Well life will pass me by if I don't open up my eyes

för en vecka sedan ungefär var jag hanna och nicklas på klubbviken och badade och hade det allmänt mysigt. var också på en liten upptäcksfärd med den ville inte hanna följa med på så jag&n gick själva.. hur som helst var det en helt undebar dag förutom att det blåste lite väl mycket men jag hittade en massa lä platser som ja stannade på och vilade skallen. som jag tidigare har skrivit så har jag varit sjuk under en längre period och jag är nu inne i min andra vecka så jag hoppar på att bli frisk snart. men det känns som att en dag till så är jag helt frisk! äntligen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jackin my dick off in a bed of barbed wire

 
vem vet, jag kanske har en hemlig utväxt som gömmer sig bakom gylfen? ;)

Dagens outfit

 
 
 
 

varför just nuuu?

hejsan allesammans! jag tänkte bara meddela att jag har fått en otoligt jobbig förkyldning så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. jag sover HELA dagarna, jag ser hur min kära sol passerar dag för dag men jag har inte ork till att ta vara på den. blir så avundsjuk på alla bad och shorts bilder jag ser på instagram medans jag ligger hemma och är halvt död som levande.. har iaf turen som har en så snäll mamma som varit och köpt nässpry åt mig igår. nu kan jag äntligen andas igen! aja jag hoppas ni har det bättre än jag och tar vara på dagarna för de är inte ofta de är så här fint väder i kalla luleå.. puss!


det här alltså vad mitt liv består av..

snälla rara

 

i'm back!

Hejsan allesammans! en hel vecka utan bloggande är inte alls likt mig måste jag säga men jag har jobbat hela veckan och haft på mig fiskkläder så ja.. inte så mycket att hurra för om nin frågar mig. lördag idag vilket känns helt okej, men gårdagen kunde ha varit bättre än vad den var men man får bara gilla läget helt enkelt. nu kommer jag blogga i samma ordning som förut, inga tomma inlägg nåmer!
 

outfit

 
 
topp - H&M | bälte - Bikbok | ringar - H&M | armband - Thailand | jeans - Cubus |

BAYSIDE

 
 
 
 
 
 

KÖP

 
köpte dessa förra året men nu har dem tydligen blivit för småa för mina små fossingar.  helt oanvända bara provat gå i dem inomus, köpte dem för 349kr säljer dem nu för 200kr storlek 39. 

I just need one reason, and i gone

Godkväll allesammans! det händer absolut ingenting här i piss luleå och jag får bara fler och fler andledningar till att fara här ifrån. det regnar dagarna runt och alla har isolerat sig hemma men ja fattar inte varför jag menar, det är faktiskt SOMMARLOV?!?!? hallå vad f*n pysslar alla med egentligen? vill bara härifrån och träffa nytt och fint folk och bara ha det gott. kan iaf gottgöra mig själv med att mina fina vänner Emma, Hanna och Matilda kommer hem imorgon. som jag har längtat dem ♥ nu ska jag krypa i sängs och se paradise hotel med min prins. Natti!
 

pastell

 
 
 
 
 
 
 
 
 
halsband - BikBok | topp - Cubus | klocka - thailand | ringar - H&M | jeans - Vila | ballerina - thailand  |
 

tisdag 11:e juni

Hejsan allesammans! idag är en sån där dag då allting känns jobbigt, det är grått ute, det är kallt och man vill bara ligga inne för då mår man som bäst. idag lyckades jag vakna 16:34 än en gång vilket förstörde min dag helt och hållet. jag hade massa planer för denna dag men de gick ju som sagt i spillor nu.. strax ska jag laga middag sedan ner i källaren och hämta upp mina sommarskor. äntligen
 

It's the eye of the tiger

 
 
 
 
 
 
 
 
 
solbrillor - H&M | halsband - BikBok | topp - JC | Jeans - Cubus | skor - skopunkten | armband, H&M ur&pen |

stockholm

 
 
 
 
här bodde alltså vi i fyra dagar, riktigt mysigt område spånga måste jag säga.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
sedan var det dags!!

black magic women

 
 

stugmys

Hejsan allesammans! idag har jag varit i stugan hela dagen men min lillskit, vi har plockat bär, hälsat på kia och grillat. gott var det måste jag säga! just nu är jag med stina&nicklas, vi ska till kvantum och panta burkar sedan vette skjortan vad vi skall hitta på...
 
 
 

Dagens outfit

 
 
 
 
 
 
 

Dinner for two

igår var jag med min fina på waldorf och åt middag, det var hur mysigt som helst med fin utsikt och god mat. idag tar alla studenten och jag önskar man själv stod på det där flacket och skrek halsen av mig. jaja jag får vänta ett tungt år till.. kan trösta mig med att nicklas har gått om ett så han går ut samtidigt som mig! ;) heh, men nu ska jag fixa mig en aning och göra mig fredags fin sedan till Ina med fint sällskap! saknar matilda emma och hanna så det gör ont men ta hand om varandra och tänk på att hålla ihop. love u guys!
 
 
 
 
 
 

to the moon and back

 
 
 
 
 

fin


Dagens

 
 
 
 
 
 

fika paus

Hejsan allesammans! sitter just på blågåsen och trycker en milkshake med Kerstin vi ska strosa omkring på stan ett tag till sedan hem och laga middag med Nicklas. ikväll är det galej som står på schemat vilket ska vi kul. imorgon åker mina tjejer till ayia napa så ska pussa dem så mycket jag bara kan ikväll. vi hörs senare! puss




Dagens outfit

 
 
 
 
 
 

I'm glad I got the chance to say


blue nails

har pyndat mina små naglar med denna tjusiga färg. vart otroligt nöjd med reslutatet och det passar perfekt nu inför sommaren tycker jag.

Todays

 
 
 
 
 
diggar ni gubben där bak lika mycket som mig? ;) 
 
 

se&lär

 

gårdagens outfit!