Day 04 - Your views on religion.

alltså jag orkar inte ens skriva allt jag tycker om religon för de är så olika, det skulle utan att överdriva ta en halv dag om jag skulle skriva allt för jag har så olika syner på alla religoner och vissa är så sjuka att jag inte ens fattar att folk tror på sånt?
 

hihihihihihhii

HEJHEJ! Tänkte börja med en ny kategori, Veckans snygging.
 
Här har ni första!
 
the one and only, Stajna!

@stajna

hej på er! jag är just nu hos stina och kollar på sjukt sugiga filmer med henne och danil ♥ hur som helst så vet jag inte vad vi ska göra senare, ska iaf hinna träffa sara&karl innan jag åker hem har jag bestämt! idag hade jag sämhälls prov vilket gick åt pipsvängen så vet inte riktigt vad jag ska ta mig till :( jaja ni får ha de så bra, puss. jag saknar min matilda så otroligt mycket redan, men ha de så jävla gött i egypten nu och se till att bli bruuuun
 

Day 03 - Your views on drugs and alcohol.

jag anser att droger bara är skit. man får inte ut nånting bra av det och jag tycker att man inte har sett verkligheten om man fortsätter med det och sedan påstår att man är fast, man blundar för sina problem och oftast tar folk ut det med doger eller alkohol vilket är ruskigt svagt. man måste ta tag i sina brister och sorger, okej ett tag kan man känna att man vill bara supa skallen av sig och glömma de som hänt men det funkar ju inte i längden. i mina ögon är man inte mogen för 5öre om man håller på med sån skit. det gör förfan små fjortisar som har problem med sina 20år älder pojkvänner vilket är så tragiskt.. 
 
alkohol där emot tycker jag inte är såå farligt, bara de finns gränser så är de helt okej att man vill festa till det ibland med sina vänner och bara ha lite extra roligt men det är ju inte så att när man är törstig att man tar ett glas vin istället för vatten, då har det ju verkligen skruvat till för än och då behöver man riktigt hjälp! 
 

Dagens

 
 
haha dålig balans, eh jo ;)
 

new in

 
 
ny hylla och gardiner, tyckte det blev rätt gulligt ändå! :)

Day 02 - Where you’d like to be in 10 years.

jadu.. om 10år skulle jag nog säga att jag sitter i en fin lägenhet i hollywood, newyork austrailen eller thailand. jag vill verkligen flytta utomlands iaf ett tag, bara prova på massa saker som man aldrig annars skulle göra. livet är alldeles för kort för att man ska sitta och ruttna bort i luleå, jag menar kom igen! vad har de att erbjuda? okej jag förstår alla vinter människor som vill köra skoter, slalom skidor skriskor men asså man måste ju se världen för att sedan kunna avgöra vart man egentligen trivs? ska jag vara helt ärlig tycker jag det är så otroligt sorligt att höra folk säga att de inte vill flytta här ifrån? man ba: jamen sitt du då på örnäset eller nån annat jävla ghetto här i luleå och ruttna bort?!?! åh va arg jag blir.. fast de är ju klart att inte alla vill leva i storstäder men jag vill iaf försöka lyckas med nånting i livet. jag vill göra skillnad!
 
jag ska jobba med sälar innan jag dör, det är ett så otrligt fint djur och asså ord kan verkligen inte beskriva hur lyckig jag skulle bli om jag fick hjälpa dem på alla sätt jag kan. åh asså drömmer om att få vara med dem och bara göra det minsta för att dem ska må bra!
 
eller så skulle jag vilja jobba på en FET flygplats, hur socialt och intresant är inte det egentligen? jag vet inte varför men jag trivs så otroligt bra på flygplaster, ja förutom den som är här i luleå hahah fyfan va ruttet!  hur som helst skulle de obeskrivligt kul!
 
eller jobba som modeassistent eller med en modetidning.  tex som Melody Pourreza gör, jag menar hur kul vore inte de egentligen? man blir sjukt inspirerad  av hennes blogg där man får läsa hur de är att bara assistent.

Godmorgon!

Godmogon allesammans! hanna fick spendera natten här igår vilket var så otroligt mysigt, dock så när jag vaknade var hon helt borta och hon hade inte väckt mig heller så fattar inte vart hon har tagit vägen för hon svarar inte heller i mobilen ?! hur skumt är inte de egentligen.. anyway så går min buss om dryga 5min så måste börja klä på mig så jag hinner med den hehe, puss så länge!
 
ungefär såhär ful känner jag mig just nu..

två

  

wanties

 
 
 
 
hade verkligen inte tackat nej till dess plagg som kommer från dmretro.se åhh helt underbara ju!

Day 01 - Your current relationship, if single discuss how single life is.

jag har en helt underbar pojkvän som heter nicklas, han är ett år äldre än mig men det märks då inte, heh ;) hur som helst så tycker jag att våran relation fungerar bra. dock finns det ju alltid vissa saker som stör än men så är det väl i alla förhållanden? jag menar om man inte har nånting att jobba på, om personerna är helt lika varandra, har samma åsitker om allt så kan det ju fan inte vara speciellt kul? det bästa med nicklas är att han aldrig är sur, det går på riktigt inte att få han på dåligt humör vilket jag ääälskar med tanke på att jag blir sur för ingenting så kan han alltid på något sätt få mig glad igen :') det sämsta med han är att han nästan alltid är trött och vill sova, fast de går ju att få han pigg med glimten i ögat ;) men när han väl har somnat så är det helt omöjligt att väcka han..
 
 

30 days

Day 01 - Your current relationship, if single discuss how single life is.

Day 02 - Where you’d like to be in 10 years.

Day 03 - Your views on drugs and alcohol.

Day 04 - Your views on religion.

Day 05 - A time you thought about ending your own life.

Day 06 - Write 30 interesting facts about yourself.

Day 07 - Your zodiac sign and if you think it fits your personality.

Day 08 - A moment you felt the most satisfied with your life.

Day 09 - How you hope your future will be like.

Day 10 - Discuss your first love and first kiss.

Day 11 - Put your ipod on shuffle and write 10 songs that pop up.

Day 12 - Bullet your whole day.

Day 13 - Somewhere you’d like to move or visit.

Day 14 - Your earliest memory.

Day 15 - Your favourite tumblrs.

Day 16 - Your views on mainstream music.

Day 17 - Your highs and lows of this past year.

Day 18 - Your beliefs.

Day 19 - Disrespecting your parents.

Day 20 - How important you think education is.

Day 21 - One of your favorite shows.

Day 22 - How have you changed in the past 2 years?

Day 23 - Give pictures of 5 guys who are famous who you find attractive.

Day 24 - Your favorite movie and what it’s about.

Day 25 - Someone who fascinates you and why.

Day 26 - What kind of person attracts you.

Day 27 - A problem that you have had.

Day 28 - Something that you miss.

Day 29 - Goals for the next 30 days.

Day 30 - Your highs and lows of this month
 

börjar köra på en sånhär tråkig 30days challenge eftersom att min blogg SUGER i nu läget :) 

laughing and a running, heyhey


Dagens

 
 

Luleå vann

är nu hemma från hockeyn. matchen var riktgit bra och se värd. det ända dåliga var att jag svimmade under andra perioden, och asså det var de äckligaste jag någonsin varit med om. hela jag blev vit som ett lackan och ja försökte hålla i mig i hanna med det gick inte särskillt bra, så jag svimma, vakna, svimma och åter vaknade jag. men får väl kanske skylla mig själv med tanke på att jag inte har ätit nånting idag förutom en liten ynklig macka till frukost sen bara tryck i mig en massa ipen mot min fruktansvärda mensvärk.. men det hindrade inte mig, jag återhämtade mig under andra pausen och sedan var jag på topp igen efter att hanna tryck i mig en hamburgare, godis och drick för att få upp mitt blodsocker igen. tredje perioden var nog den som de hände mest i och jag kan ju säga såhär att dommarna är helt pantade i huvudet på ren svenska, det är Luleå mot sverige vilket det alltid har varit TYVÄRR, men ni kan inte stoppa oss hur ni än vider&vänder på det! 4-2 till luleå slutade matchen med och vill tacka hanna&sanna som var mina räddare i nöden ♥
 

ahh, sicker sicker, i ain’t feeling your mouth whatsoever


fredag 19oktober

Hejsan allesammans! idag är äntligen fredag vilket känns otroligt skönt och dessutom är det höstlov om vecka(?!?) så de ska bli ännu skönare. känner att jag bara vill till stuga och sitta på min kritsten och rita fula gubbar medans pappa snickrar ihop nånting. precis som förut, bara vara där och plocka massa blåbär och inte tänka på nånting annat än sig själv för några minuter. fundera på vad jag faktiskt vill i livet, om jag gör mina rätta val eller inte? men de hinner vi ta någon annan gång. hockey ikväll är det som står på schemat, fyfan så kul! luleå möter färjestad BK så vi hoppas det blir en bra och se värdlig match. slutade skolan 11.30 idag, och min tjejvärk gör så obeskrivligt så ska ta och hoppa i ett bad sedan se johan falk och förhoppningsvis somna till det ett tag. 
 
ungefär såhär såg jag ut idag.

Todays

 
 
 

välkommen mitt vinterland

 
 
 
 

Onsdag 17oktober

Hej på er! idag har det varit en ganska lugn och härlig skoldag, har bara haft två lektioner dessutom hade jag sovmorgon vilket bara gjorde mig på mycket bättre humör. nu ska jag alledels strax fara till matilda och gosa med henne och jag kommer spendera natten där. hur mysigt som helst ju! idag är de hockey och hemma match vilket suger för ingen vill gå med mig, haha jag har inga vänner :(
 
haha ja de var ju en kamp att få upp dörarna till gó bilen men när vi tillslut fått upp dem så startade inte bilden alls, tur som de var kom pappsen med startkablar och räddade oss ;)
 

i'm a rockstar i can rock'n roll blue mountain state

morötteN

värdens finaste lillasyster

idag det tisdag vilket innebär att jag ska vara med denna tös hela kvällen, hitills har vi ätit tacos och målat mina tå naglar. jaja har inte så mycket mer att skriva än att jag utan tveckan har en jätte gullig lillasyster :D

JUST NU!

sitter jag och kollar på Johan falk medan nicklas sover, fast de är väl ingen nyhet att han alltid ska sova? eller okej nu är han ju faktiskt gaaanska sjuk så jaja de räknas inte idag iaf ;) hur som helt hade jag tänkt poppa mig lite popcorn och äta fruksallad och dricka hallonsoda - japp det lät som en plan
 
tycker han ser rätt så söt ut där han ligger bland allt rosa, haha tötis ♥

-


måndag 15oktober

hejsan allesammans! idag är det måndag vilket verkligen suger, varför kan inte helgen vara fem dagar och veckan två dagar? det hade ju varit hur fint som helst, right? hur som helst har jag inte gjort nånting speciellt idag har bara varit på vårdcentralen i typ två timmar med nicklas, stackarn har fått halsfluss igen... sedan for vi till willys och handlade sen hem igen, blev dock en god middag så är rätt så nöjd iaf! 
 

you can go hard or you can go home

 
 
 
lite söta bilde från lördagen som spenderades i norrfjärden på en lokalfest med dessa godingar!

inspiration

 
 
 
 
 
 
 
bilder från tantalummag

Taken 2

har nu fikat klart och ska fixa nå slags skjuts till stan och möta upp mina fina där sedan mot bion.
åh vilken mysig fredag detta kommer bli, kram på alla fina läsare!♥
 
 
 

Girlfriend see your bag, be like where you find that?


Bitch, you know you love this life

 

orienterings dag

 
 
 
 
igår hade vi orintering hela dagen med skolan vilket var helt okej men tanke på att vi började halv ett och slutade så fort vi var klara, jag och emma var riktigt duktiga måste jag säga men efter ett tag tyckte jag det blev lång tråkigt så jag tog upp kameran vilket gjorde att orinteringen genast blev hur rolig som helst :) 

fredag 12 oktober

hejsan allesammans! Idag är det fredag, äntligen säger jag bara. ska bli så himla skönt med helg måste jag säga men hur som helst är det födelsedags firande hos pappa sedan bio som står på schemat idag med tjejerna, taken 2 är det som vi har bokat in oss på. är just nu ny duschad och fin så ska lägga mig och se johan falk medan håret torkar i sölig takt..
 

oh sometimes i get a good feeling, a feeling that i never had before


en gammal goding

 
 

hejhejhej hemsk mycket hej

hejsan allesammans! jag sitter just nu i min ensamhet och dricker cola zero och äter en muffins, gud så gott, jappjapp! hur som helst ska jag nu ta och titta på 112 på liv och död sedan svensak hollywood frurar. med andra ord ska jag ha en riktig mys lördag höll jag på skriva men menade ju onsdag hehehe. nämen nu är reklamen slut hejdå!
 

nuttebulle..

gud vad man får ont i hjärtat av att kolla på denna video, specillt
i slutet hojja.det kommer ju alltid en tår eller två usch så hemskt.
det är sånt här som får min motivation att växa för jobba med sälar
och verkligen rädda dem, för dem är ju så himla fina och förtjänar så
mycket bättre! åh jag längtar tills jag ska ta hand om varenda en ♥
 
 

more than a feeling


ny mobil

har nu tänkt åka till elgiganten och köpa denna nya mobil för 199 riksdaler, billigt och bra ju. alltså fyfan så irriterad jag är för min mobil går och att laga (okej det var inte den bästa xperia arc s, men man kunde ju iaf göra mer med den än vad man kan med den jag har nu en jävla aino som suger *** mot elgiganten då och fynda :P

jag vill bo i en svamp


springer över till hanna

nu går jag över till hanna för att spendera natten där med henne, ska bli hur mysigt som helst!
Matchen mellan luleå - HV avbröts för att oscar sundh fick två slag mot skallen så han fick krampanfall
och var medvetslös i 16minuter hoppas iaf att de inte var nånting allvarligt och alla tankar går till Oscar!

Gave up on the riddle


12 saker du inte visste om mig

  • jag älskar att få komplimanger
  • jag tycker att det bästa som finns är att ha ny bäddad säng och ny rakade ben och städat rum.
  • jag gråter väldigt ofta, ibland till och med utan andledning
  • jag tycker det är hur kul som helst att få presenter och öppna paket för man vet ju inte vad det finns där i och då ser man på personens första intryck om presenten var bra eller dålig ;)
  • jag är beroende av cola zero
  • jag är så sjuuukt rädd för döden 
  • jag kan med handen på hjärtat säga att hockey&musik får mig att må så himla bra om jag har det tufft..
  • min storasyster har under alla år varit som min mamma kan man säga, det har varit hon som alltid tagit hand om mig och om de inte vore för henne&min storebror hade jag knappast varit den jag är idag vilket jag är så äckligt tacksam för
  • jag spyr om jag luktar i ett mjölkglas
  • jag är så långt ifrån lycklig. jag tror inte jag kan bli det i sverige om jag ska vara helt ärlig.
  • jag har bra "ansikts självförtroende" men resten av kroppen ser ut som skit
  • jag har väldens finaste nicklas, vänner&syskon ni är guld ♥ 
 
 

Dagens outfit

 
 

I cry, just a little


ljuva höst!

 
okej kanske inte dem finaste bilderna men med tanke på att jag tog dem genom ett fönster från min skola så blev dem väl hyffsade, hur som helst är jag heeelt kär i den gula färgen som löven har just nu. alltså jag menar hur underbart ser det egentligen inte ut? hur mysigt som helst ju.

gårdagens outfit!

 
 
 

If every man says all he can


Todays

 
 
 
 

you still shine as a fuckin' gold star

kolla vilken trollunge, hahaha matilda 7år skulle jag tro ;) nuttebulle ♥
 
 

Who can say where the road goes


8 favoriter

hej på er! just nu är jag hemma och ska alldeles strax börja rota i min garderob och prova precis allting för jag är så  äckligt less på att bara stå och dum glo in i den för jag hittar seriöst ingenting att ha på mig varenda morgon så slutar det alltid med att jag går svin ful till skolan och det är tame fan de sista man vill... förövrigt är jag gaaanska så förargad just nu så ska inte skriva nå mer nu kommer bara bli en massa svordommar.....
 
 
tötis ♥
 
haha gud så ful bild men så himla fin emma ♥
 
frågan är ju vad jag pysslar med..?
 
 
Igår hade jag födelsedags middag för mina favorit flickor, vi hade det hur mysigt som helst. fick fina presenter från matilda, hanna, cecilia, och stina och så tack för dem är super nöjd! ♥

gårdagens

jäääääävligt tråkiga outfit :ppPp'pp
 
 
 
haha ja som ni ser var jag otroligt uttråkad, i hallen ser ni också mina skor med plast påsar som sticker ut från vardera sko ;)
 

natti!


kan det vara så att jag älskar dig ändå?

Ikväll är det hockey (justnu) som jag håller på att följa, luleå spelar hemma mot brynäs och än så länge står det 0-1 till brynäs. jag skulle egentligen varit där och hejat men hade inget sällskap och dessutom kände jag bara för att vara hemma själv osolerad i mitt och bara lyssna på fin musik som faktiskt har en mening och bara tänka på livet. jag får sånna "kickar" ibland att jag bara vill vara för mig själv men eftersom jag är så sjukt beroende av människor slutar de alltid med att jag blir så himla nedstämd och vill bara gräva ner mig långt långt ner. jag har nästan aldrig nån riktig anleding till det (speciellt inte nu) men det bara blir så och vissa gånger kan det vara så äckligt jobbigt men ska försöka rycka upp mig nu och somna med ett leénde på läpparna :D
 
 
 
så himla fin låt!

sommaren 2012

min sommar har gått så sjukt snabbt, ärligt talat vet jag inte vad jag ens har fått ut av den. eller okej nu ska jag inte vara så himla negativ. har varit i Thailand i två veckor, solat, badat, shoppat, festat som aldrig förr, gått på massa festivaler, jobbat och tjänat pengar, och sovit en massa!  Det bästa som finns är nog att ha sommarlov när man är studerande för man får koppla av så himla mycket och blir så utvilad men såfort skolan börjar igen blir jag bara trött igen. Just nu känner jag ingen kraft alls för att ens försöka klara mig i skolan men jag vet ju själv att jag måste klara den. Jag tror dock inte jag är den ända som redan är så äckligt skoltrött men vad ska man göra åt saken liksom? det är bara att gilla läget med ett leénde på läpparna.. en sak som är säkert är att om det hade varit sommar eller åtminstonde VARMT hela året här i sverige hade alla haft sååå mycket mer energi så ni anar inte. det jag försöker säga är att jag saknar sommaren när man kunde ligga på en strand och bara vila men samtidigt sola och bli himla brun..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
har iaf haft en så sjukt bra sommar med så himla fint folk så jag kan inte annat än tacka er för att ni har gjort min sommar meningsfull speciellt under tiden jag var i Thailand, det är helt klart ett minne för livet ♥
 

you make me feel so fuckin' special

 
 
 
 
 
jag älskar dig min tötnöt, du är så sjukt dum i huvet men jag gillar det ♥

i love it, i don't care

fick en god skumraket av stina igår bara för att det var min dag. tack stupman den var jätte god :D

Grattis till mig!

Idag är det mina födelsedag, HURRA HURRA HURRAAA HURRRAAAAAAAA 17 år blir jag, haha stor tjej ;) hur som helst har jag haft väldens sämsta födelsedag någonsin. så sjuk tragiskt att denna dag skulle bli så kass som den blev. dock var det tur att jag hade nicklas som gjorde mig på bättre humör utan han hade jag inte orkat med denna dag... hur som helst har jag inte fått nån present men antar att jag kommer få det senare. ska gå och röra ihop nån middag nu heipa!
 
 

Dagens

 
 
för att vara min födelesedag var den här outfiten jävligt ful men hade absolut ingenting alls imorse att leta vidare i garderoben..

fuck you, fuck fuck you

för ett år sedan var det bara en person som var viktigt för mig just då men med tiden som gick bevisade det att jag hade så fel, att slösa tid på någon som "bara var". helt meningslöst egentligen om ni frågar mig men det var så jag funkade då och det kan jag inte göra nånting åt nu även fast jag skulle vela det. Jag ångrar nästan ingenting i mitt liv men vissa saker kan jag bara inte begripa varför jag gjorde och inte gjorde. att leva i nuet - ja de är ju så alla tycker men jag har svårt att gå vidare med saker som tynger mina axlar istället för att sopa dem åt sidan. på något konsigt vis går det inte en dag utan att tanken slår mig - hur hade mitt liv sett ut idag om jag hade gjort så istället för så? själv vet jag att jag aldrig någonsin kommer få ett svar men jag kommer nog aldrig sluta grubbla på det hur som helst..