två nya!




en ny pudding! ;)


de här var alltså  Lukas Kilström!




och Daniel Gunnarsson

- Det känns glädjande att två så talangfulla unga backar väljer Luleå som sin fortsatta utvecklingsmiljö säger Luleå Hockeys sportchef Lars ”Osten” Bergström om sina tvåårskontrakt med Lukas Kilström och Daniel Gunnarsson.

- Vi ser det som ett erkännande för både föreningen och till dom tidigare spelare som haft en fin utveckling i Luleå Hockey - att nu dessa båda spelare, trots andra alternativ, valde att komma till Norrbotten för sin fortsatta hockeyutveckling, fortsätter sportchefen.

Lukas Kilström, född 1990, har 89 Elitseriematcher på sin meritförteckning och kommer från Södertälje SK. Det är en tuff och allround back med offensiv potential som förstärker Luleå Hockey de kommande två säsongerna.

- Lukas är en ung och intressant backtyp som kan spela både offensivt och defensivt. Han är rejäl i sitt spel – en riktig vinnartyp, säger Luleå Hockeys tränare Jonas Rönnqvist om sitt 21-åriga backtillskott.

- Kilström är en karaktärsstark och tuff tvåvägsback med stora framtidsmöjligheter. Och som trots sin relativt unga ålder har samlat på sig bra erfarenhet och kommer till oss i Luleå Hockey med väldigt fina vitsord.

Daniel Gunnarsson, född 1992, har meriter från ungdoms- och juniorlandslag och är en kandidat till en plats i vinterns JVM-lag. Spelade kvalserie med Leksand under våren och har kämpat sig tillbaka från ett benbrott som ställde till det säsongen 2009 / 2010. Daniel har tecknat ett tvåårskontrakt med Luleå Hockey.

- Daniel är för sin storlek (193 cm) en rörlig högerfattad back som har ett bra spelsinne och ett bra skott. Det är en kreativ spelare som vi ser stor framtidspotential i och det skall bli otroligt spännande att jobba med honom, säger Luleå Hockeys sportchef Lars ”Osten” Bergström om sin nya spelare.

- Det skall bli jättekul att få spela för Luleå Hockey - en klubb som är på uppgång - att få vara med på den resan lockar oerhört mycket, säger Daniel Gunnarsson om sin nya klubb.

- Daniel är en lovande spelare som spåddes en lysande framtid innan han hade ett oturligt år. Det finns stor potential och revanschlust i killen och vi hoppas kunna utveckla honom till att bli en ännu bättre hockeyspelare, säger Luleå Hockeys tränare Jonas Rönnqvist om Gunnarsson.

från luleå hockeys hemsida !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback