bye bitches!

nu far jag och hannis till överkalix över helgen för att plocka blåbär och inviga kräftskiva!
så vi kanske hörs under helgen men vi får se om jag har tillgång till nån dator, puss så länge!

I act like I don't care, but deep inside, it hurts.


jag slutar aldrig kämpa

I mitt liv har inte allting varit så himla bra från grund&botten, men jag kan inte heller påstå att jag har de sämre än vad vissa andra faktiskt har. men för mig är det jobbigt, saker som tyger min axlar än idag har jag svårt att kämpa mig upp från men de kommer jag nog aldrig kunna göra, allt jag kan göra är bara att låta tiden gå och inte försöka tänka på det. men det är svårt, det är så äckligt svårt men jag antar att jag får ta de som det kommer och bara försöka se det från den ljusa sidan. Mina vänner betyder verkligen allt för mig, utan dem skulle jag inte klara av en ända minut i min vardag för dem är så viktiga för mig. De hjälper mig att kämpa dag ut, dag in och det är jag oänligt tacksam över! jag är så lyckligt lottad som har dem, tänk de som inte ens har nå vänner alls, huvva vad hemsk! som tur är har jag redan planerat hela min framtid men vi får väl se om det kommer hålla, en sak som är säkert är att jag bara kommer tänka på mig själv. Det är jag som ska lyckas med nånting här i livet och det kan ingen hindra mig till. Jag vill att min mamma ska vara stolt över mig en vacker dag, och tro mig det kommer hon att bli! 
 

Godmorgon!

Godmorgon allesammans! har sovit så otroligt gott men lite inatt men varenda minut var guldvärd eftersom jag började så tidigt idag. Igår var jag och hämtade anya på dagis med théa och mös med dem ett tag sedan lämnade vi henne hos pappa efter några timmar och for till emma för att hämta min mobil laddare som jag glömt där. efter det for jag hem, lika så théa sen kom sara till mig och gud så jag har saknat den sötnosen. så de var jätte kul att träffa henne igen ♥ och lite senare kom matilda. senare på kvällen var jag med nicke ådem andra grapparna, vi for runt lite över allt! 
 

fuckin bezt!

words can not describe how happy I am to have you in my life. cuz you are my sistah' from another fittahh' and i know u are strong but only if u want to♥

new in

 
Gossip - 499:-

Todays

 
 
böt dock skor..

Godnatt!

nu tänkte vi gå och lägga oss med tanke på att de är skola imorgon så
vi hörs&ses imorgon kära ni!♥

pälsväst

nu till hösten SKA jag hitta en pälsväst som passar mig,
så de är bara ut och leta på alla sidor och affärer som finns! bild från google.

We never stop,we rock

åt precis en jätte god middag med emma hemma hos henne, vi har lägenheten för oss själv hela veckan så lär bo här i några dagar framöver. Nu ska vi gosa oss ner i soffan och kolla lite webbtv lär dock somna inom 10min hehe... 

Måndag 27augusti

Hejsan allesammans! Idag är det måndag vilket faktiskt är otroligt skönt. Skoldagen gick hyffsat snabbt så de var bara ett plus på denna regniga dag. jag åt lunch på Waldorf med Emma också, gick en snabb runda på stan och kikade! annars spöregnar det här i norr vilket det ska göra hela veckan, känns ju sådär mindre bra! gårdagen var väldigt seg och lugn, myste till några filmer med fint sällskap! puss på er.
 
 
 

Todays

 
 

söndag 26augusti

Hejsan allesammans! jag har precis ärit lunch/middag eller vette fan men nånting åt jag iaf och de var gott som fan iaf. Gårdagen spenderades i boden med stina och hennes syster och massa andra filurer. lite senare under kvällen träffade vi théa&hanna och vid tolv tiden tog vi bussen hem av olika skäl. När jag äntligen hade kommit hem och tvättat bort sminket, lagt mig i sängen med gose kläder så ringer matilda och drar ut mig. så jag for till henne och lite senare kom jocke, nicke och alla dem andra. nu ska jag och matilda slå på en film och senare ikväll blire att umgås med en fin prick!
 
 
 
lite finfina bilder från matildas data :')
 

deep inside i hope you feel it too

 

Dagens

 

video från helgen!

 
här är en video från helgen som grabbarna har mixat ihop.. haha ja, vad mer kan man säga?

lördag 25augusti

Godmorgon allesammans! jag har verkligen sovit gott inatt måste jag säga. Gårdagen var lugn och fin, var bara hos stina med några söta prickar och tog de lugnt! Ikväll vet jag inte vad som väntar men vi får helt enkelt se vart vinden tar än. Annars är jag så äckligt shopping sugen just nu så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till så funderar stark på att åka in till stan och slösa pengar eller så internet shoppar jag isället!
 
funderar stakt på att färga tillbaka till denna mörka färg!

bra start på dagen!

kom precis hem från en heldag på leos lekland med anya&rebecca, och jag kan ju lova er att jag har aldrig sprungit så mycket i hela mitt liv som jag gjorde idag. haha det tar på krafterna! men nu ska jag gå och duscha sen till en fin och äta gó mat!
 
 
 

don't wanna make u fly

 

lycklig cheyy!

Hej grabbar! Idag har min lön kommit och för tillfället är jag världens lyckligaste tjej men det lär ju inte hålla i sig speciellt länge.. Nu ska jag strax in till stan för att spendera en jääävla massa pengar, och gud så härligt&komma hem med flera påsar full i kläder. sen ska jag nog gå till Actic och förlänga mitt gymkort med ett år, och SATAN så taggad jag är på att börja träna och sluta med nästan allt dåligt och faktiskt nå mitt mål till sommaren. denna sommar ska jag kunna slappna av som aldrig förr.
 

I know shes perfect and worth it


drar ut ett tag

 
ska ut och möta matilda & anna nu, vi hörs senare! puss

aldrig mer..

Hej finisar! jag vaknade för tre timmar sedan och nu sitter jag väntar på att matilda ska titta förbi. Igår var ja och matilda med nicke&dem och vi fick för oss att åka till bodens sanatorium och jag kan ju säga att jag aldrig har varit så rädd som jag var då, sprang fan in i en dörr för jag blev så rädd. Trodde mitt hjärta skulle ploppa ut vilken sekund som helst men på något konstigt vis tyckte jag ändå de var kul!
  
ja.. tänk er själv vara där med ett gäng galningar som bara skrämmer än, huvva!
ni vore kolla på videon för den är egentligen satans hemsk.
 

it's hard to know what I want when u make me feel so damn beautiful

 

-


bilder från helgen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
fina pojkar&flickor!

Dagens!

 
såg dock väldigt nyvaken ut vilket jag var..;)

måndag 20augusti

Hej grabbar! just är jag hemma hos mamma med hanna och kollar på lite bilder från nickes stuga, och hälften av dem kan ja lova att ja aldrig nånsin kommer visa för nån hehe ;) men jag har iaf haft en kanon helg med stört sköna typer så jag kan inte annat än att vara super nöjd!
 
anna&jag! lägger upp mer bilder senare, puss

Dagens

 

baby u light up my world like nobody else

jag älskar dig min emmis ♥

'

if you don't do stupid things while you're young you'll have nothing to smile about when you're old
 
 

mot nedlund!

hej grabbar! jag har faktiskt inte så mycket att skriva utan att jag nu ska till emma och mysa med henne innan vi far till nån by med grabbarna och härjar så med andra ord kommer de här bli mitt ända inlägg för idag men de kommer mer imorgon. imogon ska jag dessutom åka tåg med anya så de kommer komma upp en hel del bilder! 
 
jesper, jocke, nicke&joel dock en lite äldre bild från mjöfjärden eller va de nu hette :p
 
 
en vecka gammal bild från stina, haha söt jesper!
 
och en båtbild från igår var ju tvungen att få komma med!

torsdag 16augusti

Hej på er finisar! just nu sitter jag och lyssnar på Markoolio och kom hem för inte så länge sedan från stranden. for först dit med matilda sedan kom Marcus, daniel&alice och lite senare gick vi till gulan för att hoppa från bryggan som är där. Har med andra ord haft en riktigt bra dag hitills! ska mest troligt åka till nån by med matilda, erik&nicke och härja men får se hur de blir med det för ingen jävel vill ju svara i sin satans telefon..

gårdagens

 
Linne - BikBok | Jeans - Gina Tricot | Tygpåse - Monki |

Godmorgon!

godmogon allesammans! igår var jag först på stranden med matilda och sedan for jag på hockey men tyvärr förlorade luleå med 5-2 måste bara säga att dem spelade svin kasst och jag blev riktigt missnöjd. Efter hockeyn for vi till donken och sedan vidare till örnäset för att umgås med nicke ådem andra så vi hamnade på arons och tog ett nattdopp där och jag måste bara få medge att de var så fruktansvärt skönt i vattnet så ni anar inte. Efter nån timma hade vi badat klart och då for vi med Erik till herstöträsk och grillade bulla&korv :D
 
 
 
 

mot coopen!

nu tjöör vi!

We're about to turn it on under the light

kom alldeles precis hem från stranden med matilda och nu ska jag snart hoppa in i duschen sen fixa mig en aning och sedan börja rulla mot coopen för en se en riktigt bra hockeymatch mellan Luleå - SAIK och så klart håller vi tummar&tår för att lule ska vinna men de lär dem ändå göra så ja behöver inte oroa mig ;) 

MATILDA!!

här matilda har du bilden, hahaha kan du förklara detta för mig? ;)

mot svartöstan!

Godmorgon allesammans! jag har sovit hur bra som helst med tanke på att jag hade en mysig prick brevid mig men när jag vaknade var hon helt borta, vette tusan vart hon for men lär väl märka det lite senare. nu ska jag iaf till svartöstan och ligga på stranden med matilda, vill verkligen passa på nu innan skolan börjar för jag känner mig svin blek haha.. 
 
fan va fin du är hjärtat!

bye bitches

ska nu ta och gå till coop med hanna och sen kanske runt sjön eller nå bara för att vi kan. hörs senare!

tisdag 14augusti

Hej grabbar!
 
Inatt spenderade jag natten hos hanna med mina tjejer, vi myste på som aldrig förr och hade de så himla mysigt tillsammans. idag på förmiddagen var jag på arons med matilda, hanna, willy&cillen de var hur skönt som helst att bara ligga och grillas men vet ni vad? jag badade, faktiskt men bara i fem minuter typ för vattnet var så äckligt kallt. hehe
 
 
 
invigde min gula bikini också, satt ju som en smäck förutom på röven haha mina bikini trosor vill aldrig sitta bra där..
 
 

världens finaste daniel

älskar dig jordens finaste vän ♥

a old one.

 

set you free

hej grabbar! inatt spenderade jag natten hos en rolig prick sen på morgonen for jag till svartöstan med några söta och badade eller ja bada inte men dem andra gjorde de hehe, har som inte så mycket mer att skriva utan att jag nu ska springa över till hanna och snacka en jävla massa skit med dem bästa. puss så länge!

tre dagar gammal

 
 

bitches and the drinks

 

bitches and the drinks

 

det ska vara sommar hela året om, åh vad skönt å komma loss


luleåkalaset 2012

började fredagen med en bastu med emma, vi fräschade till oss rejät och åt god middag osv.
 
vi började sakta men säkert att fixa oss och såhär fick mitt resultat bli, dock var jag inte färdig sminkad här hehe
 
och min fina emma!
 
 
sen mötte vi upp våra tjejer och börja köra igång!
 
kalaset levererade så på morgonen började vi röra oss hemåt!
 
fast kvällen slutade inte så bra som jag hade tänkt mig, känner dock inte för att skriva ut här vad egentligen hände. fan va ful jag är i profil föresten HAHAHAH
 
fick lite ajaj men de kunde inte hindra mig så körde ändå på en dag två!
 
hahaha, asså bara för att jag letar som fan hittar jag inte bilderna från lördagen men dem kommer upp så fort jag fått fatt i dem! vågar dock inte heller lägga ut nå mer bilder ifall dem vore olämpliga heheh

spenderar natten hos hanna!

ska alldeles strax börja röra mig mot hanna för jag har tänkt att spendera natten där så de ska bli grymt mysigt! hon har dessutom redan bestämt vilken film vi ska se så de kommer bli kanon.
 
hanna julia&jag ♥♥

tjöör bara tjör!

Hejsan allesammans! 
 
jag ber om ursäkt för den extremt låga uppdateringen men de var varit så mycket nu på senaste tiden så jag har ingen tid till att blogga men jag ska gör allt jag kan för att slänga in nått inlägg då&då. Luleåkalaset var helt okej, fredagen var väl kanske inte lika bra som lördagen, eller fredagen var roligare eller asså nae jag vet inte... haha! föresten så funderar jag på att gör en ny blogg, nytt namn också kanske byta till finest eller myshowroom? fast de är inte säkert för jag tycker om att allt gammalt är kvar på samma blogg men vi får se. på fredag slutar jag sommarjobbet ÄNTLIGEN säger jag bara, så då kommer de iaf upp outfits varje dag i vanlig ordning vilket ska bli hur kul&skönt som helst!