inspiration

 
 
 
 

i love it, i don't care

mitt liv är just nu så himla underbart. jag är omringad av underbara människor och jag kan bara inte må bättre. min träning går väl sakta men säkert framåt och de ger väl resultat när de känner för de. våren är här och det blir bara varmare och varmare och solen börjar kika fram längre om dagarna nu. nu längtar jag bara tills jag är nöjd med mig själv så de kan bli en riktig sommar utan att behöva skämmas eller känna sig som en tunna. jag mår bra och är lycklig ♥
 
 
 
 

new in




pimpling






humor

haha åh så jävla jag!

WANTIES


lovely wednesday


dagens outfit

 
 

mer inspiration

 
 
bilder från: fashionising.com

inspiration


onsdag 20:onde februari

Hejsan allesammans! idag är det onsdag, äntligen säger jag bara. har haft en så sjukt jobbig helg så ni anar inte, har haft feber och varit förkyld så har inte orkat med nåning alls utan jag bosatte mig i min säng och där stannade jag ända tills igår då jag tog mig ut friska luften. så nu är jag frisk och mår bra igen och simningen är i gång precis som de ska.
 

God morning!






He said, if you dare come a little closer

 

Y’all can’t stop me, go hard like I got an 808 in my heart beat

 

just nu!

bra start på dagen.

fin dag

Hej på er! igår var det alla hjärtans dag som jag spenderade med min underbara Nicklas. vi åt god mat på östens pärla och myste på. sedan for vi och träffade erik matilda hanna och stina. Jag själv är toppen nöjd över gårdagen, mysigaste på länge! 

phone pics

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tänkte bara slänga upp lite mobilbilder från de senaste två veckorna.
med andra ord låter jag bilderna tala för sig själva :)
 

Dior

 

WANTIES


one love


Genomskinlig dag

Godmorgon! onsdag idag, fy tusan va jobbigt. är så obeskrivligt trött så ja vill bara sjunka under jorden. hur som helst gick mitt lilla simpass igår ganska bra, var bara lite långtråkigt utan hanna.. just nu är jag i skolan sedan ska jag förbi dressman en snabbis för ett ärende sen hem och städa och sist men inte minst ska jag simma&basta. fin dag




tisdag 12:e februari

Hejsan allesammans! idag är det tisdag vilket innebär i vanlig ordning att de är simning som står på schemat idag. ska bli himla skönt men är redan så otroligt trött och inte ens halva dagen var passerat. just nu har jag svenska och de är tänkt att jag ska skriva ett refarat men forstår verkligen inte hur man gör så ja.. med andra ord går detta åt pip svängen.


sneakpeak




just nu!




Oh some times i get a good feeling

jag saknar sommaren, jag saknar värmen, jag vill ha sommar nununu, jag vill gå i barbent, hiiiit med sommaren med andra ord. snälla gud om du nu finns på riktigt...?

Godmorgon!

 
två trötta krigare och solen skiner som aldrig förr!

tisdag 5:e februari

Hejsan allesammans! Tisdag idag fast dock börjar dagen leda mot sitt slut. hur som helst har jag varit på simskola med lill anya och sedan har ja solat och haft ett himla jobbigt simpass med hanna. känns så bra nu att man börjar få in rutinerna riktigt bra, jamenar ja går till skolan varje morgon, åker hem, äter, sen far jag och simmar ja med andra ord suger mitt liv just nu och är väldigt enformigt men känns ändå skönt att hålla igång veckan ut.
 
bjuder på en rätt snygg bild på mig ;)

just nu!


-


Godmorgon!


söndag 3:e februari

Hejsan allesammans! idag har det varit en bra dag måste jag säga. har varit en sväng på storheden med matilda hanna och fick med mig hem en jätte fin lampa, en vas och två plast blommar, kan ju inte klaga om ja så säger, speciellt när de passade in så himla bra i mitt rum i fönstret så jag är himla nöjd! kom precis hem från coop också där jag handlade vindruvor med stina och nu sitter jag i min gosiga säng och tänkte slå på lite paradise hotel. imorgon är det måndag vilket innebär att elins sim vecka drar igång, himla skönt ska de bli!
 

himla fint

 
 
så galet fina outfits, eller har ja fel?  bilder lånade från fashionising.com

-


dagens

snyggt&enkelt!

hairstyles

enkla och snygga frisyrer som är enkla att ha till en vanlig skoldag, bild lånad från : fashionising.com

vältränad valross

haha, kolla vilken go valross sikken hurtig än ;)
 

just nu!

          är jag och solar solarium med hanna som just nu ligger i boxen och steker, sedan blir de ett simpass på 40min. fredags mys, ohja!

Dagens

 
 
 
 

It's a 22, I call her Peggy Sue


Only know you've been high when you're feeling low

 åh är helt kär i denna låt, så sjukt bra!
 

Godmorgon!

Godmorgon allesammans! idag är det fredag vilket känns så otroligt skönt, har varit en bra träningsvecka men har dock ett pass kvar sedan tar jag helg. Ska alldeles strax till tandläkaren och möta hanna sedan in till stan för att kolla vad dem har att erbjuda på. ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men antar att de blir en gosig kväll med mina fina. tror också att jag ska och färga håret en sista gång innan de får vila så jag kan känna mig helt nöjd med det. men nu måste jag kila, puss&kram ♥
 
 

ny kärlek