FOREVER YOUNG!




en fin sommar outfit!




så här kommer jag blandannat se ut i sommar! LÄNGTAR

Jack Daniel's

Hejsan allesammans!

just nu sitter jag med Hanna hemma hos mig och kollar lite gamla bilder och snackar lite skit ;) igår var de verkligen en bra kväll måste jag säga, eller ja den kunde ha varit liite roligare men skitsamma jag hade kul iaf :D idag blir de att vara med görlsen igen. Har märkt att jag är väldigt besatt i dem, skulle nog inte klara en vecka utan att få se mina stjärnor le.. haha väldigt vad kärleks glad jag var idag, jaja dem är bäst så!


körde på jack daniels linnet igår. de var fiiint :D


dock hade jag gärna haft ett vitt istället för grå/svarta jag har

Oh I swear to you, I'll be there for you


springer över till denna pingla nu, hörs sen! ♥

FREDAG 30 MARS

Hejsan allesammans!

jag sitter just nu här hemma och dunkar lite skrillex ♥ och ska snart springa över till Hanna. idag har jag varit i skolan och sen har varit en vända på stan och gjort bort lite ärenden, hittade dessutom en snygg sjal på rea som jag tänkte visa lite senare eller nån annan dag för de är som sagt FREDAG idag och de ska firas med mina homies, blir nog chirre&dirre med en schyst skräck film.




lunchade även på waldorf idag med Stina! trevligt, jåå sattan


Dagens

haha jag vet man såg inte speciellt mycke men de var ändå inge speciellt jag hade på mig så heh ;)

Godnatt!


ligger just nu i sängen och ska nu stänga igen datan och sova,
imorgon blir de en bra dag hoppas jag så jag behöver min skönhetssömn ;)

Red Bull ger mig vingar!



Torsdag 29mars

Hejsan allesammans!

idag har jag varit på skolan i vanlig ordning, varit och fikat med mor&syster, köpt hörlurar och en kläroller, hämtat anya på dagis och lekt med henne och rebecca hela dagen. har dock inte hunnit med att träna idag vilket jag ska ta igen imorgon för egentligen är fredag min fet&chill dag haha men de får bli på lördag istället ;) just nu sitter jag i mitt rum nyduschad och ska snart sova hade jag tänkt. Imorgon är de fredag vilket känns kanon men ändå inte...










Dagens




halsduk - Gina Tricot | topp - Vila | jeans - Cubus | väska - Gina Tricot | skinjacka - Vero moda | skor - skopunkten |

Godnatt!

Oavsett om du just nu ligger ensam med honom i sängen,
har det alltid varit någon innan dig, och det kommer
alltid vara någon efter dig. Och oavsett vad han säger
så kan du lika gärna inse att han har sagt samma sak till
hon som låg på samma plats som du gör nu, inse det,
och saknaden kan bli mindre..
Oavsett hur bra du är och hur snäll du är,
kommer det alltid vara någon som är bättre och någon som är sämre än vad du är.
För han kommer alltid säga att du är vackrast och att du är den enda.
Och för tillfället så ljuger han inte, men för stunden vill man inte ha ett löfte..
Han kommer alltid att säga det du vill höra, sant eller inte sant, så faller du för det oavsett.



Onsdag 28mars

Hejsan allesammans!

idag har jag verkligen hunnit med mycke tycker jag. vaknade vid kvart i sju, for till skolan, slutade halv två och då gick jag hem från stan istället för att ta buss men hann bara gå över bron nästan så ser jag bakom mig att emma och matilda och kommer smygandes där baki, de måste ha saknat mig så mycke så de också var tvugna att gå i kapp mig heh ;) nämen sen efter de gick jag till Hanna och åt oreo&mjölk, vi kollade även på en film som jag inte kommer ihåg namnet på. varit och tränat+simmat SKÖNT! och efter de for jag en snabbis till storis och nu sitter jag här och ska snart kolla lite bb sen sussa.










Goá norrland!


Today I'm wearing red pants

solglasögon - pieces | halsduk - Gina Tricot | topp - Gina Tricot | jeans - Gina Tricot | väska - Gina Tricot | skinjacka - Gina Tricot | skor - skopunkten | ring - pieces |

without music, life would be a mistake








spola till 1:05




















KOMMER ALDRIG SLUTA DIGGA DENNA LÅT, CAPS OSV



LÖVE!

GODMORGON!

nu ska jag göra frulle, ciao!




hehe, justnu


Day seven: four turn offs

• när killar är fööör blyga och knappt vågar kolla på en utan att de blir en brandbil
• gula tänder.
• om han är för på och aldrig lämnar än ifred
• om han har vita strumpor som är vita men har blivit grå/svarta och om de luktar äckligt


party in the USA












de är helt sinnessjukt grabbar! hade ju INTE bangat om jag säger så (AVLIDER, DREGLAR)
just nu vill jag bara till USA och röjjjjjja som bara den med en massa SSS:ar ;)


tisdag 27 mars

nu ska jag snart gå ner till bussen för att åka och träna med Matilda&Emma, skönt! får se om jag simmar efter de eller om jag kör galet hårt på rullbandet istället, vi får helt enkelt se då. Annars har denna dag bara varit jobbig på alla sätt och vis tråkigt men sant. säger bara en sak: jag ska bli lesbisk, killar är bara ett fiasko
 




  take me far away from here

This is not a drive by


@skolan

hejsan raringar!
jag är just nu på skolan och har NK vilket suger som vanligt. efter skolan ska jag till gymmet och springa bort min ilska, förövrigt är jag jävligt arg, less och vill flytta härifrån. jaja ska inte skriva ut min problem här så vi kör på vanlig uppdatering i vanlig ordning.
en äldre än

miss u

måste fara och vara med min lilla pingla nån dag. saknar henne så sjukt mycke, känner mig dessutom som världen sämsta storasyster...

godnatt!


baby, u smile i smile


saknar hockeyn...!






saknar hockeyn så himla mycke. de är helt galet vad man känner sig tom, död och helt borta ur världen.. längtar sjuuuukt mycke tills nästa säsong börjar så man kan gå på hemma matcher i vanlig ordning igen. förövrigt hoppas jag på att färjestad vinner SM. om aik vinner vet jag fan inte vad jag gör.. KÄRLEK ♥

my day.

min dag har varit riktigt slapp och skön, var dessutom förbi en sväng till örnässkolan och hälsade på blandannat min gamla lärare Hans, dra åt fan va jag har saknat honom. fick nästan en tår i ögat när jag kramade han :D lilla nasse <3 iaf har kollat film med matilda&hanna hemma hos mig idag sen har jag varit hos emma vilket jag är nu också. ska spendera kvällen här också!
heh :p

Dagens


godmorgon!

Godmorgon allesammans!
jag ska nu alldeles snart gå ner till bussen som tar mig till skolan, försov mig idag så de är därför jag inte farit än. iaf idag är de måndag vilket betyder nya tag, nya träningspass. åh så skönt! helgen har leverat mycke så jag är riktigt nöjd fast en sak hade kunnat vara snäppet bättre ;) men nu måste jag kila så jag inte missar bussen..
bild i repris..

inspo


new in

marknaden som var i veckan. 150:-
cubus 149:-
vila 249:-
sen fick jag denna heting av Emma, tackar bugar&bockar ♥

min helg i bilder

låter dem tala för sig själv!
tack för denna riktigt sköna helg allihopa! fin tjus ♥

UT MED TJEJERNA NU!








springer ner till bussen nu..

ska tillbaka till stan, hörs sen!

Dagens


an old one


Dagens

oj vad ful sista bilden blev..

söndag 18mars

Hejsan allesammans!
idag vaknade jag vid 11tiden vilket kändes jätte skönt så jag inte sov bort hela dagen. idag var de hockey och vi förlorade tyvärr med 3-0 så pisst dåligt men ändå är jag nöjd med denna säsong för luleå har presterat så himla bra de flesta gånger. okej ska inte dra nå mer hockeysnack nu. imorgon är de måndag vilket betyder att träningens veckan kommer igång i vanlig ordning, har dessutom bestämt nu att HELA den här veckan ska jag simma och inte bara träna gym så nu sattan drar vi igång. tyvärr är jag inte nog motiverad till börja med "barnmat eller sallads diet" vilket jag dock hade velat så de går fort som fan! känner att mitt mål för sommaren bara är en evig dröm som jag aldrig kommer nå..


idag

tack för denna säsong luleå!

Idag var de hockey och vi förlorade tyvärr vilket känns jätte tråkigt måste jag säga. så nu blir de inge mer att fara till finaste coopen förens i oktober FAN kunde vi inte ha gått vidare åh.. tycker ändå att alla ska sluta hänga läpp och tänka på att vi vann hela 100 poäng i elitserien så de kan man ju verkligen inte klaga över, tycker luleå har varit duktiga på sina sätt och andra lag har tyvärr varit bättre ibland på deras sätt. riktigt tråkigt att vi inte slog aik och fick vinna över SAIK well.. de tar vi igen nästa säsong!
i med och motgångar ♥

gårdagens



DAY SIX: Five thing you like to do

♥ vara helt galen&glad. skrika och heja på älskade luleå.
♥ promenera ute i fint väder och fint sällskap.
♥ träna&simma
♥ blogga&läsa min egna blogg hehe
♥ ta fina outfits bilder.

Lördag 17 mars.

Hejsan allesammans!
jag har nu duschat och fixat lite små grejer här hemma. ikväll blir de en tjej middag hos min fina vän Hanna som fyller 17år stort grattis till dig hjärtat! efter middagen får vi se vad som händer, tror nog att de bara blir en lugn kväll med mina görls. imorgon är äntligen söndag, åh så jag har längtat måste jag säga men de är nog bara för att de är hockey DOCK tror jag att luleå kommer förlora tyvärr men vi får verkligen hålla tummarna för sveriges finaste lag.
har tyvärr knappt nå bilder att bjuda på så får väl bil dess tråkiga två..

Dagens!

haha sista bilden var lite aa.. DOCK röker jag verkligen inte, jag höll den bara till en kompis medans den tog kort. ville lägga den på marken men fick inte de :(

allt kommer ordna sig ♥

va stark nu gumman. älskar dig! ♥

mot coopen!

nu är jag ny duschad, färdig fixad och ska börja gå till bussen och möta matilda för att sedan åka till coopen och kolla luleå-aik! är galet taggad, ska skrivka mig hes ;)
kommer förbli min favoritbild!

Dagens!

fint de ena ögat blev..

video outfit!

haha, kunde tyvärr inte vara seriös idag när emma skulle ta outfit bild åt mig ;)
här ser ni ju egentligen precis vad jag har på mig men släger ändå in bilder senare!

BULLSHIT är bara förnamnet!

för er som är intresserad av hockey.

Luleå Hockeys Chris Abbott stängs av totalt fem matcher för tacklingen i den andra kvartsfinalmatchen mot AIK. Två av matcherna omvandlas till böter vilket innebär att Chris missar de tre kommande matcherna.

Svenska Ishockeyförbundets disciplinnämnd skriver följande:

BESLUT

Efter en match mellan AIK IF och Luleå HF, Elitserien, den 12 mars 2012, åläggs Chris Abbott, Luleå HF, följande straff för tackling bakifrån:

1.Avstängning fr.o.m. den 13 mars t.o.m. den 18 mars 2012. Avstängningen avser endast ishockey och gäller deltagande i tävling/uppvisning.

2.Böter om 40 000 kr. Böterna ska vara inbetalade inom 30 dagar från dagen för detta beslut.

Bestraffningen motsvarar totalt fem matchers avstängning, varav två matcher omvandlas till böter.

SKÄL

Disciplinnämnden har tagit del av domarens anmälan, ett yttrande från Chris Abbott samt har granskat filmsekvens från händelsen.

Av anmälan framgår att Chris Abbott jagar en AIK-spelare bakom AIK: s målbur. Cirka två meter från sargen utdelar Abbott en knuff i AIK-spelarens ryggslut vilket gör att motspelaren kastas in i sargen, oförmögen att skydda sig, med huvudet före.

Chris Abbott har i huvudsak anfört att AIK-spelaren tittar över sin vänstra axel och därmed är fullt medveten om att han är jagad av Chris Abbott. I det läget väljer AIK-spelaren att sakta ner farten och invänta Chris Abbott för att få till stånd en utvisning på denne. Precis innan tacklingsögonblicket har AIK-spelaren sin axel vänd mot Chris Abbott men i ögonblicket därefter vänder han sig mot sargen. Chris Abbotts tackling träffar på sidan eller baksidan av axeln och det är absolut ingen knuff i ryggen. AIK-spelaren försätter sig själv i situationen och bär ett ansvar för densamma.

Av anmälan och filmsekvenserna framgår enligt Disciplinnämndens bedömning att Chris Abbot utdelar en tackling i ryggen på en AIK-spelare där Chris Abbott avslutar tacklingen genom att trycka ifrån med armen i ryggen på motspelaren. Tacklingen utdelas nära sargen och det förhållandet att Chris Abbott fullföljer med armen medför att motspelaren hamnar i obalans och faller handlöst med huvudet in i sargen. Ett visst ansvar åvilar emellertid AIK-spelaren att i den uppkomna situationen förbereda sig på sig på tackling och/eller åka undan. Disciplinnämnden finner att Chris Abbott gjort sig skyldig till en tackling bakifrån som ska bestraffas.

Till detta kommer att Chris Abbott nyligen ådömdes en påföljd av Disciplinnämnden för en förseelse som i flera avseenden liknar den nu aktuella. Disciplinnämnden konstaterar att Chris Abbott på kort tid har gjort sig skyldig till två förseelser som utsatt motspelare för stor risk för skada och detta respektlösa beteende medför att återfallet ska beaktas i straffskärpande riktning.

Mot denna bakgrund ska Chris Abbott ådömas en påföljd motsvarande totalt fem matchers avstängning, varav två matcher omvandlas till böter.


SNEAKPEAK


@skolan

Godmorgon allesammans!

jag har verkligen sovit jätte gott inatt oah känner mig nu riktigt utvilad&pigg, kanon bra med tanke på att de är en lååång skoldag idag.. Efter skolan ska jag hem,äta lite och sedan bege mig mot coopen för att kolla lite hockey med mina flickor vilket kommer bli skit trevligt!




just nu!


mot gymmet!

bloggar mer sen för nu ska jag till gymmet och ta ut min iska på rullbandet :)
du har inte gjort nå fel, de vet alla!

one day..


so close no matter how far

du är bäst!♥

Day five: six men you think are really handsome.

channing tatum
dwayne johnson
t.i
johnny knoxville
bob wow
chad michael murray

KOM IGEN NU GRABBAR!

ja de står alltså 3-1 till gnaget tyvärr men hoppas verkligen att lule vänder på detta nu. känns som att luleå inte är riktigt med i svängarna men vi får se vad tredje perioden har att bjuda på. de här blir mitt sista inlägg innan jag ska sova. ser föresten nu att chris abbott gjorde en jävlig takling på en aik spelar så han får nu bäras ut på bår vilket kändes rätt så onödigt. kom ihåg, våld löser INGA problem. så nu säger jag godnatt finisar!
drar till thailand i juni med pappa, poo&anya vilket ska bli riktigt härligt att komma härifrån för omväxlingens skull!

match på hovet!

sitter just nu och kollar på hockey. aik - luleå och de står just nu 0-1 till lule, de var toni kovisto som stod för de målet. skellefteå leder också över modo tyvärr så vi får hoppas på att modo lär dem vett&etikett nu ;)

i just wanna see you strip

sitter just nu på aslet hemma och har för två timmar sen ätit middag. vill till gymmet och träna nunununu men de är hockey ikväll och jag MÅSTE se den matchen så jag vet fan inte hur jag ska göra.. är jävligt arg förövrigt så vet inte hur jag ska klara denna dag utan att få något slags utbrott på en oskyldig filur..

du é la gó


Dagens!

 

 

Alla barnen satt i sandlådan utom Elin, för hon hade en rosa halsduk


Day four: seven things that cross your mind a lot.

  • hur folk er på mig som person. vill veta vad jag kan bättra på osv, med andra ord känner jag mig rätt osäker
  • killar, eller killproblem kanke man ska säga
  • hockey, hur de går för älskade luleå osv
  • kunna gå på stranden till sommaren utan känna mig så fruktansvärt uttittad
  • hur jag ska nå mitt mål utan att äta barnmat
  • hur jag ska kunna gå min matte stabil. har jätte svårt för matte och nästan ig varning just nu..
  • hur jag ska kunna bli en rich bitch
  • boys boys och mer boysss


wallin!

haha kolla vad jag såg på luleå hockeys facebook sida. fan va gó björn!
på kallax!

sommar fint!


min helg.

Godmorgon allesammans!
jag sitter just nu i skolan och har precis käkat en kyckling macka och nu tuggar jag tuggummi! måste säga att tuggummin är nog de godaste som finns. iaf min helg har väl varit lite sisådär bra. i fredags var jag på herstön ett tag med några. i lördagas var de hockey första kvartsfinalen mellan luleå - aik. luleå vann med 6-3 såklart ;) sen efter de var de bio med mina fina vi såg devil inside och den filme får 4 av 10. med andra ord var den ganska kass.
HÅRDING!

bio nu!

nu blir de att springa ner till bussen som tar mig till stan där jag ska spendera kvällen med min göörls. vi ska på bio och se devil inside så jag varnar er som ska se den samtidgt som mig, ni kommer inte komma därifårn utan tinnitus TACK PÅ FÖRHAND! hörs sen, puss!

NU BLIR DE GULD!


dom fick mig aldrig fast spänd

hej på er!
nu drar jag och solar med stina och efter de vet jag inte vad som ska hända. kanske en myskväll med mina fina eller nå? jaja vi hörs senare iaf!

ingen av er betyder mer än den andra. ni alla är mina bästavänner och guld värda. de bara är så!

finns bara ett ord.


no make-up day

HAHA kolla mitt hår...

DAY THREE: Eight ways to win your heart.

  • charm
  • snäll, omtänksam
  • trogen
  • inte för på. sen är de ju ett plus om han gillar hockey, speciellt lule ;)
  • bygga en walking closet till mig
  • stora händer och fin rumpa!
  • bra klädstil. men de är de att jag tycker om lite "badboys" negers eller riktigt fina killar alltså killar med stil!
  • ett hjärta av guld.

And you need to know that you're the reason, why!


snälla bli min

Godmorgon finisar!
hoppas ni sovit riktigt gott inatt för de har verkligen jag gjort. hann inte blogga nå mer igår utan jag såg lite bb med Rebecca sen la jag mig. idag ska jag och träna med mamma sen simma också hade jag tänkt hinna med. på lördag är de hockey, sattan jag är taggad! första kvartsfinal matchen ju :D
lite snabb bild på vad jag har på mig idag. men de kommer bättre i eftermiddag!

gårdagens!

inget speciellt wellwell..

mot gymmet!

nu ska jag springa ner till bussen för ett gym&sim pass. åter kommer vid tio skulle jag tro ciao!
shiit grappar

DAY TWO: Nine things about yourself.

  • jag blir lätt kär..
  • jag är rädd för att bli sårad.
  • jag har inga morföräldrar kvar.
  • jag har väldens underbaraste vänner
  • jag är beroende av läsk
  • jag vill vara nöjd med mig själv och kunna känna mig bajs snygg!
  • jag ska till TAHILAND i juni med min lillasyster
  • jag har galet fina syskon
  • om de inte vore för att jag bytte umgänge och mina syskon hade jag hållt på med droger just nu.

Gästblogg

chacha, sara här! sitter här med sanna och elin och inväntar en lektion eller ja.. mentorstiden då men!
elins bitches ligger och sover förövrigt, eller så har dom blåst bort med vinden hääh!
Pusshej
här är jag och min polle, den är söt.. ibland!

fullt upp idag..

godmorgon allesammans!
jag sitter just nu i skolan och har engelska, slutar skolan halv tre idag så de är ju ett bra tag kvar tills dess..senare idag ska jag först och ta livmoderhalscancer första sprutan och efter de hem, äta och vidare till gymmet för att sen köra ett simpass också! härlig onsdag med andra ord.
just nu

100 POÄNG!

hejsan allesammans!
jag kom precis hem från hockeyn, luleå vann såklart med 4-1 vilket betyder att vi fick 3pinnar ikväll så nu har vi hela 100poäng och leder serien. wohoo! men nu ska jag kolla lite bb med rebecca och sen knoppa. vi hörs imorgon godnatt!
lite bilder från idag.

gårdagens outfit!

ur usla bilder.. såg dessutom höggravid ut :o

mot coopen!

nu ska jag gå över till hanna och sedan ska vi ta bussen till coopen för att se våra hjältar spöa växsjö ;) är galet taggad måste jag säga!
byee

DAY ONE: Ten things you want to do before you die.


in your face madda fakka!

DAY ONE: Ten things you want to do before you die.
DAY TWO: Nine things about yourself.
DAY THREE: Eight ways to win you heart.
DAY FOUR: Seven things that cross your mind a lot.
DAY FIVE: Six men you think are really handsome.
DAY SIX: Five thing you like to do.
DAY SEVEN: Four turn offs.
DAY EIGHT: Three turn ons.
DAY NINE: Two favorite songs.
DAY TEN: One confession
hitta denna rååliga grej som jag tänkte köra på i tio dagar då!

when the sun goes down..

the dark comes out..

godnatt!

hej på er igen! jag har nu varit hemma sedan nio tiden, har varit och gymmat+simmat gissa om de var härligt?? vet att min blogg har sugit idag med imorgon blir de nog bättre ska ni se. Juste! imorgon är de ju hockey också yeeey glad chey. sista elitserie matchen för denna säsong, imorgon möter de växsjö lakers så de ska vi nog ta hem. men nu kallar sängen på mig. godnatt finisar!

my celliphone!

fick en liten fråga om vad jag har för telefon, så här kommer en fin fräsbild på den!
en xperia arc s :) funkar väldigt bra tycker jag, dock har den en ganska ranlig kamera..

a old one.

som jag inte visat er..

SNEAKPEAK!

godmorgon allesammans!
jag har verkligen inte sovit nå bra inatt, har vaknat av ingenting och somnade ganska sent så jag har max fått 5timmar sömn.. Jag sitter just nu i skolan och väntar på lektion, var precis på statiol med stina&micke också..idag är de gymmet som står på dagens schema och efter de blir de simning. SKÖNT! jag har nu inte speciellt mycket mer att skriva bara att jag återkommer senare i eftermiddag.
tog en snabb mobilbild imorse innan jag sprang ner till bussen..

godnatt!


from the weedend!

här kommer lite bilder från fredagen&lördagen. har varit en riktigt bra helg måste jag säga!
rebecca var lite kissnödig..(som vanligt)
från lördagen då!
och från fredan då.

Now and then I think of when we were together

saknar dig så fruktansvärt mycke.

video från skellefteå!

jävlar va de var kul där alltså! även fast vi inte vann så var alla så glada och positiva. kärlek ♥

David Rundblad!

okejokej jag vet..han spelar i SAIK men inte föt tillfället så då kan jag passa på och visa er denna goa video han gjort. haha! han är ju bara för söt måste jag säga.


han är ju JÄVLIGT snygg också! ;)

SERIESEGRARNA!

I ÅR BLIR DE GUUUUULD! helt obeskrivligt hur mycket jag älskar detta lag♥ så spöar vi SAIK på lördag, bättre kan de fan inte bli. är sååååååå glad!

vackra Adele!

riktigt fina sminkningar måste jag säga, tror verkligen jag inte är ensammen om att tycka de?

some snowpictures!

skit dålig bild, men kolla skruttungen!

GRATTIS ÄLSKLING ♥

som alla säkert vet så fyller ju våran lilla justin 18år idag! måste bara säga STORT GRATTIS till dig!
"how his eyes sparkle" ;)

today i wear red pants!






LULEÅ VANN!

japp, luleå vann! visste väl de. nu ska jag bege mig till coop med stina sen hem tror jag, vi får helt enkelt se


röda byxor..


sweet home alabama






cute girls :P

somebody that i used to know



hockey kväll!

hejsan allesammans!

jag är just nu hos pappa och har precis ätit middag. nu sitter jag och kollar på hockey, luleå-AIK de spelar på hovet så vi hoppas såklart på vinst. men måste verkligen säga att AIK är ett jäkligt bra lag MEN victor fasth är inte med ikväll så de kanske förlorar stort bara därför ;) får vi hoppas på. på tal om hockey så tycker jag verkligen synd om timrå HAHAH alltså vad de måste ha skämts. helt sjukt vilket kasst lag de är, för er som inte vet så vann vi mot den i tisdags med 7-2.





just nu! och då blev de paus 0-0.