Thailand snart!

JUUUUUSTE! har ju glömt att berätta att jag ska till Thailand den tjugonde juni, dock är de regn period där då hahaha! jag lär ju simma mig fram igen gatorna för som säkert alla vet så blir de ju inte lite vatten när de är regn period och regnar som bara den. taggar iaf kanon mycket, dock tror jag de är flygresan jag taggar mest till. och gå runt på flygplatser åhh de är fan livet!
jag var 14år då jag var där sist om jag inte minns helt fel..










haha jag måste bara berätta. dessa söta burmeser blev alldeles till sig när de såg mig och rebecca för de berättade att de aldrig hade sett vita människor förr, speciellt aldrig nån med blont hår och blåa ögon så de ville så gärna takort med oss och så klart fick dem ju det! alla skulle också komma fram och känna och kolla på mitt hår och frågade flera gånger om de var peruk haha. de var lite små roligt!







HAHAHAHAH seriöst hur jävla mycke vägde jag egentligen?!








jag :p








haha anya var värsta knubbsälen när hon var liten som ni ser, så jäkla söt ansky :D


gud vad jag saknat pookie, ska verkligen bli kul att träffa henne igen ♥

Måndag 30april

Hejsan allesammans!
Gud vilken bra start jag har fått på denna underbara måndag, seg upp klockan sju, åt frukost, kollade lite bb sen for jag ut och sprang runt parken skolan och edefors osv, kört zumba 30min olika övningar 30min och nu är jag ny duschad och har ny rakade ben. DRÖM! nu ska jag göra mig ordning för att sedan ta en promenad in till stan och kolla om jag kanske hittar nånting att ha på mig ikväll eller om jag hittar en bikini, har kollat på en från H&M som jag gillar skarpt men vi får se vad jag får med mig hem. puss så länge!


jävlar vad jag saknar örnässkolan&gamla klassen!

summer


you always have a reason to smile


söndag 29april

Hejsan allesammans!
Idag är de söndag vilket känns väldigt tråkigt med tanke att helgen redan är slut men jaja de är ju ändå valborg imorgon så vi får väl tagga till de. i lördags grillde jag med stina och sedan träffade vi alla dem andra och tog de bara lugnt, sen for jag till matilda och spenderade natten med henne. idag har vi varit ute och gått sen tränade&solade vi och nu sitter jag här. nyduschad och jävlig, jaja de är skola imorgon wohoo.. puss så länge♥








höjdpunkten!


invigde också mina nya rosa fräna skor!

gårdagens


var tyvärr tvungen att kluddra på de två sista men tro mig de behövdes..

Dagens


Gott med minimorötter!

sommar inspiration





riktigt fint!

FYNDAT!

49kr styck, skokanonen

Dagens


new in #3

Gina Tricot  99:-


byxdress H&M 149:-

year after year..


2008






2009




2010




2011










NU, själv ser jag ingen skillnad alls :P

saknaden är enorm

asså jag vet inte riktigt vart jag ska börja men känner att de skulle vara skönt att få skiva av mig lite grann. De är så galet mycke som händer just nu i mitt liv på både bra och dåliga sätt. Jag vet inte varför men på senaste tiden har jag börjat tänka väldigt mycke på saker som jag tidigare har försökt förtränga. jag har varit väldigt svag och bara sett de negativa med allting.

men en sak har jag lärt mig: hur mycke du än saknar någon i ditt liv så måste du ändå försöka gå vidare i livet och blicka framåt. ta hand om de som finns kvar och se till att spendera tid med dem istället för att sitta och deppa hela dagarna för den dagen du förlorar dem ångrar du att du inte tog vara på den tiden ni hade tillsammans.


hemsk bild på mig men who cares?


du&farmor finns i mina tankar varenda dag och jag kommer aldrig sluta sakna eller älskar er ♥
sen vill jag också tacka dom människorna som har stöttat mig när de varit som jobbigast, ni vet vilka ni är!


Dagens




såg helt sur ut..

måndagens


yesterday

Hejsan allesammans!
igår var de en väldigt lång dag, först var skolan jätte seg och sen for jag till akuten med matilda för att kolla till hennes fot som de hände en olycka med. vi var där i 4h och tjugofem minuter men sen så kom Erik och hämtade oss och sen for vi till donken med han&wille.  Idag är de tisdag och jag är hemma från skolan för lite olika skäl men ska nog gå dit imorgon. annars så mår jag väl ganska bra, dock är skolan lite tung just nu men de är bara att beta av allt eftersom, men nu ska jag kolla film med rebecca, vi hörs senare! ♥




vet inte hur länge vi satt i de där jävla väntrummer..


söt matti ♥ och i de där rummet satt vi i en timma och 20minuter, gode less


stackarn hade så ont så hon ville ha en rullstol..








söndagens!


en sockerdricka til

stackarn ville bara ha lite sockerdricka. åh va söt han är, älskar verkligen
astrid lindgren filmer, de finns nog inge bättre! haha fan va söt han är
när han säger "nä nu blir jag arg!" åhhh ♥

new in #2

Gina Tricot 149:-


H&M 149:-

Lördag 21april

hejsan allesammans!
jag har nu kommit hem efter en dag på stan men Amanda, hittade ganska mycke fint som jag fick med mig hem vilket känns kanon! vi skulle egentligen åka till dollar store också med de hann vi inte så vi var med Amandas kompis paulina ett tag istället och for sen till hertsön. men nu ska jag börja gå mot coop för att möta upp stina och sedan gå till henne, natten är ung och de vet vi alla! puss så länge ♥








new in #1


monki 80:-

Dagens

haha vad i hela gjorde jag med munnen..?

details


gårdagens


inspiration

vitt, silver, färger, klackar, slappt och tight. skulle lätt kunna gå klädd så här! riktigt snyggt.

godmorgon!

godmorgon allesammans!
jag sitter just nu på skolan och har sexualkunskap men snart lunch. idag är de fredag vilket känns så otroligt skönt. ikväll vet jag inte vad som händer men vi får se vad vi hittar på, lär nog vara med dem finaste ♥
chrilleeee!

GRATTIS BRYNÄS ♥

åh vet inte riktigt vart jag ska börja.. är så obeskrivligt glad över att de var brynäs som vann och inte äckel saik, men hade de verkligen på känn att brynäs skulle ta de de här! skellefteå har också jobbat bra men tyckte ändå att brynäs var väl förtjänt detta! är också så glad för mats lavanders skull, åh gud va glad han måste vara just nu! :D
JUST NU! än en gång stort grattis till sveriges mästare!♥

Dagens


sad but true..


good night!

onsdag 18april

hejsan allesammans!
min dag har varit väldigt kort och stessig, har suttiti och pluggat en himla massa
också har jag kört ett 40min hemmaträningsass med en sån där dvd film.
imorgon är de torsdag vilket innebär prov&träning sen ska jag sova hos min fina Emma.
är just nu hos cecilia men hon ligger och sover så sött medans jag pluggar på, men
ska nog gå och krypa ner brevid henne nu så jag också får mig någon sömn...
så här har denna fula dag sett ut..

new in

Gina Tricot 99:-

red pants


A GRAY DAY

hejsan allesammans!

jag sitter just nu och kollar på hockey som jag samtidigt försöker plugga men de går ju inge vidare med de måste jag säga.  annars mår jag väldigt bra på alla sätt&vis är bara rätt så trött just nu, skolan&träningen tar verkligen kål på mig måste jag medge. i veckan har jag en massa prov att ta i tu med vilket inte känns så vidare alls..




helt grått&trist..


MUSTARD





KOM IGEN NU GRABBAR!

NU TRAMPAR VI IN I DE SISTA OCH SPÖAR SKITEN UR SAIK! ♥

I hope i always find a reason to smile


EASY YELLOW


Dagens


när man är som minst beredd ;)








NU KÖR VI!!


HEJA BRYNÄS!! ♥

söndag 15april

hejsan allesammans!

just nu är ja väldigt less, skrev ett helt långt jävla inlägg med råkade kryssa sidan..jaja jag är nu ny duschad och sitter och väntar på att hockeyn ska börja. Ikväll tror jag verkligen att brynäs vinner, vilket betyder att dem har vunnit sm-guld då! så nu håller tummar&tår för dem :D nåjåå... nu ska jag bänka mig framför tvn med lite pitepalt&vatten så hörs vi senare!


hade suttit fint med ett bad nu till hockeyn..

no make-up


Dagens




lördag 14april

hejsan allesammans!

jag har nu kollat hockey, duschat, ätit middag och kollat massa hockeyklipp så snart ska jag börja röra mig mot Matilda men ska först möta upp Stina på coop. Brynäs vann med 1-0 så nu står de 3-0 i matcher till brynäs och imorgon tar vi dem i läkerol arena, hejaheja brynäs!



'


fredag 13april

hejsan allesammans!

jag sitter just nu och fixar mig och ska snart bara röra mig utåt. idag sov jag väldigt länge så jag hann inte vara ute nånting i fin vädret vilket är jätte synd tycker jag men så kan de gå ibland, nu ska jag inte skriva nå mer än att jag uppdaterar mer imorgon.

puss!


var och åt middag på frasses idag med hanna.

Dagens





springer över till hanna..

nu för att tillbringa kvällen/natten där, imorgon blir de bodensbadhus med görlsen! hörs imorgon, puss♥






lite ego såhär innan man drar :P

Dagens




satan va suddig första bilden blev.. aja allt kommer från Cubus.

pimpat mitt rum!




så jävla fint asså, de lyser upp mitt rum ♥ HAHA bilden i mitten är sne..

Torsdag 12april

Godmorgon!

jag har sovit super gott inatt måste jag säga så nu är jag riktigt utvilad och pigg. skulle egentligen vara med karl vid ett tiden men han vaknade nyss så vet inte riktig vad som händer nu för de är hockey klockan sju och efter de ska jag vara med hanna&matti men vi får se hur vi gör.. har iaf hunnit duscha, städa, gjort ordning i garderoben och ska nu snart göra mig lite mat.


just nu..


i love u


Godnatt!




hard to look away..

just nu sitter jag och kollar på lite highlights och ska snart slå på bb, har missat så många avsnitt så jag är riktigt efter, hehe. Imorgon ska jag vara med Karl på förmiddan, ska bli kul att träffa han. var verkligen år och dagar sen.. efter de ska jag nog på stan med Matilda&hanna om jag hinner för sen klockan sju är de HOCKEY!! sm final 2 mellan SAIK&BIF, förra matchen vann ju brynäs med 6-3, så nu fortsätter vi hålla tummar&tår för dem!









GRATTIS BULLIS! ♥




Grattis i efterskott sweetheart! hoppas du blev nöjd med din födelsedag, I love you ♥


Oh but that one night was more than just right

 

 

 

 
 

I see the light in your eyes

                       


ungefär så här har min senaste helg/vecka sett ut, har haft de jätte trevligt med mina fina! har dessutom firat julia igår eller ja förrgår för klockan är efter tolv :P men hon fyllde iaf 17år så har jag ju som sagt varit i ökx i några dagar också. hemma i luleå igen vilket betyder kaos

ny hårfärg!


fråga&svar

fick en fråga vart jack daniel's linnet kommer
ifrån och den har jag köpt på en marknad som
var här i luleå, den åker runt till alla möjliga ställen
så håll ögona öppna till den besöker din stad! fick betala 150kr för den, lätt värt!


home sweet home..

hejsan allesammans!
oj va länge sen de var jag skrev de känns de som.. som ni kanske har märkt har jag inte bloggat nånting nästa på typ 5dagar  men de är för att jag har varit i överkalix och har fullt upp, men nu är hemma i luleå igen och har tid till att blogga. har en MASSA bilder att visa er. nu ska jag snart röra mig mot gymmet med matilda&hanna för att sedan sola, DRÖM! så vi hörs lite senare :)
lite snabba bilder från helgen och ökx men de kommer mer!

black and white!


Grattis brynäs!

då var denna hockey kväll över, brynäs vann mot färjestad med 4-2 vilket betyder att Brynäs i är final! saik vann också över aik med 8-2, riktigt pinsamt måste jag säga. hoppas bara aik tar igen detta nu så brynäs sedan kan vinna över dem i final! måste också stolt säga att de första målet till brynäs stod Mats lavander för ♥


längtar ihjäl mig till oktober! just nu så sitter jag och väntar på att highlightsen
och presskonferanserna ska komma ut på hockeyligan så jag har nånting att göra, och efter de ska jag sova!


hockey dags!

och

it made my day!

JAAAAAA!! KOM PÅ ATT DE ÄR HOCKEY IKVÄLL,
YESYESYESYESYES HÅLL TUMMARNA FÖR BRYNÄS!

 
fy satan vad jag vill ha tillbaka Mats till luleå! åh jaja,
kommer alltid hejja på han i med&motgång :D


Tisdag 3april

Hejsan gott folk!

idag stannade jag också hemma från skolan, har inte alls mått nå bra inatt. har blandannat blödigt sjukt mycke näs blod och hostat som en galning :( och alldelses nyss spydde jag, hojja! Just nu sitter jag och dricker onödigt mycke vatten, är fan turstig hela tiden..? Behöver egentligen röra mig till apoteket med de har jag varken ork eller lust till så blir väl att vila till nån Astrid lindgren film så länge.


trots allt har man ett gott leénde på läpparna :D ser ut som att jag har överbett..


font ja en körv..

dagens låt :p

dagens :p




big t-sha - coop arena :P  | hello kitty tofflor - Thailand |  kul att mina ben ser ut att vara ruttna och 60år gamla, blåslagna och krokiga yäääh!

dinner time!


standard! nu är jag hungrig så ska äta upp detta nu till lyckan i LA sen plugga..

städat&sjuk

Hejsan allesammans!

idag har jag varit en riktigt hurtig tjej, har städat hela mitt rum från topp till tå, bytt sängkläder osv, även fast jag har feber och riktigt hes.. jaja de behövdes verkligen, nog för att jag städade i lördags men ja. sitter just nu och väntar medans reklamen ska ta slut, ser på lyckan i LA. håller dessutom på att löka ihjäl, ska ta yttligare ett kallbad lite senare.. åh va jag är hängig i kroppen idag :(


haha kolla kudden som ligger under den översta till vänster,
där ser man lite att se står "godnatt prinsessa" haha fyfan vilken tönt jag är :D




lite tomt är de fortfarande utan gardiner,
men ska hänga upp en stor luleå hockey flagga till höger på bilden,
fast inte prick där utan mer mot dörren :D


I told you to be kind

nu tänker jag deppa och försöka sova, känner för en lip-natt :D

veckans!

och än en gång, nej jag photoshopar inte mina bilder eller reducerar mina ben. jag vet de är konstiga men tack för upplysingen har aldriig sett de förr, kollar bara mig själv i spegeln varje dag.. idioter

mer hockey..

brynäs vann mot färjestad med 3-0! nu blir de mer hockey.
 måste ju se vem som vinner mellan SAIK och AIK,
 vill egentligen att ingen av dem ska vinna,
 hatar båda lagen lika mycke men saik får tamefasen
inte vinna så vi håller på aik om jag så måste..


hahah..fyfan va töntig jag är ;)

åhå, de blev precis 1- 0 till AIK!!


JUST NU!




Glad&kry tjej, jåå sattan

hockey dags!

nu ska jag ta och kolla líte hockey, längar till oktober ♥ 
brynäs - färjestad står på tv schemat idag så nu ska jag
bädda ner mig skönt i sängen sen hålla tummarna för brynäs!


varför brynäs ska vinna är för att SAIK får verkligen inte vinna, dock tror jag att AIK kommer vinna semin över SAIK vilket bara är bra. brynäs vinner över färjestad så är de final mellan brynäs - AIK och då är de ingen snack om saken att brynäs ska vinna. varför jag tycker de är nog för att min favvis Mats lavander spelar där hehe, nämen de är min teori iaf!


sjukling..

Hejsan allesamman!

jag ligger just nu i min säng och är sjukare än någonsin, jag har feber och halsont, har knappt nån röst dessutom så de blir nog att ligga här hela dagen. Imorgon tror jag inte att jag kan fara till skolan med tanke på mitt tillstånd just nu men vi får se. Nu när jag blivit sjuk betyder de att min träning kommer inte vara desamma, kommer nog inte träna förens på tisdag KANSKE eller onsdag..buhuu :( men måste ändå säga att de är ändå mitt fel, skulle aldrig ha gått ut i helgen. min uppdatering kommer nog också ligga lite nere under denna vecka men ska kämpa på och försöka slänga in ett inlägg då&då!


skulle verkligen vilja gå ut i finvädret nu men de kommer bara bli värre då...