Dag 22: En bild på en tid du saknar




bra start på dagen!

hejsan allesammans!

Idag började jag min dag med att stiga upp vid halv åtta (lite sent jag vet..) och tog bussen som gick 7.51 i vanlig ordning. På morgonen hade vi bara en lektion sen hål i 3timmar ungefär så jag for och tränade efter svenskan och nu sitter jag här ny duschad och äter lite pitepalt och kollar på mammor&minimodeller. sen bär de av till skolan igen. slutar 16.05, ses då!


en lite äldre än.


Dear Humanity.


"When most people ran away... I had to stay".


två frågor.


shit va dålig bild..jaja

svar till anonym: den är tagen vid niporna i luleå. innan man går ner till stranden och lite mer in i skogen :)
och stajna: jag satt faktiskt och övade inatt på säga will smith och jag klarade de nästan utan att de blev ett "f" så de så ;) du får höra imiorgon på skolan.

dagens enkla outfit!

  
drar till pappa nu. puss!

från helgen












Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig

 
världens sämsta bild. men min älskade mamma♥

i need a dollar, a dollar is what i need

seriöst grabbar jag avlider, SHIIIIIIT ASSSSSSO KOLLA PÅ HAN!!! SILLEN&STINA KAN VI DRA TILL USA TYP NU?!?!? de här går ju fan inte längre. avliderrrrrrrr







 


så jävla perfekt!

i like that

Hejsan allesammans!

idag var jag hemma från skolan så jag har sovit ganska länge idag, eller ja till ett ungefär. Jag ska nu börja klä på mig och sen ska jag nog till pappa och äta. hoppas de blir lax, för de har han ju mycke av ;) Imorgon hoppas jag verkligen på att kunna träna men vi ser ju hur jag gör med de. Om jag hinner ska jag nog kolla igenom min garderob och se hur kan få ihop fina outfits. för jag använder typ 10% av alla kläder jag har och sen när jag ska rensa den har jag glömt bort att jag haft vissa plagg så nu jävlar!

 
trött chey!


Goodnight!

Hej mina fina!

jag har haft en helt fantastisk helg! riktigt lugn och fin. umgåts med fint sällskap och haft de jätte roligt även fast jag fortfarande har lite ont. På tal om de så är jag nästan helt återställd nu vilket känns KANON bra måste jag säga. kan kanske börja med träningen igen redan imorgon men vi får se hur jag mår då. nu har jag tänkt att gå och lägga mig och slå på Pippi (som vanligt) och somna till de. så vi hörs imorgon med vanlig uppdatering. Godnatt finaste! ♥


solstråle ♥

Dag 20: En bild på dina närmaste


nä men ni vet vilka ni är , orkar inte upprepa bilder hela tiden ;)

two outfits from the week



 

 

fint från topshop!


it's friday!

hejsan allesammans!

jag är inte riktigt på topp idag av olika skäl, men de bara att bita ihop ;) ikväll ska jag mest troligt till stina och umgås med flickorna mina sen får vi se vad som händer och fötter. DOCK om de blir värre så stannar jag hemma men så som de ser ut just nu kan jag kanske gå ut. Med tanke på att de gör dritt ont att gå..














bjuder på lite små usla mobilbilder :p


Michael Jackson and Justin Bieber!


ni bara måste se denna. verkligen hur fin som helst!♥


och en ny intervju om michael från igår.

Dag 19: En bild när du är som lyckligast


Godnatt!

for inte och tränade idag för jag har så jäkla ont. helt obeskrivligt alltså, vet inte hur i hela friden jag ska klara av morgondagen men tanke på hur denna dag har sett ut. smärtasmärtasmärta!


DEN NI!


that is all.


pepparkakor

hej på er igen!

jag är just nu på skolan och jobbar med en powerpoint om mitt pepparkaks arbete. efter skolan ska jag direkt hem, äta sen och träna. är egentligen skit trött men jag måste träna idag känner jag. jaja vi hörs senare!


abbey lee kershaw










fint.

Dag 18: En bild på din fritid




godmorgon!

godmorgon allesammans!
 
jag har sovit skit gott inatt måste jag säga och idag väntar de en lååång skol dag och sen träning i vanlig ordning. så jag måste göra mig klar nu! puss&kram så länge.


bild från arkivet..

luleå vann

idag spelade dessutom luleå på borta plan mot linköping, de vann med 3-1! skönt som bara den måste jag säga. längtar till på tisdag då nästa hemma match är!

hos Hanna.

hejhej! :D :D
jag är just nu hos hanna med henne&stina har gjort lite skolarbete och hjälper nu hanna med hennes läxor. idag har jag tränat som i vanlig ordning och simmat efteråt, måste bara tillägga att mitt liv är så förbannat bra just nu! har kommit över de mesta hemska och kan gå ut med ett litet leénde på mina läppar igen. men inte ett mega leénde. de kommer snart hoppas jag!
just nu..

Dag 17: En ovanlig bild


mot skolan!

haha jag måste bara fråga en sak. är de bara jag som blir skit rädd när mackorna ploppar upp ur brödrosten? haha serri jag hoppar alltdi till när de kommer upp. vilka problem man har alltså. en sak till, bara jag som ÄLSKAR tandkräm? HAHAH! hejdå nu drar jag till skolan. ciao!


HAHA! jag använde idag camen som spegel för jag orkade inte gå till toan så råkade jag helt omedvetet ta kort.


jag saknar dig sara!

jag saknar dig så himla mycke, åh de är så sjukt tomt utan dig gullet! jag hoppas iaf du har de bra där du är. men vi ses snart de vet jag att vi gör. längtar så mycke tills du får komma ut så kan vi börja om på nytt och strycka allt de dåliga som hänt. för nu är de slut på tråkigheter visst då? Jag älskar dig gumman min. jag lämnar dig ALDRIG ♥





godmorgon!

Godmorgon alla fina!

jag har sovit grymt gott inatt måste jag säga. Igår gick jag och la mig vid nio tror ja de var, och vaknade vid sex tiden nu imorse. Idag börjar jag 8.15 och slutar mest troligt 11 men vi får se för jag är inte helt säker om vi gör de eller inte. Efter skolan ska jag direkt och träna sen simma, underbart! nä nu måste jag  ta mig till köket och göra mig lite frukost!




HAHAH! insåg just själv att jag har en GRÖN morgonrock!

Dag 16: En bild på dig själv


Dag 15: En person som du vill vara med




saknar er!!

grabbar de är helt SINNESSJUKT!


står dilf i pannan på han utan tveckan!

muumin!

idag åt jag upp de sista mummintuggummi som jag köpte på Åland i SOMMRAS hihi! åh saknar verkligen konfan och de fina folket.




see the pain in my self

idag har jag inte gjort speciellt alls har bara gått runt hela luleå känns de som :p nä men jag har varit hos cecilia en stund och en snabbis till emma sen blev de storis med stina. i veckan hoppas jag på att vara HELT frisk och kunna träna som jag vill utan några som helst hinder. så imorgon kör vi på löpning styrke och sist men inte minst simning!


jag har börjat sova med tjocksockar. REKOMDERAS!!




konstigt jag stod. bilder från idag

min helg

i fredags sov jag som sagt hos cecilia med matilda. Hela högen var sjuk så vi låg och hostade och använde flera toarullar så vi skulle överleva hela kvällen. vi kollade också på filmen "pianisten" en förintelsefilm. Rekomderas om ni inte sett den. iaf sen i lördags var i hos emma ett litet tag sen hamnde vi på en fest på östermalm där vi träffade fina ewe&moa, länge sen man såg dem så de var jätte kul att träffa dem! de var vissa trevliga killar där men de var tyvär några tjejer där som stod och skrek saker om mig&mina vänner ganska synd ändå med tanke på att jag aldrig sett brudarna förr aja uppmärksamhet kallas väll de? men sen ringde en av tjejerna och bad så mycke om ursäkt. hon insåg väl att de var ganska fel de hon hade gjort, men de uppskattades verkligen så de känns bra nu. efter de skulle jag och stina egentligen med emma&matilda till bv men de var så kallt så vi vandrade hem. synd att jag inte följde med rebecca till max måste jag säga hehe ;)




såklart skulle snorstina komma med sitt kaxiga finger (som vanligt) :D


one time

 

 
från igår och förra helgen!

Dag 14: En bild på någon du älskar


avicii







In your head!


JUST NU!

de var ju handoll idag mellan sverige - polen och de blev oavgjort, inge vidare för sverige direkt för nu kommer vi nog inte gå vidare... men luleå vann moa AIK med 3-0 mål skyttarna var topi jaakola, jan sandström och niklas olausson! äntligen satt den.








fina bilder va? :p


äntligen!

yes nu blev de 1-0 till luleå! topi jaakola stod för de målet, kom igen nu grabbar!



sov hos sillen inatt!

hej på er alla fina!

jag är just nu hos cissi med matilda. Jag for hit igår efter en middag hos pappa, matilda kom också över och sov! mysigt ju. Just nu är de hockey match HEMMA. den pågår alltså just nu, och här sitter jag? jag ska ju vara på coop arena och heja men nae icke de för emma ska såklart vara puckad i huvet. är jag förvånad EH NE! tröstar mig iaf med hockey radio och lite nässpray. ciao


heey

Dag 13: Du och någon klasskompis



tränade hemma istället!

for inte till gymmet så jag körde istället ett tränings pass här hemma, sprang ett tag och sen powerwalkade jag, de tog allt sammanlagt 35minute. så nu är jag helt slut i bena. Ska snart till pappa för en gó middag som väntar. Nämligen potatisgratäng&lax, JACKPOTT


haha! ja nyss alltså.


time to break up

jag är just nu på skolan och vill bara hem flippa några ägg sen till gymmet! sen efter de hem och ha en mys kväll med mamma&fruktsallad! kommer nog bli världens skönaste fredag på länge. vill dock att en fin själ ska sova hos mig för jag vill ha lite girl talk. Men vi får se om jag orkade de med take på att jag är sjuk som ett hur just nu..


buzigt!




Dag 12: En bild på någon du har varit kär i


i typ 3:an

Godmorgon!

godmorgon alla fina!

jag har sovit riktigt gott inatt men jag somna ganska sent för jag låg och pratade med oskari om hur mycke vi saknar den gamla klassen, trodde verkligen aldrig att jag själv skulle säga de. Lärarna dessutom, jaja vi tar de senare. Jag är fortfarande sjuk men måste ändå till skolan idag. så måste börja springa till bussen nu, ciao!




nämen godmorgon!


the most beautiful moment in my life was when you came



























































































old school..♥

when the children cry


little child
dry your crying eyes
how can I explain
the fear you feel inside
cause you were born
into this evil world
where man is killing man
and no one knows just why
what we have become
just look what we have done
all that we destroyed
you must build again.

trött efter dagens träning.

träningen fick jätte bra förutom att jag var ganska tom i magen och de kändes verkligen när jag sprang så de sved lite. Nu är jag hos pappa, har nyss käkat middag. Vill inte påstå att jag känner mig friskare tvärtom faktiskt...Vi får se hur jag mår imorgon men jag hoppas att jag kan åka till skolan för annars hamnar jag efter så mycket.


hejhej!


mot gymmet!

hej på er alla fina!

jag är fortfarande ganska sjuk men de skiter jag i! jag ska åndå och gymma&simma så vi hörs sen. puss!


just nu!

Dag 11: En person du kan berätta allt för




dehär är mina absoluta bästavänner, litar på hela högen lika mycke. alla är så fina&lyssnar alltid när nåting står på tok ♥

we all do wrong things sometimes!


Godnatt!

jag känner min inte kry för fem öre så jag går jag och lägger mig med en VHS film - pippi långstrump på de sju haven! Godnatt ♥


living young and wild and FREE!

you're the reason!


every body need to know

jag måste få skriva av mig lite för de känns inte riktigt helt rätt de här..

Jag får jämt höra att jag är fin som jag är och jag verkligen inte behöver träna och blabla. MEN jag får också jämt höra att är den "feta", att jag inte kommer igenom dörrar för jag är så stor&bred. Man försöker stänga öronen och inte bry sig, men jag LOVAR er när man har hört de nog länge&ofta börjar man faktiskt ta åt sig riktigt mycke. Men då kommer alltid mina finaste vänner och trösar en och säger att de är bara avundsjuka på mig för jag är så fin som jag är vilket de inte är osvosv. men nu är de såhär, de är så sjukt fint av er och av mina nära&kära att ni säger att jag duger verkligen som jag är. exakt jag DUGER men de är inte allt. jag har inte den finaste kroppen, men vet ní vad? jag jobbar på de. För nu är de tamefan dags att jag, JAG själv Elin ska må bra och kunna känna mig så fruktansvärt snygg. den känslan har jag aldig upplevt därför vet jag inte hur de är att sakna den känslan. Jag vill kunna gå ut med ett riktigt leénde på mina läppar och känna mig riktigt nöjd. Jag gör de här för MIN skull, de är jag som påverkas av de och de är de bästa av allt. de är jag som kommer svettas ihjäl och kämpa som aldrig förr, för nu är de slut på stoleken XXXL.


den dagen jag kan vara så här glad igen kommer jag verkligen sväva på moln. NU KÖÖR VI!

sjukling..

hej på er underbaraste!

varför jag inte har bloggat är för att mina dagar har sett ut såhär: skolan, hem&äta, hoppa på bussen till gymmet för träning och efter de simning, hem sova. ja de är alltså så mina senaste dagar har sett ut. har ärligtalat inte suttit vid datan på evigheter känns de som. men ska ändå försöka komma med några inlägg då&då för jag själv mår mycke bättre av att dela med mig om min vardag mer er. Men just nu har jag gått och blivit en sjukling så var inte i skolan idag, mår verkligen piss just nu. nästan rinner och halsen bränner. Men ska ändå tvinga mig till gymmet lite senare, mår bra av de


jag just nu.. smurf :)

Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll


min gamla lärare hans!

Dag 9: En bild på något du gillar att göra




heja på sveriges underbaraste lag ♥

Dag 8: En person som du saknar




farmor&mormor..♥

Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp


varför just jag?


" En man tog upp en 500-lapp, och frågade om någon ville ha den. Alla räckte upp handen självklart. Mannen skrynklade ihop den, kastade den på golvet och frågade samma sak. Är det någon som vill ha den? Alla räckte upp handen igen. Mannen spottade då på 500-lappen, och frågade igen.- Är det någon som vill ha den nu då? Alla räckte upp handen igen. Då sa mannen.- Kom ihåg, att oavsett hur ful, spottad på, eller färg, är den exakt lika mycket värd"

visar mina skor jag beställt!


tog så jäkla lång tid att ladda upp på videofy så körde på tuben idag. HAHAHA tar nog bort den inom snar framtid

dagens!

eller ha rättare sagt förmiddagens, ska byta kläder när jag kommer hem! kollade ner för jag är osminkad :p

godmorgon!

hejsan allesammans!
natt har jag verkligen sovit gott måste jag säga men de är typ nå fel på mig för varenda morgon när jag vaknar har jag fått huvudvärk, de är verkligen super jobbigt. Åh vet inte vad jag ska göra åt de? Nog om de. Nu är jag iaf fortfarande hos Hanna TYVÄR, ska snart gå hem för att byta kläder och göra mig helt klar inför hockey som är ikväll yeeey!
jag just nu.. osminkad och krämig!

Dag 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge


godnatt!

hej på er! förlåt för riktigt usla inlägg idag men har en video och lite bilder som väntas på att få laddas in på datan så håll ut! men nu är jag iaf hos hanna de är ff hehe, men hon ligger och sover så jag tänkte slå på lite webbtv och de får bli paradies hotel norge. jaja detta blir nog mitt godnatt inlägg.
bild från google.

forever alone




två riktigt riktigt fina videos! Och ja så klart kom de en tår eller två, åh va fina alltså! ni måste se dem ♥

helt rätt!


With Jesus though you have humble confident joy because He represents you, you don't represent yourself and His sacrifice is perfect putting us in perfect standing with God!

lite av varje.

nu är jag äntligen hemma. Eller jag har varit de sen tre ungefär, har lagat mat och städat lite. Just nu sitter jag och kollar lite hockey klipp får gårdagen och tänker hur i hela domarna bedömde. Blir så jäkla arg alltså, Måste också bara säga att jag blir lite smått irriterad på de som säger att hockey bara är ett spel, och ja såklart är de ett spel men de är SÅ MYCKET MER än bara ett litet spel! jaja nu ska jag upp med humöret och sluta klaga på några värdelösa idioter. För jag försöker verkligen undvika tråkigheter och onödiga saker i min blogg men när de tyvär är en del av mitt liv så kan jag icke mycke göra åt den saken att jag skriver om de med tanke på att jag är sjukt öppen i min blogg, skriver om inpricip allt här! vilket jag hoppas att ni uppskattar.


två favoriter ♥


sitter på skolan just nu!

hej på er mina fina!

jag är just nu på skolan men mina vänner vi har har datakunskap, haha låter som värsta nörden ;)Senare idag vet jag inte riktigt vad som händer vi får helt enkelt se vart jag hamnar. Jag slutar idag 15:15 ganska sent för en trött elin men de är bara att bita ihop och kriga som aldrig förr! jag längar kanon mycke till imorgon för då är de hemma match Luleå-Frölunda. Måste bara tillägga att jag blev riktigt förbannad på dommarnas bedöning på matchen som var igår mot brynäs. precis ALLT de dömde blev fel! riktigt frustrerande förlust måste jag säga, sjukt besviken.


bild från nyår!


Dag 5: En gammal bild på dig själv


08..

i'm just a kid and my life is a nightmare


fyrkant!




böt outfit innan hockey som jag ska nu på, fast såklart fuckar allt upp sig SOM VANLIGT jävla shit

hos pappa

hejsan allesammans!

jag är just nu hos pappa och har ätit middag. Ska snart på hockey med emma&matilda trevlans! men nu måste jag börja göra mig klar, byeee


JUST NU!

Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv


HAHAHAHAH hur i hela vågar jag lägga ut denna?


Dag 3: En bild på någon i din familj


älskade pappa!

godmorgon!

godmorgon allesammans!

jag har inte sovit så jätte bra inatt med de funkar antar jag. Jag håller just nu på och äter frukost gotttgott! hinner nog inte skriva så mycke mer eftersom bussen går 7.51 från mig och jag har inte sminkat mig än heller...


osminkad hihi :)

GE MIG SOMMAR!!






fast jag är dock inte redo för de än, men snart..


godnatt!

nu har jag tagit en powernap från klockan fem till nu men jag är fortfarande lika trött och tänker slå på en film med rebecca sen somna till den, skönt! imorgon väntar en lång dag så jag måste verkligen vara utvilad. Godnatt!


PINK LIPS!






Godmorgon!

godmorgon allesammans!

jag kan inte påstå att jag har sovit speciellt gott inatt . Har sovit sovit max två timmar yeyeyey! jaja de är bara att bita ihop med ett leende på läpparna och pallra sig till skolan trots allt..


GODMORGON!! :D

Dag 2: En bild som påminner dig om gamla tider




one good thing about music,when it hits you, you feel no pain


dagens outfit!




Godnatt!

nu sitter jag bara och gäspar hela tiden så godnatt underbara er!


cell 211

nu har jag och stina precis sett klart filmen "cell 211" och jag måste verkligen säga att den var grymt bra, rekomenderar den STORT! men nu måste vi ta och sova så vi orkar med morgondagen Godnatt!


HAHAHAHAH


Dag 1: En bild på en person du umgås med ofta


är med stina nästan varje dag för hon ska alltid tvinga med mig till coop, men eftersom jag går i samma klass som matilda emma och stina så är de väl dem jag umgås mest med.

dag 1-30.

för att jag ska ha lite mer inlägg&bilder så börjar jag nu köra med en sån här klassik "dag 1-30" hoppas de uppskattas!

Dag 1: En bild på en person du umgås med ofta
Dag 2: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 3
: En bild på någon i din familj
Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv
Dag 5: En gammal bild på dig själv
Dag 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp
Dag 8: En person som du saknar
Dag 9: En bild på något du gillar att göra
Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll
Dag 11: En person du kan berätta allt för
Dag 12: En bild på någon du har varit kär i
Dag 13: Du och någon klasskompis
Dag 14: En bild på någon du älskar
Dag 15: En person som du vill vara med
Dag 16: En bild på dig själv
Dag 17: En ovanlig bild
Dag 18: En bild på din fritid
Dag 19: En bild när du är som lyckligast
Dag 20: En bild på dina närmaste
Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig
Dag 22: En bild på en tid du saknar
Dag 23: En bild från i sommras
Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: En person som alltid gör dig glad
Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28: En tokig bild
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om


chain hang low


Godnatt!

nä nu måste jag verkligen sova klockan är så mycket som 6:15 BRA JOBBAT JAZZ-ELIN! (gick i jazz när jag var liten så nu kallar matilda mig för de hela tiden, haha vilket liv). Imorgon blir de nog en sväng till stan mest troligt men vi ser ju hur vi gör. Jaja nu ska jag sluta surra Godnatt allihopa!♥


håller i en sax :p

jag just nu..
CECILIA OM DU SER DETTA SÅ ÅKER VI NOG TILL STAN VID TOLV ELLER SENARE HÖR AV DIG HJÄRTAT!

cheese!




lösögonfransar

jag har provat att ha lösögonfransar ibland på tex helger eller kalas eller så. Och jag måste säga att jag tycker verkligen om de, man ser lite piggare ut tycker ja. Men jag kommer verkligen inte använda de varje dag, de orkar jag absolut inte. Skulle nog peta mig i ögat med limmet på morgonen innan skolan för jag är alltid så himla trött och ser ingenting under de 10första minuterna som jag är vaken..

 
utan..

och med, här ser ni också hur mina ögonbryn ser ut när de är inte i fyllda och i fyllda. Stor skilnad på ögonfransarna visst?


blondie times!

















































hemsk dröm

jag hade verkligen världens västa dröm inatt hojja. Jag drömde att jag och alla tjejer åkte till magaluf för att supa som bara den och ha de underbart. vi skulle vara där i 9veckor HAHA vet onödigt länge men de var de vi hade bestämt iaf, sen så efter andra dagen där träffade matilda en jätte fin kille som hon tyckte väldigt mycke om och så klart hade han också ett gott öga på henne. Iaf en dag när de andra skulle åka och shoppa så stannade jag på hotellet var väldigt trött osv. Så helt plötsligt var han på vårat hotellrum och jag hade sex med han (och de var tre dagar innan vi skulle åka hem) så de hade ju ändå hållt på i typ 8veckor och varit med varandra nästan varje dag. efter de hände tog jag första planet hem innan de hann komma tillbaka till hotellet, och när jag hade anlänt hemma i sverige for jag hem och lämnade mitt bagage sen hängde jag mig i en sladd. Klarade inte av att leva med de misstaget. Ja ni.. de låter kanske inte så illa men tänk er själv att ha de med en som ens bästakompis tycker om. FYFAN!! tur att de bara var en dröm.







älskar dig gummsi!

min helg

tänkte ta och berätta lite om vad som har hänt under helgen. I fredags for jag till matilda för att tillbringa en stor del av kvällen där med go middag och en massa tjej snack, de var verkligen hur mysigt som helst. I lördags sov jag hos hanna så vi hade de jätte mysigt med hampus&stina också men sen for hem lite senare på kvällen. Och idag har jag bara varit hemma och slöat..






två outfits

från helgen..






hockey time.

hejsan allesammans!

jag är just ni hos pappa och kollar på ishockey det är match mellan MODO hockey- luleå hockey, de spelar i fjällräven center. Luleå gjorde just mål så de står 1-1 nu, de var först lite tvivel på om de blev mål eller inte men domarna ansåg att de var de så hehe tur för lule! hoppas verkligen de vinner ikväll! jo juste glömde säga att vi har varit och åkt pulka hihi




haha jag&anya just nu ;)

hos matilda!

hej på er igen!

jag är just nu hos matilda med lina emma stina hanna&emelie vi har käkat middag och haft de super mysigt. nu vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på vi får helt enkelt se vart vinden tar oss, som jag alltid säger ;)


JUST NU!

lilla anya..

åh vet ni vad? anya ringde nyss och grät jätte mycket och sa "Elin jag saknar dig jätte mycke, vart är du bästa storasyster" åh.. tror ni inte min dag blev mer förstörd eller? sen blev hon ännu mer ledsen när jag sa att jag inte kan komma idag men att jag kommer imorgon.. imorgon blir det en hel dag men Anya PUNKT SLUT!




gissa om tårarna börja forsa när denna lilla prinsessa på 3bast ringer och saknar än.. love u ♥

blont vs brunt?










vill så himla gärna färga tillbaka men åhh asså jag vet inte.. vad tycker ni?

mot matilda!

hejsan allesammans!

idag är en sån dag som jag känner mig så himla världelös eftersom jag vaknade HALV FYRA asså de är inte sant.. åh varför ska man ligga&sova och förstöra den fina dagen man har framför sig.. jaja finns ingenting jag kan göra åt den saken nu så får ta de med en nypa salt. Jag ska nu börja bege mig mot Matilda för en tjej middag med de andra, hoppas alla kommer men julia&cecilia har idag åkt till sthlm så de kommer inte vara med men hoppas att emeilie&maggan kommer! sen ikväll så har jag ingenaning om vad som kommer ske. vi får helt enkelt se vart vinden tar än


längar till sommaren som bara den! men måste först köra skoter innan de får bli öppet vatten igen.

det blir bättre trots allt..

"Vi lever i landet lagom. Landet lagom där till och med våra känslor ska hållas inom ramarna för vad som är "normalt" och lagom. Du får vara glad, men inte så glad så att du dansar eller sjunger på offentlig plats. Du får vara arg, men inte så arg så att du skriker högt. Och är du ledsen, då ska det genast kännas bättre när någon klappar dig på ryggen och säger att allt blir bra."


Godnatt!

nä nu måste jag verkligen ta mig till sängen och sova dehär funkar ju inte.. klockan är snart HALV SJU på morgonen och sitter vaken.. BRA JOBBAT ELIN!




två gamla headers från både dåliga och bra tider dessutom var de blondie times.. saknar blont som bara den men mitt hår säger verkligen ifrån när jag blonderar de så mycke som jag gjort..buhuuu :(

deep brown

idag färgade Cecilia&julia håret på mig och jag är sjukt nöjd med resultatet. jätte bra jobbat flickor fina!








de syns kanske inte så stor skillnad men i vissa ljus så är liiite röda nyanser. man ser också att de blitt lite mörkare.


GULD!

JAAAAAA! SVERIGE VANN VM-GULD! är så förbannat glad kan inte beskriva med ord min känsla just nu YEEEES!!!! ♥ johan gustafsson är så jävla bra! GRATTTTIS! vill också passa på att gratta Daniel Mannberg till sitt första elitserie mål som han satte idag på hemma matchen mot SAIK vet inte varför men är verkligen en stor favorit hos mig. tycker han bara blir bättre&bättre för varje match som går och han utvecklas verkligen på ett positivt sätt!




johan gustafsson!


och daniel mannberg, bild från idag!

The Hills

tycker att alla the hills tjejer har jätte bra klädsmak men har verkligen mina favoriter också!

Audrina Patridge:


Heidi Montag:


Kristin Cavallari:



Olivia Palermo:


Stephany Pratt:




Whitney Port:




Lauren Conrad:


vem tycker ni har finaste stil? själv tycker jag att Audrina, Lauren och Olivia har de absolut finast stilarna helt klart :)


dagens klädval!




Godmorgon!

Godmorgon alla fina!

jag har sovit jätte gott inatt och jag är riktigt utvilad&pigg, nu ska jag strax fara till stan med matilda för att köpa en till hårfärg och sedan till cecilia och färga mitt hår. Senare idag är de ju som sagt hockey luleå-saik och jag är verkligen jätte taggad! åh de ska bli så roligt, jaja nu måste jag klä på mig


nyvaken tjej!


Godnatt!




så här såg den ut på..

new in.


hårfärg , attityd 99kr . Blus cubus 199kr

kärlek med stort K!

GE MIG!

home sweet home..

hej på er igen!
var ju en snabbis på stan med hanna vi åt på Waldorf och tur som vi har satt vi framför halva luleå hockey måste bara tillägga att precis ALLA är sjukt snygga eller dilfar ;) nu är äntligen hemma igen efter att ha sovit borta i två nätter gud så skönt. imorgon är de hockey luleå-saik TAGGGGA ska bli så himla kul och se luleå vinna mot dem ännu en gång för vinst är jag säker på att de blir. vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu..? kansk tar ett bad med ansiktsmask och hårinpackning? låter toppen och be blir de hejs så länge :)

byee!

nu drar jag och hanna till stan, stina tjurade ihop så hon ska sova resten av lovet yey! måste bara tillägga att det här lovet har varit de västa i hela mitt liv. Har aldrig varit så lat i hela mitt liv jaja på måndag är blir de VERKLIGEN ordning&reda igen. En massa träning och plugg är vad som gäller heiipa


just nu..

jag är i himlen!










seriöst fan va fin! jag brukar inte svära i bloggen men nu gjorde jag de.. åh va söt han är riktigt stilig dessutom.

No one else can feel it for you


Snabbt, stabilt och jätte jätte bra!




Godmorgon!

Godmorgon allesammans!

jag har dock varit vaken sen kvart i tio så jag har hunnit fixa mig klart nästan. Ska nu gå ner i källaren och väcka Stina&hanna som sover så sött! sen tänkte vi åka in till stan för lite små ärenden och äta lunch så de kommer bli trevligt. Annars har jag inte speciellt mycket kvar på hjärtat så ska nog börja avsluta nu.. Eller nej finste Matilda fyller ju 17år idag åhh grattis grattis gumman ska göra ett inlägg när jag kommer hem..






asså grabbar varför ser jag sär ut på riktigt?... haha go jävla sovtröjan levererar! aja gud vilken ful dag jag har idag.. :/

lalala


dagens enkla outfit!


taggad..

jag ligger just nu i hannas säng och väntar på att trollet ska bli klar nån gång.. själv har jag diskat och tagit undan i hela köket och ser dessutom ut som en häxa kul ens.. jaja heiipa
hehe jag just nu..

JUST NU!

hejsan allesammans!
jag må säga att jag var väldigt nära på att skriva godmorgon haha men ja de ska vi ju inte göra! jag är fortfarande hos hanna sov ju här som sagt. Vi har lagat middag och de blev spagetti&köttfärsås, är kanon mätt så de var ju super! men ikväll har jag inte speciellt mycket planerat så jag vet inte riktigt vad som händer men vi får väl se
två från telen :)

fade into darkness

hittade denna på cecilias blogg och blev direkt kär! har ni hört den men avicii? den är också grym, men de här var verkligen en bra cover av den!

fuck it


ny duschad..

nu har jag precis kommit ut ur duschen och herre gud så de var skönt men en varmdusch! nu tänkte jag gå och sätta mig i soffan med tjejerna för att se dream girls&trycka kladdkaka . men kommer nog skriva ett godnatt inlägg men vi får se hur jag gör med det. Puss så länge!

Ella Engström..

jag kände henne inte alls speciellt bra, har bara varit med henne några gånger på gården och lite si så där men att se alla hennes nära&kära vara så himla förstörda och chokade gör en själv så himla deprimerad och nedstämd, jag hatar verkligen döden de är nog de värsta som finns. Hon var dessutom bara 16år, gud vad livet kan vara orättvist ibland men jag antar att gud saknade en ängel.. tänker speciellt mycket på hennes familj&pojkvän vad de måste gå igenom just nu asså de måste verkligen ha de skit tufft.. vila i frid hoppas du har de super bra <3


sov gott sötnos!

hej :P

hejsan allesammans!

jag är just nu hos hanna med stina matilda&daniel, dem sitter i vardagsrummet och kollar sommaren med Göran W hehe, medan ja sitter i hannas rum och bloggar lite snabbt. Idag har jag inte gjort mycket alls jag har bara varit hos pappa en snabbis och sedan till donken för att hämta min plånbok som jag glömt där opsi! men som tur var så hade en god hjärtad lämnat den till personalen, men nu måste jag nog gå och sociala mig med dem men vi hörs senare eller imorgon har dålig uppdatering just nu well well..