hejhej

hejhej beda är här, sitter i data salen och elin sprang iväg så jag bloggar nu. Men jag har inget att skrivaom, jag och elin och nån fler ska till gymmet imorgon. hejdå :)

 /beda :)

Ni får en bild på ulrik som jag och elin for och såg.

mot gymmet!

nu drar jag till gymmet med kerstin och matilda vi hörs efter de puss!


just nu.

hemma nu.

nu har jag äntligen anlänt hem och ska hjälpa mamma med middagen hade jag tänkt om nu hon nu vill ha hjälp såklart. Jag har fortfarande inte bestämmt mig om jag ska på hockey eller gymmet gaah jag vet inte vad jag ska välja..:/

  

@skolan

hejsan allesammans!

jag sitter just nu på skolan och snackar skit med saris hihi busigt! idag slutar jag 5 över 4 så jag funderar på att dra till gymmet typ klockan fem och sen på hockey klockan sju men vi får se om jag hinner med de men jag vill VERKLIGEN hinna både och så jag ska försöka lösa de på någet sätt men jag bloggar mer lite senare idag.



saknar verkligen mitt blonda hår..

min dag.

hejsan allesammans!

jag har idag varit i skolan men jag försov mig dock men jag gick ändå såklart, efter skolan gick jag på stan ett litet tag med matilda&emma jag böt ett par skor på skopunkten som hade gått sönder efter de for jag hem och var med rebecca&anya sen kom pappasen och hämtade oss sen laga vi middag och sen efter de så kom matilda cecilia&emma och matildas mamma och hämtade upp mig för att åka till actic. Med andra ord har jag varit och tränat idag igen och nu ska jag möta stina på coop och sen slagga hos henne NICE hehe ;p




bilder frrån idag.

Dagens






someone like you.


är verkligen dö kär i denna otroligt fina låt.

HAHA klockren



haha kolla vilken skön kommentar http://mthorneus.blogg.se/ la, så jävla bra! :D

old pic

sitter och kollar lite på gamla bilder och hitta en jätte söt bild på mig&emma!


åh du är så fin min lilla vän. du betyder verkligen mycke för mig

en fråga&ett svar

jag fick en fråga för en vecka sen kanske som löd så här "varför bloggar du inte om vad du igentligen gör på helgerna och om "hela ditt liv " förlåt för sent svar men bättre sent än aldrig ;) iaf så varför jag inte bloggar om vad jag igentligen gör på helgerna ; haha ja vad ska jag säga, jag kan tyvär inte skriva här i min blogg om vad jag exakt gör eller vad som exakt händer i mitt liv de är alldeles för privat ni anar inte hur mycke jag vill kunna  skriva om precis hela mig&mitt liv men de är ju ganska enkelt igentligen för de gör ju INGEN i deras bloggar inte för att menar att jag ska vara som alla andra men ni måste ju också förstå att de funkar ju inte riktigt så. Och om jag säger så här de finns vissa "olämpliga" som jag vet som läser mig blogg och de gör att jag inte kan skriva om vad som händer i min vardag eller på helgerna lika gärna. men när jag är 17 då kommer jag skriva om precis ALLT som händer på helgerna och i min vardag. för då skiter jag i om nåns ******** läser eller inte då jävlar hörrni!


saknar dig bullis!


ni skulle bara veta!

Godmorgon!

Godmorgon allesammans!

jag vaknade idag vid tolv tiden hemma hos cecilia med matilda, hennes snälla pappa gjorde frukost åt oss och de blev super gott och jag är mätt än. Kerstin kom också hit för ett tag sen vi har sett på girls of the playboys mansion och just nu sitter vi och kollar på en film som heter fredag den 13:onde, om ungefär tio minuter ska jag och beda börja röra oss mot henne för att senare få skjuts av hennes mamma till gymmet, tänker verkligen köra STEN hårt idag.




jag&beda igår på kicks och på actic. love u


Elin #4








videoinlägg!


just nu!









chacha! jag är just nu hos sillen och chillar pung, vi ska typ se film nu ciao!

ulrik munther♥






jag lägger ut mer bilder sen på han. jag och kerstin var idag och kollade på ulrik i strand sen gick vi till actic och tränade. skriver mer sen puss!


I just wanna make you sweat

hejsan allesammans!

jag är just nu hos stina min fina. vi har varit på candy world och köpt en massa godis gud så gott! ikväll fyller tvillingarna lisa&linnéa 16år vilket vi ska fira stort så de blir att fara dit lite senare ikväll, vet inte riktigt vad mer jag ska skriva men jag återkommer till er senare puss!




mina fina blondiner♥

Godnatt!

nu är jag trött och fortfarande helt förstörd för de som hände med Mannberg så nu ska jag sova och dröma om något fint som händer han!


förra helgen nångång.

sinnesjukt

tänkte bara skriva ett snabbt inlägg..

for ju som sagt på hockey idag med emma&hanna och jag måste säga att jag har aldrig sett lule spela så dåligt som dom gjorde både första och andra perioden de var ju bara tragiskt att se dom bli så utskämda som dom blev, iaf så har jag aldrig varit så arg och upprörd i hela mitt liv då jag bara har kollat på en ishockey match men de var så jävla sjukt hur dåliga dommarna var och andreas jämtin VILKET JÄVLA SVIN förlåt för ord valen men på ren svenska då är de ju bara sant. sen så blev Daniel Mannberg armbågstacklad av jämtin och de aset fick matchstraff vet inte riktigt hur de gick för han men han spelade iaf inge mer den matchen, Mannberg är faktiskt en favorit hos mig han verkar så oskyldig och go, han blir dessutom bara bättre&bättre för varje match som han spelar, och töntig som jag är började jag SÅKLART stor lipa när mannberg låg på isen och jag trodde han hade dött där ett tag och allt blev bara kaos i hela hallen folk börja slänga en massa saker osv, skriver mer imorgon om detta.




så himla söt&go helt enkelt bäst!

fashion by ELIN HARILA






HAHA, tycker de är så sjukt töntigt när folk skriver FASHION BY eller STYLE BY blabla, så här har ni bitches FASHION BY MOI ;)

Mannen, Myten, Legenden - Myllys

för er som är intresserad av hockey och framför allt LULEÅ HOCKEY så har ni här jarmo myllys historia som målvakt för luleå hockey under sju säsonger,om ni inte vet vem han är vore ni gå hem och sova för han kan man bara inte missa. vilken lirare alltså!

Inför säsongen 1994/95 kom Mannen, Myten, Legenden – Jarmo Myllys till Luleå Hockey där han gjorde ett starkt intryck under de sju år han spelade. Under Myllys tid spelade Luleå Hockey som sämst i semifinal sex gånger och höjdpunkten kom förstås våren 1996 då laget vann SM-guld.

I början av 90-talet var Luleå Hockey ett topplag i Elitserien. Laget hade ändå sedan avancemanget till Elitserien 1984 tagit nya kliv framåt och våren 1993 blev den mest framgångsrika dittills i klubbens historia då man tog SM-silver. Gissa om besvikelsen var stor säsongen efter, 1993/94, då man mot alla förhandstips slutade tia i serien och missade slutspelet för första gången på fem säsonger. Debaclet säsongen 1993/94 stärkte dock föreningen som knöt näven och inledde en storsatsning som så småningom bar frukt i form av ett SM-guld 1996. Och en stor del i den satsningen var att värva en världsmålvakt till Luleå Hockey.

Under våren 1994 förknippades en rad namn till Luleå Hockey såsom den tjeckiske OS-målvakten Petr Briza och den finske OS-diton Jukka Tammi men lagom till VM 1994 presenterades den några år yngre Jarmo Myllys med meriter från såväl OS och VM som nu också var aktuell att vakta kassen för det finska landslaget. Myllys kom närmast från det finska SM-liiga-laget Rauman Lukko och hade innan det haft en sejour i Nordamerika och NHL-lagen Minnesota North Stars och San José Sharks. Väl i Luleå Hockey blev han snabbt en stor profil och redan i hemmadebuten mot Leksands IF 19 september, 1994 presenterade han sig på bästa sätt genom att hålla nollan då man slog dalmasarna 4-0.

Myllys blev mellan 1994 och 2001 Luleå Hockey trogen i sju säsonger och togs till Luleåpublikens hjärtan och än idag, tio år efter att han lämnat staden och lagen, är han onekligen en av de populäraste – om inte den allra populäraste spelaren bland fansen. Som målvakt var Jarmo Myllys en supertalang med en vinnarskalle av högsta klass och han hade förmågan att snabbt skaka av sig misstag samtidigt som han blev bättre ju tajtare och grinigare matcherna blev. Hans spelstil kännetecknades av ett bländande spelsinne, en vass plockhandske och en klubbteknik av världsklass där han fungerade som en tredje back som hämtade puckarna bakom det egna målet och satte dem snabbt i spel igen.

Under Myllys tid i Luleå tog sig laget till slutspel varje säsong där man tog sig förbi kvartsfinalen hela sex gånger. Till höjdpunkterna i Luleå Hockey hör förstås SM-guldet 1996 men också de två mål som han gjorde. Det första i en kvartsfinalmatch borta mot Leksand 16 mars, 1999 och det andra i en seriematch hemma mot Malmö 14 oktober, 2000.

Efter åren i Luleå avslutades karriären med spel i Espoo Blues, SaiPa och ett kortare inhopp i HV71 där han vann sitt andra SM-guld 2004. Säsongen 2004/05 blev den sista som aktiv och idag är han verksam som målvaktstränare i SaiPa, Villmanstrand men arvet efter Myllys lever starkt än idag i Luleå. I slutet av 90-talet och början av 00-talet skedde en målvakts-boom i Norrbotten där det fanns pojklag där samtliga spelare hellre ville stå i mål istället för att spela ute. Målvakter som Mattias Modig, David Rautio, Gusten Törnqvist och Anders Nilsson hade alla Jarmo Myllys som stor idol när de växte upp.

Till meriterna från spelarkarriären hör OS-silver 1988, OS-brons 1994 och 1998, VM-guld 1995, VM-silver 1994 och 1998, Svensk mästare 1996 och 2004, Finsk mästare 1985, SM-silver 1997 samt vinnare av






♥♥♥


mot gymmet då!

drar iväg till actic med hanna nu då, måste springa ner till bussen nu ciao!


min dag

hejsan allesammans!

jag kom hem idag från skolan vid 5tiden för jag hade ett prov att göra i datakunskap så jag satt på över tid med de gick ganska bra iaf hoppas jag, sen tog jag bussen hem och träffade cecilia så vi snackade åde sen när jag kom hem gjorde jag och robin middag köttbullar och makaroner gottgott! nu gör jag ingentint typ :p


sur elin jappjapp!

Godnatt!

nu har jag tänkt att sova för de är som sagt skola imorgon och jag är sjukt trött, jag börjar halv tio med en föreläsning om kondomer lärorikt japp japp. men nu är jag på en god väg med historian men jag är deffinivit inte klar, godnatt finisar!


för nån dag sen






just nu

sitter jag och gör en massa tråkiga läxor som jag måste lämna in, men jag måste nog sova snart jag med men de gör jag jag lite senare för de har jag inte tid med nu, bye








har bara läs glasögon för er som inte vet de :)

för mycke minnen, för mycke smärta





oförglömligt.

fade into darkness.

Jag har insett att min senaste kyss var: Den absolut bästa och den sista av nog världens finaste..
Jag pratar: för mycke
Jag tycker om: göran persson
Jag avskyr när: man har för höga förhoppningar


Mina absolut närmaste vänner är: har inga vänner.
Min första vän hette: Emma olsson
Kärlek är: de värsta som finns!
När jag borstar tänderna: dreglar jag som fan


emelie saknas

När jag lagar mat:
går allt fel
Jag tänder på: bad boys
Det sexigaste yrket är: snickare
Det är charmigt när: killar är blyga men inte för blyga för då blir de bara jobbigt.



Jag är rädd för: att bli sårad
Den värsta känslan är: när man tycker om nån riktigt jävla mycke medans den andra babblar om att vi bara ska vara svin bra vänner så säger man knappt hej till varandra i slut ändan..
Den bästa känslan är: att vara hög som ett hus
Jag är bäst på: att visa känslor när man som minst ska de.
Jag är sämst på: ljuga
Om jag var ett djur skulle jag vara: en hund
Om jag var en insekt skulle jag vara: en spindel




Om jag var ett redskap skulle jag vara: En elvisp
Jag kommer alltid vara: mig själv
Det finaste som finns är: anya
Till sommarn 2012: ska jag inte se ut som mount everest
Sist jag grät var: ungefär tre veckor sen, när hela mitt liv rasade och jag blev bara luft i dina ögon.
Jag kan: ge utan att ta
Jag kan inte: bli tagen på allvar.



När jag vill tänka går jag: Ut och går eller till graven
När jag ritar så ritar jag: stäck gubbar
Min mobiltelefon är: seg



När jag vaknar på morgonen:
går jag ut på ballkongen
Innan jag går och lägger mig: tänker jag alldeles för mycke!
Just nu tänker jag på: ett drägg
Bebisar är: sùta
Idag har jag: varit på coop
Ikväll ska jag: plugga
Imorgon kommer jag: Kolla på teater om kondomer
Jag vill verkligen: försvinna

Jag har insett att min senaste kyss - var sjukt underbar...
Jag pratar - ?
Jag tycker om - dig♥
... Jag avskyr när folk - käftar, tror dom är nå!
Mina närmaste vänner är - jennifer&amanda♥
Min första vän hette - Ronja?
Kärlek är - ibland jobbigt & svårt.. men ändå helt underbart!
När jag borstar tänderna - kollar jag mig alltid i spegeln ;$
När jag lagar mat - blir de inte så lyckat,
Jag tänder på - boYs
Det sexigaste yrket är - nått smexit ;d
Det är charmigt när - ?
Jag är rädd för - spindlar!!!!!!!!!!!!
Den värsta känslan är - att upptäcka att någon man trodde var speciell var precis som alla andra...
Den bästa känslan är - typ kärlek, i
Jag är bäst på - att vara mig själv.
Jag är sämst på - Haha matte,
Om jag var ett djur skulle jag vara - en fågel hHhhaha
Om jag var en insekt skulle jag vara - ?
Om jag vore ett redskap skulle jag vara - haha är studsmatta ett redskaP?
Jag kommer alltid att vara - mig själv.
Det finaste som finns - är HAN♥
I sommar - ska jag ha kul!
Sist jag grät var - nån dag sen,
Jag kan - massor.
Jag kan inte - massor.
När jag vill tänka går jag - för mig själv,
När jag bakar så bakar jag - olika?
Min mobiltelefon är - ganska ny?
!När jag vaknar på morgonen - hahaha går jag på toa xd
Innan jag går och lägger mig - smsar jag med underbart folK!
Just nu tänker jag på att - Han ska bli min♥
Bebisar är - söta men jobbiga.
Idag har jag - varit på skolan.
Ikväll ska jag - Smsa och prata i telefon?
I morgon kommer jag - ha chilldaaaaaaag
Jag vill verkligen - Att han ska bli min ♥

döööö!

hej på er!

kan ju börja med att säga att ord kan inte beskriva hur jävla irriterad och arg jag är just nu och vilket jag har varit de HELA dagen sedan jag kom hem från skolan, kan tyvär inte göra nånting åt de men när nån i min familj säger åt mig om vad jag ska göra eller vad som är rätt eller fel får jag DAMP asså jag sitter och typ brinner för jag blir så irriterad. Mén jag tror att de är för att de är så sjukt mycke som händer i mitt liv just nu allt är så tungt och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.. iaf så har jag inte gjort nånting idag förutom att jag sov från klockan 16.00 till typ tio LESS!  jag som skulle till gymmet och allt åh nu blir jag bara mer arg för varje ord jag skriver, men nu ska inte ni behöva läsa om mina aggritions problem nå mer bye!


set fire to the rain

åh ni anar inte hur mycke jag vill åka och träna asså jag har fan inte kunnat sitta still idag, skulle igentligen fara med matilda och berran men dom åkte vid sex tiden och då var maten precis klar så jag hann inte åhhh :/ ska fara på lördag morgon istället!


en tuff brud i lyxförpackning.

hejsan allesammans!

inatt sov jag hos stina och vi somnade ganska så sent tyvär så vi försov oss lite grann, men skolan var helt okej idag även fast vi hade en lektion i 2timmar och 40min tror jag de var så tyckte jag ändå de var "kul" jag var ganska pigg så de var bra men idag var de jag som lagade middag här hemma jag gjorde rösti med köttfärs biffar och grönpepparsås (stolt chey) och de blev verkligen super gott! men nu har hanna kommit hit för hon ska slagga här och mysa på.


i somras. vännen ♥

Baby you light up my world like nobody else



Utan tvivel är människan inte klok.


you.

"I walk in
I see you
I watch you 
I scan you
I wait for you
I tease you
I breathe you
I smell you on my skin" 


så himla fin!



ut på äventyr.

hejsan allesammans!

jag är just nu hos pappa och har ätit med nu ska jag till stina ska slagga där inatt hade jag tänkt, så de blir mysigt men vi hörs imorgon har inte haft tid till att blogga idag har föresten varit på gymmet idag också :) he va nice


mina pinglor ♥


förra vintern.


love u.

party låt!


v ♥










i love you until the world's end!


Godnatt!

hejsan på er!

jag ligger just nu i sillen säng med hennes dator i famnen, hon har redan somnat så jag ska nog också ta och blunda nu hade jag tänkt men tänkte bara medela er om att jag lever och att mitt liv leker på som vanligt, imorgon är de onsdag och jag har ingenting planerat tror jag iaf förutom att jag kanske ska till leo's lekland med rebecca och anya men vi får se om jag hinner de för jag slutar ganska sent om jag inte minns helt fel..jag tror jag kommer börja blogga som vanligt igen imorgon känns som att de är dags nu. men nu ska jag stänga ner datan och sova lite, godnatt finisar sov så sött!




snygg osv :ppPpPpPpP

ute i de mörka.

igår var jag och hanna ute och joggade och gick i rask takt så vi tog lite bilder efter vägen som jag tänkte ta och visa er :)




hurtiga elin :D


och hurt hanna, finis!




love u ♥

snäll storasyster som man har.


129kr från Gina Tricot.


COOLT VAAAA?


149kr från H&M

¨
tack så mycket Rebecca♥

tordag 9 november.

hejsan allsammans :)

idag har jag varit hemma från skolan så jag har sovit länge idag, de var verkligen super skönt må jag lova er, tidigare idag for jag till stan med rebecca och en t-sha och en tröja av henne snälltsnällt! sen kom henne pöjk emil så jag började traska hem istället för att ta buss och gud så skönt de var att gå. sen kom jag hem och åt middag med mammsen sen tog jag de lungt ett tag innan de blev liv i stugan igen. då tvingade matilda ut mig på en liten prommenad så jag mötte henne sen gick vi till coop jag köpte músli vanilv joghurt och mandariner MUMS! de var alltså min dag.




två från tidigare idag.

new in.


köpte denna skönhet förra veckan på åhléns för 149kr.


och den här för 4 dagar sen på H&M för 129kr, de är en "say no to racism" tröja. och de står på den "on the inside we are all de same" väldigt fint tycker jag.




och den här köpte jag igår på Gina Tricot för 99kr . biligt och bra (y)

dagens klädval!

 

töntigt de känns med spegelbilder men jaja de duger idag :)

världens finaste lillasyster!


ha på mig imorgon?

 

Pan Am

skiter i att städa nu har så ont i magen.. kryper ner i soffan med en filt och clementiner i handen och slår på Pan Am!


blondie times..


open and close.

hejsan allesammans!

jag är nu hemma från skolan eller har varit hemma sen ett bra tag tillbaka men har fixar med lite grejer osv. men jag gick hem tidigare från skolan idag för jag har så himla mycke tjej ont.. hard times men iaf så ska jag nog till gymmet lite senare tror jag eller hoppas jag rättare sagt.








just nu. ska ta och städa lite nu så vi ses lite senare!

CHEERS!


så jävla grym låt!

Cheers to the fricken’ weekend
I drink to that, yeah yeah
Oh let the jameson sink in
I drink to that, yeah yeah
Don’t let the bastards get ya down
Turn it around with another round
There’s a party at the bar everybody putcha glasses up and I drink to that
I drink to thaaaaaaaat.

Life’s too short to be sittin’ round miserable
People gon’ talk whether you doing bad or good, yeah
Got a drink on my mind and my mind on my money, yeah
Looking so bomb(?) gonna find me a honeyyy
Got my raybands(??) on and I’m feelin’ hella cool tonight, yeah
Everybody’s vibin’ so don’t nobody start a fight, yeah-ah-ah-ah

Cheers to the fricken’ weekend
I drink to that, yeah yeah
Oh, let the jameson sink in
I drink to that, yeah yeah
Don’t let the bastards get ya down
Turn it around with another round
There’s a party at the bar everybody putcha glasses up and I drink to thaaaaat
I drink to thaaaaaaaat.

Bout to hop on the bar, put it all on my card tonight, yeah

Might be mad in the morning but you know we goin hard tonight
It’s getting coyote ugly up in here, no tyra
It’s only up from here, no downward spiral
Got my raybands(??) on and I’m feelin’ hella cool tonight, yeah
Everybody’s vibin’ so don’t nobody start a fight, yeaaaahhh

Cheers to the fricken’ weekend
I drink to that, yeah yeah
Oh let the jameson sink in
I drink to that, yeah yeah
Don’t let the bastards get ya down
Turn it around with another round
There’s a party at the bar everybody putcha glasses up and I drink to that
I drink to thaaaaaaaaat.

Cheers to the fricken’ weekend
I drink to that, yeah yeah
Oh let the jameson sink in
I drink to that, yeah yeah
Don’t let the bastards get ya down
Turn it around with another round
There’s a party at the bar everybody putcha glasses up and I drink to that
I drink to thaaaaaaaat.
And I drink to thaaaat.
I drink to thaaaaaaat.
And I drink to that.


You smile, I smile




big love ♥

hemma hos matilda.

hej på er!

jag är just nu hos matilda och väntar medans hon duschar och äter hon sov hos mig inatt vi var först ute och gick runt lite över allt med stina sen gick vi hem till mig och gjorde pyttipanna och kolla på en film och snackade en massa tjej snack! senare ikväll ska vi nog till storheden med stina sen ska jag nog sova hos stina mest troligt, för övrigt har jag typ inga kläder att ha på mig för ALLT är typ i tvätten så jag längtar tills på tisdag när allt är renst och fint igen.







We found love in a hopeless place.




fredag 4 november.

hej på er!

min dag började med att jag vaknade halv 3 opsi va sent jaja de är ju lov trots allt sen hoppade jag direkt in i duschen och fräschade till mig. sen kom mamma hem med en kyckling sallad som jag åt till middag sen fixa jag mig snabbt och for och mötte stina på coop sen gick vi till henne och bara tog de lugnt sen kom matilda, sen senare på kvällen gick vi till statoil sen åka alla hem till sig. ja de är precis så min dag har sett ut världelös helt enkelt...


bild från tidigare idag..


dagens!

 

lever mitt liv som aldrig förr!






bilder från ikväll.

andra.

böt kläder inför kvällen.


dagens klädval!

  

JUST NU!












haha söta vi är. älskar er grabbar!

sillens place!

hej på er!

jag är just nu hos sillen men matilda emma stina julia och beda. vi håller på att fixa oss just nu och sen ska vi dra vidare till tuna, idag har jag varit på stan med julia matilda och cecilia hittade ett linne en blus lite smycken osvosv visar er såklart senare eller imorgon för idag har jag verkligen inte haft tid men nu ska jag supa skallen av mig. hejdå :)


kasta pärlor åt svin.

en sak som jag har lärt mig idag faktiskt är att man behöver verkligen vänner som man kan lita på i vått&torrt, man klarar sig inte själv med bara pojkvännen eller familjen tex. jag är sjukt glad över dom vännerna jag har idag, dom ställer alltid upp precis alltid och utan dom hade jag nog inte klarat av vardagen, speciellt inte när man är som svagast då är dom verkligen kungar och jag älskar dom av hela mitt hjärta och ni vet vilka ni är ♥


dagens klädval!


old pic, men de gör väl inge

onsdag 3 november

hejsan allesammans!

jag är just nu hos pappsen har ätit middag här och lekt med anya, ska snart börja röra mig mot matilda för att fixa mig lite sen möta göörlsen inne i stan vi ska på bio hade vi tänkt mysigt mysigt! men jag har som inge mer att skriva just nu så vi hörs sen helt enkelt..


en lååång natt!

hej på er. jag är nu precis kommit hem har varit på bv med några fina flickor&pojkar och bara tagit de lugnt, vi fick skjuts hem och de var gooode skönt må jag lova er hade nog aldrig orkat gå hem från bergviken den där tiden liksom. är sjukt trött och hungrig just nu så jag ska nog ta nånting att äta nu sen sova . för grabbar de är ju lov då får man festa till de lite extra haha godnatt!


just nu.. gud så sliten cheeey

paranormal activity 2

såg ju andra filmen av paranormal igår med beda cissi matilda emma hanna&julia vi alla höll på att skita ner oss så fort de blev natt. om jag säger så här, 1an är INEGNTING jämfört med 2an asså fyfan va bra och läskig den var helt otroligt! om ni nån gång vill se en skit läskigt och bra film så rekomenderar jag den starkt. nu har jag bara 3an kvar att se, lääängtar!




Godmorgon.

Godmorgon allesammans!

jag och matilda har inte sovit speciellt gott i natt kan jag ju lova er, vi båda har haft sjukt ont i våra magar så de var ju inge vidare, matilda ligger fortfarande och sover så jag ska ta och väcka henne snart för vi ska åka till stan med emma hanna och där ska vi möta upp filippa&thea för en fika och tjejsnack!