mot grodan!

goddagesn allesammans!
jag har nu duschat, fixatmig snabbt och är nu redo för en utedag med anya&rebecca. vi ska till stan och åka på grodan, efter de ska vi nog gå på isen. sen efter de ska jag hem fixa mig fort sen blir de hockey med STINA?! jag ska bjuda henne så de är nog därför hon följer ;) ska ta och ringa henne nu så hon inte ligger och sover. hörs senare!

KARMA IS A BITCH!

vill flytta, flytta långt härifrån
vart du inte kan såra mig längre.
jag är less på din jävla lek, jag vill
inte vara med längre.du har förstört
mitt liv nog mycke så de är
tamefan dags att lägga av nu.
för 7månader sen skulle
jag bry mig om du gjorde dig illa,
nu vill jag bara att du ska ramla
ner från mout everest med
annsiktet före.



shoppat för fulla muggar!

H&M 199:-
Gina Tricot 99:-
H&M 99:-
Gina Tricot 199:-
alla ljus, lagerhaus 5:- st . Genonsknliga ljushållarna 9:- st . rosa ljushållarna jula 10:- st måste bara säga att alla är doft ljus så snacka om att mitt rum kommer lukta gott? ;)
kedja Gina Tricot ca 30:- brillorna är gamla

Rule number five: Show no love. Love will get you killed.


Dagens!


gårdagens

man såg inte så bra vad jag hade på mig under den tjocka jackan men jag ville inte ta av den för de var så kallt :/

dom hade mycke att säga..


SNEAKPEAK


Godmorgon...

godmorgon allesammasn!
jag har sovit hos cecilia inatt och tänk om jag har sovit gott? var precis ute med molly en sväng, de var super fint väder ute så de var skönt! vi sitter just nu och äter frukost och kollar på lite gårdagens bigbrother. efter de blir de en sväng till stan. på tisdag ska jag mest troligt till kranfors med stina och hälsa på totte, hoppas verkligen att vi kommer åka ♥
HAHA! snygg
alldeles nyss..

dagens inspiration


såg föresten att sillen hade varit i farten med inlägget nedan. haha ojoj

Hej mina fina bloggläsare! Jag tycker om er jätte mycket, visst vet ni det?

Som sagt HEJ! Jag saknar er hela tiden, tänker på att blogga överallt när jag skiter, äter, andas, blinkar och till och med när jag ser på porrnografi! Ja, ni är min insperation, ni är mitt hjärta och min själv. Jag kommer ihåg den dagen jag startade min blogg, då kollade änglarna ner på mig och er bloggläsare och sa: Alltid.
JAG ÄLSKAR ER! NI ÄR DOM BÄSTA FANSEN I VÄRLDEN!
Jag som kämpar! Köpte en ny spade igår på stan! Jätte fin och extra pris!!!!!!
Saknar frisyren! Hade ny drapperier också! Ser ni??? Jätte fina, köpta på extra pris också!! Fan vad jag älskar rusta!!!
Outfit bild från igår! Har ni synpunkter på min klädsel? Lämna en kommentar gärna111!!
VISST HAR JAG FÅTT MUSKLER? Jag känner bara hur min kropp och själ förändrats, mår toppen fint! Verkligen, känner bara hur pigg och fräsigt glad jag har blivit. Cred till mig själv, kämpat för mmin framtid. Tack Elin Harila, du har gjort mig så bra! Jag älskar mig själv idag och det mina bloggläsare ska ni ta med er i livet! Så tänk på Elin Harila nästa gång ni tvivlar på er själva för jag har bevisat att med mod och persererens kan man göra allt. Perserens förresten! Ett nytt ord jag lärt mig! jÄTTE BRA ATT KUNNA SÅ NU VET NI1
Snart 4 år! Fyfan vad jag älskar dig baby! Du & jag mot världen, idag, igår och föralltid! Tror babe ska bjuda mig på bio och middag om två dagar när vi alltså firar våran 4års dag!
Har varit och shoppat! Vill ni ha tips om var ni kan hitta sånt här? Lämna en kommentaar så gör jag en video om affären!  Svårt att fynda som jag men jag kan visa er tricken så ni kan klara det med!!!!

stina min fina!


gårdagens outfit!


Godmorgon!

godmorgon allesammans!
jag är ledsen för att jag inte hann blogga nånting igår men min dag var ganska full med saker att utföra.. igår gick jag en till vända på stan snabbt med tjejerna sen efter de for jag hem sen direkt till storheden med danile och stina. efter storheden åkte jag in till stan för att möta upp cecilia&beda så vi gick till hemmakväll och köpte godis plus film. såg btw daniel mannberg, säger bara en sak DE ÄR HELT SINNESSJUKT GRABBAR! på tal om han så är de hockey ikväll!
just nu!

kör på mage idag!

hej på er igen!
jag tänkte bara skriva lite snabbt innan jag drar till gymmet. efter skolan gick jag till stan med matilda och emma(visar senare vad jag fick med mig hem) efter de for jag hem och åt middag och nu sitter jag här och har kollat lite bigbrother medans maten har smält. nu ska jag snart gå ner till bussen som tar mig till gymmet vilket känns kanon. tog föresten på fel dag de var hockey, de är på lördag och inte idag.


heiipa

.


mot stan

nu ska jag rulla in till stan med matilda och emma. vi hörs senare!


röd om kinderna :P

SNEAKPEAK


sneak från dagens!

hjärtat mitt!


hon är så fin. världens finaste lillasyster♥

dagens inspiration


på skolan

hejsan allesammans!
jag är just nu på skolan och har svenska.  om 20min har jag lunch yeyey! igår var jag och tränade i vanlig ordning, körde ganska mycke lår mage och ben så snacka om jag har tränings värk idag eller? eh jo.. idag är de hemmamatch luleå-färjestad så vi får se om jag går på de eller om jag tränar och städar istället. sov föresten hos cecilia igår, vi mös och drack cola och pratade en hel del. älskar att öppna mig till de personer som verkligen bryr sig och lyssnar ♥


Godmorgon!

godmorgon finisar!
jag har sovit skit gott i hannas säng inatt måste jag säga. ska idag i vanlig ordning och efter skolan blir de nog att kika på stan ett tag med hanna och möjligvis emma och matilda med men vi ser ju. nu måstevi springa ner till bussen, puss!
bye!

hej jag heter elin och jag har ostkrokar till läppar


one more outfit

 
oj så suddig ena bilden blev..

permobil!






tre såhär halft bra bilder från helgen när pojkarna var busiga och körde permobil och sattan va de gick fort haha! en helt okej helg har jag haft måste jag säge, detta var alltså i fredags tror jag de var. fina grappar dedär!

permobil!






tre såhär halft bra bilder från helgen när pojkarna var busiga och körde permobil och sattan va de gick fort haha! en helt okej helg har jag haft måste jag säge, detta var alltså i fredags tror jag de var. fina grappar dedär!

fettisdag!

hej på er!
jag är just nu hemma hos mamma och ska precis äta upp min semla som mor köpt till mig. såfort jag ätit upp den ska jag kila över till fina hanna för att spendera natten där. igår och idag har varit och tränat vilket känns super skönt. efter träningen drog jag till storheden med stina daniel jonas och rg. mysigtmysigt! ska kolla lite highlits från kvällen borta match som luleå spelade mot HV71 och såklart vann våra guldhjältar med 4-3! fortfarande serieledare ;)








puss på semlor!

de är helt sinnessjukt grabbar!






asså så himla söta de är! dör tusen gånger om. men den goaste av dem är ju andå louis så jävla fin och go kille! han påminner mig lite om ulrik munther måste jag säga..

en i färg


man kan inte alltid vara seriös på outfit bilder ;)

två outfits.

 

 
från idag och förra veckan tror jag de var.


.

When people walk away from you, let them go. Your destiny is never tied to anyone who leaves you, it just means that their part in your story is over.


jag släpper aldrig taget


godnatt!

nu ska jag krypa ner i min säng och gosa till en pippifilm ♥


before i die.

















































söndag bby!

hejhej mina fina!
idag är de söndag vilket känns ganska skönt men ändå riktigt jobbigt på alla sätt&vis. Imorgon är de skola i varnlig ordning och efter skolan blir de gymmet och kötta som aldrig förr, ska nog boka in ett zumba pass så snart som möjligt också. helgen har varit helt okej tycker jag bara lite ovanlig men de är ju skönt med omväxlig också. ni förstår inte hur mycke jag längtar tills jag har fått ordning allt i mitt rum, speciellt internet. påriktigt jag håller på gå i taket för jag knappt har nån tillgång till de.. vilka problem man kan ha alltså!


i brist på bilder..

inspiration


hello everybody!

hejsan allesammans!

jag har en fixat ihop en helmapp med massa bloggmaterial så jag håller er uppdaterade vilket känns suer med tanke på att jag är nästan helt internet lös haha! hur i hela lät de där nu då?!? idag ska jag nog åka och träna sen ikväll blir de väl att umgås med favvis flickorna men vi får se. jag kanske bara tar en lugn hemmakväll med mammsen eller så går jag över till hannis och myser på där med lite film&bj. med andra ord vette fasen vad jag ska göra ikväll. eller juste jag kanske skulle se harry potter med matilda, äh fasen vi får se!


bild från praktiken igår!


dagens!


old pic

i'm just a kid and my life is a nightmare



min bror har nyligen flyttat till en egen lägenhet och jag måste bara säga att de känns så fruktavsvärt tomt utan honom, ingen som kommer och lyfter min säng på morgon så jag ska kliva upp till skolan, ingen som alltid kommer och ger en godnatt kram, ingen som duschar&lagar mat mitt i natten. ingen robin hemma längre helt enkelt. åh saknar han så..♥ love u


all day and all night

hejsan mina underbaraste ♥

jag är nu hemma efter en till dag som praktikant på jula. måste bara säga att jag trivdes väldigt bra där så jag kan inte vara annat än nöjd. annars är de hemma match idag, luleå möter MODO hockey. vill verkligen gå men just nu vill jag bara gå i ide. drar kanske och tränar för att springa bort mina problem. nu ska jag se para så vi hörs väl när jag har fått internet till mitt rum för jag har ingen tillgång till nån dator knappt.














bilder från helgen och veckan som matilda har tagit.





Chachaaa

Hejhej Elin du glömde logga ut från sin blogg!! Puss älskar dig/// saraholmbergg.blogg.se <33


På skolan

Hejsan allesammans! Jag är just nu på skolan och har bransch. Jag vet att min uppdatering har varit bokstavligen ur kass, men de är för att jag inte har nå internet hemma. Vilket snart dock är fixat. Idag efter skolan blir de hem och äta sen till gymet och köra järnet!!


@xtreme beauty


true story


lördagen

här kommer två bilder från förra helgen som jag hittade på matildas blogg. på lördagen var vi på en sugfest så vi drog ganska fort därifrån hehe :p då vet ni!




one thing

hej grabbar!

jag är just nu på skolan och har svenska. jag håller på skriva en novell eller vad man ska kalla de om en flicka som inte har nå vänner osv. låter kanske lite dålig med den är hyfsad bra iaf om jag själv ska dömma den. lägger nog upp den senare här i bloggen men vi får se hur jag gör med de.




pöddingar!

Dag 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om


de är riktigt många men..

so close no matter how far!

I'll never let you go .You are my wonderful big sister that I'll always will love the person you are
i have died everyday wating for you. darilng don't be afrid i loved you for a thousand years I'll love you for a thousand more.




trodde där ett tag att jag aldrig skulle få se dig le igen. känslan som fanns i sig när man saknade dig så obeskrivligt mycke så de gjorde ont. i love u ♥

Godnatt!

hejhej grabbar!
nu ska jag och silli sova. godnattis ♥
godnatt puttisar!

Ai Se Eu Te Pego


cause you make my heart break

vi har nu tänkt att hoppa ner i sängen med en film på. engelska uppgiften är nu klar och jag är ûber nöjd verkligen! har inte så mycke mer på hjärtat just nu än att jag längtar som fan till helgen måste jag säga.
bilder från snöskottningen hihihi

två stycken.


GRABBAR DET ÄR HELT SINNESSJUKT

AVLIDDDER!! DE ÄR HELT SINNESSJUKT GHJSGHJSH SHITTTTTTTT! DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR USA OCH ENGLAND NÄSTA!!

pink&rock'n roll

hejsan allesammans!
jag är nu hos cecilia och har precis skottat hela altanen med henne. haha måste själv säga att jag tyckte de var svin kul och de roade verkligen mig! vi åt precis köttfärsås&spagetti också, mumma så gott de var. nu håller vi på med min engelska uppgift. ska skriva om en bra blogg som jag ofta läser och såklart blir de ju min egna ;)
från bubbelbadet! såg dock ut som jag hade XXL tusen bröst stolek hehe, tyvärr inte :/
i love u sunshine ♥

Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv


hos emma.

hejsan allesammans!¨

jag är just nu hos emma. vi har precis varit i tvättstugan och på minimart. jag kommer nog komma igång med bloggandet inom nästa vecka förhoppningsvis men vi ser ju. för övrigt går skolan jätte bra och jag har ingenting att klaga på...


försökte ta kort på min uppsättning men de gick ju inge vidare..

Dag 28: En tokig bild


Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt


Jazzuci


inspiration


you got that one thing.

Godmorgon grabbar!
jag&cecilia har just kollat på smurfarna måste bara säga att den filmen gjorde verkligen min dag utan tvekan! ikväll är de hockey som jag ska gå på med hanna om hon nu håller de hon lovat. luleå hockey mot linköping hc kommee nog bli en spännande match. jo juste dessutom har ju coop arena sänkt alla hockey biljettpriser med 75% så en ståplats kostar bara 20 jävla kronor! hur dröm som helst ju.
sötare killar får man verkligen leta efter! så himla goa ♥ kolla speciellt på 2:19 och framåt, när de står på trappan. seriöst avlider!

Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med


och mina andra homeboies!

take me faraway from here!

hej på er!
jag är just nu som sagt hos sillen och tröst äter. precis allt är upp&ner och jag vet inte hur jag ska få någon att förstå. Jag vet jag låter som ett riktigt emo men vafan gör jag ens här? asså inte hos cissi utan på denna planet. antar att jag ska sluta deppa nu och försöka dra fram ett fint leénde men känner verkligen inte sug för nånting just nu än ett glas cola&twilight. jaja, de var föresten riktigt skönt att bada tunna med renar och få dela med mig av mina problem med världens finaste människa.
vill bara lägga mig i snödriva och gråta

bubbelbad nu!

går ner i källaren med sillen och badar bubblis. ciao


right now!


at school!

hej på er finisar!

jag är just på skolan, slutar om 3min yeyey! nu efter skolan ska jag till matilda sen efter de hem och hämta lite saker sen vidare till cecilia för att spendera natten där. På lördag är de hockey vilket känns SUPER. idag har jag på mig militärgröna chinos måste jag bara tillägga hihi!

denna väntar på mig ikväll!

dagens inspiration.


Dag 25: En person som alltid gör dig glad


wants från gina!


allt är från gina tricot och skulle verkligen inte tacka nej till dessa skönheter!


hos matilda!

jag är just nu hos matilda, har ätit här och vi har kollat på filmen avatar, måste bara säga att den alltid är lika bra! nu ska vi ta och se på nån film igen iväntan på emma. men ska slå på filmen nu ciao!













som sagt heter jag ju elin harila och lyckas med precis allt. inte bara de att jag ramlade en gång utan TVÅ..


Dag 24: En bild som gör dig glad


i'am a big big girl in a big big world!


baby you light up my world like nobody else

har än inte fått upp mina helt underbara tavla på väggen för den har ingen sak som man kan hänga den i så jag måste verkligen fixa de snart. men de kommer snart ska ni se!


gult är INTE fult!


chillin' on tha school.

hej grapparna mina!

jag är just nu på skolan vilket jag älskar, ska på riktigt flytta hit, de ända stället man kan känna sig trygg på (och ja coop arena också såklart) menmen. har ganska mycketatt göra just nu de är därför jag inte har bloggat på två dagar, också av andra skäl dock. ikväll blir de hockey med min pingla sen  får vi se vart jag tar vägen resten av kvällen. Fredag IMORGON!! just skönt måste jag säga. innan jag fortsätter med skolarbetet så måste jag bara säga att jag inte kommer kunna träna på ett tag kanske, men vi får se, dock hatar jag de mest av ALLT för de är de ända jag absolut brinner för just nu.


gårdagens!




Dag 23: En bild från i sommras