Godmorgon!

godmorgon allesammans!

jag har sovit kanske gått har varit vaken till fem imorse för jag har frysit så mycke men sen somnade jag så gått! men nu måste jag springa tilll bussen ciao!


inspiration sommar

mer inspiration hihi , är typ övertrött men ska sova efter detta inlägg . Bara jag som längtar till sommaren som bara den?.. Nä tänkte väl de ;)
































asså döda mig va snygga kläder! asså de är ju helt sinnessjukt, skulle nog med andra ord kunna döda nån för att få äga alla dessa snygga outfits, kläder, accessoarer skor och precis allt! nej okej då nu ljög ja inte döda men ni fattar haha våld löser ju ingenting men ja de jag försöker säga är att nån fin där ute kan jätte gärna skänka mig en eller två miljoner då kanske jag har råd men allt hehe. känner att med 1050kr kommer jag ju långt som bara den med.. eller? om jag har tur kan jag få 1000meter dasspapper.. tänker ta-me-fan bli en rich bitch i mitt vuxenliv punkt och slut! godnatt

fuck my life!


Godnatt!♥

god natt mina fina




Sötisen har redan somnat medans man har stryckt i hennes bäbi hår hihi, ska ta och stänga av justin musiken&slå på en gullig film sedan sova. Tänker bädda ner guliiga cecilia nu som sover så sött byee!


inspiration hippie












leo's lekland

I veckan var jag med Rebcca&Anya (mina syskon) på leo's och lekte och töntade oss hihi. De var väldigt länge sedan jag var med dem en hel dag och bara levde livet så de var jätte mysigt och roligt! och ni kan ju tänka er hur mycke Anya sprang omkring som en liten skruttunge och skrattade och hade sig åh vad hon är go!


















studsmattan var ju klart bäst! ;)










världens bästa♥


Mellandagsrea


gina 99kr


gina 124kr


H&M 50kr


Hemmakväll 199kr

tre outfits..

har faktiskt inte glömt bort er helt och hållet! såklart inte så här kommer några outfits inte alla men några jag haft under veckan som gått..

 







stina in tha hood!








hos sillen

chacha allesammans!

jag är just nu hos cecilia med matilda julia stina och ja såklart cissi då, jag vet att jag inte har bloggat på länge men de är för att jag typ inte har haft lust eller jag vet seriöst inte.. men nu ska jag försöka hålla igång som vanligt för jag tycker de är bäst så, jag har ungefär 100bilder på kameran som jag bara väntar på att visa er!! ska också göra en sammanfattning av veckan osv.






JAG JUST NU :P

LOVE!


sov dags

okej nu har vi dampat klart och ska sova på riktigt eller nej se film hehe, godnatt på riktigt :P




HAHAHAHAH dör


heii


Just nu

hejsan allesammans!

jag är just nu hos cecilia och har varit här i kanske tre timmar, vi har inte gjort speciellt mycke ännu hon har bara städat och donat. själv har jag pratat järnet med timpan hehe och nu tänkte vi slå på en trevlig film och bädda ner oss i sängen för imorgon är de en stor&lång dag som väntar med massa shopping har jag planerat. aja jag tror de här blir de sista inlägget för idag men ni får har de så himla bra och sov så sött sweethearts!




godnatt från oss.

dagens oufit




lite töntiga spegelbilder men de duger för idag .

finn ett fel!


:P

Godmorgon!

hejsan allesammans!

har ni sovit gott? de har verkligen jag bara att jag sov till halv fyra oopsi men de för inget för de är söndag, nu är jag färdig fixad och ska snart springa ner till bussen för jag ska till donken med matilda trevlans! efter de åker vi till cissi för att spendera natten där och imorgon blir ju SHOPPING för fulla muggar sen hockey!


het man är när man är nyvaken ';)


i do all i can


jul puss!

hoppas verkligen ni har haft en trevlig julafton med bara glada miner och roligheter. Jag är väldigt nöjd med allt, blev en lyckad tomte iår iaf hehe. men nu tänker jag gå och sova jag visar er imorgon vad jag fick i julklapp sov så himla gott kära ni!




massa jul-pussar från oss! God jul&gott nytt år finisar ♥

lite bilder från dagen.












:P

jul-outfit




julen färg är väl trots allt röd. Så körde på denna ur gulliga&köna lilla tröja eller vad man ska kalla de till ett par ur snygga boots(NYYYA).

save the love..


DOPPARDAGEN!

nä nu är jag väldit trött så jag bäddar ner mig i sängen, kollar på lite eva&adam och somnar till de måste bara säga att de är så himla mysigt att somna till en gullig film. Imorgon (eller ja idag då) så har jag väldigt mycket att göra har nog tänkt att vakna klockan 11 sen ta sig ett långt bad med ansiktsmask&hårinpackning, ska försöka gräva fram nånting rött ur min sminkväska tänkte nämligen ha lite röd ögonskugga röda läppar osv, vet redan nu exakt vad jag ska ha på mig så de känns bra iaf. Jaja färdig skrivet för min del nu, Natti ♥


nytt på väggen!





är så himla nöjd måste jag säga, nu väntar jag bara tills jag har nog med pengar för att köpa en stooor tavla som jag hade tänkt klistra fast alla framkallade bilder på, en en lite minder tavla brevid med framkallade bilder på enbart justin. Åh så fint de kommer bli mummms ♥

inspiration






nytt från emma.


byxdress, prefekt till sommaren en fin strand dag




världens gulligaste blus (jag sett iaf) älskar den stort och kommer använda den mycket i sommar


en fyrakantig tröja bokstavligt hehe, super fin nu under vintern. Haha dessa kläder har bara legat och vilat i emmas garderob som vi rensade igår eller JAG om jag får be haha emma satt bara och lata och så fort jag kollade snabbt till tv och satte mig ner så skrek hon : MEN JOBBA DÅ! haha söt jaja jag fick som jag ville iaf ;) tack så mycket finis!

en outfit.

 




byee

drar till coopan en snabbis för att köpa fruktsallad MUMMMA! sen hem till min kära åzich (åsa min mamma)


kortfattat om min vecka.

tänkte ta och berätta kortfattat om min lilla vecka eller vad jag har gjort osv, jag har handlat klart alla julklappar och fått en liten julklapp av sara de var de som kom i posten en stickad mössa var det, mina skor som jag beställde har kommit (ska visa senare ikväll) mina 100bilder jag framkallat har kommit, tänkte visa er de senare när jag har fått upp allting på väggen osv så de kommer ni få se lite senare, har framkallt 28bilder på enbart justin bieber. Ja de var typ allt tror jag.


så himla go justin!


nån som älskar honom lika mycke som jag? asså hans röst vill man bara åhh den är så snygg, lyssna bara så får ni hör, han är så jävla perfekt&bäst ♥ så himla go och bra.

sneak peak

grabbar detta är verkligen inte bra, jag har inte bloggat på fyra dagar dumma mig. åh jag hatar dagarna då jag inte bloggar buhu.. jag är just nu iaf hemma hos pappa har städat aslet av mig och pyntat granen med lillen. Har bara kvar fyra kulklappar kvar att slå in sen är de klart! skönt..






haha jag ser ut som en kines :P




puss på stumpan!


mot posten!

vet ni vad? jag har fått en avi hem skickad som jag ska hämta ut från posten och jag har ingen aning on vad de är eller vem de är från. spännade! vad tror ni att de kan vara? ;)


dagens klädval!

 

kul grej..


Läs hela meningen. I fredags fick vi tillbaka vårat hemprov i historia, och jag var väligt trött när jag gjorde den och ni vet ju hur natthumor är man skrattar åt precis allting typ jag iaf hehe, men ni kan ju tänka er att jag tyckte att de här var kul "tjocka lappar och deras renar" haha sjukt.


& emma är nog inte den bästa på att stava till järnvägar ;)

today i'm wearing green pants

 
det kanske inte syns så bra men de är en annan blus jag har på mig än den där nedan nånstans.

4:e advent!

idag är det söndag som säkert alla vet och 4:e advent, de är bara 6dagar kvar till julafton åh jag längat så himla mycke! tiden har bara runnit iväg tycker jag. Skolan hat gått fort och allting, men vet ni vad? jag har endast köpt julklppar till anya BRA jobbat elin..eller? så de blir att shoppa järnet nu i veckan förstår dock inte hur i hela jag ska hinna..? men nu är snön äntligen tillbaka här i norr så de känns väldigt trygt iaf, snart kan man nog köra skoter åh längtar!






yey de snöar!

have you ever ?

ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel: 19 eller 21 kommer inte ihår hur gammal han var..?
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 2
Vad tycker du om kärlek? det är nog bland de finaste som finns här i livet men de kan också göra så förbannat ont!!
När kramade du någon sist? iförrgår
Saknar du någon speciell person? SARA mer än allt annat!♥♥
Har du svårt för att bli kär? vill jag inte påstå
När pussade/hånglade du med någon senast?: pussa förra fredagen, strula med 4-5veckor sen
Ångrar du det? Nej de gör jag absolut inte, men samtidigt skulle de vara skönare om de aldrig hade hänt!
Är du singel? nej jag är en snigel
När fick du senast en komplimang?: har aldrig fått en komplimang.
Blivit dumpad? ha aldrig haft ett seriöst förhållande, bara i sexårs

HAR DU NÅGONSIN:
Hånglat med fler än 50 pers? nej!
Pussat fler än 10 pers: yes i have
Gjort något riktigt dumt? OHJA
Gjort något du verkligen ångrar? mer än nånsin JA
Åkt ambulans? Nix
Gjort nåt olagligt? om jag har ;)
Blivit polisanmäld? nää.. inte vad jag vet iaf
Fått din mamma att gråta? tror de, men inte så jag har sett de själv
Skämts över dina föräldrar? vem har inte gjort de?
Skämts över dig själv? mm
Sagt -jag älskar dig- och menat det? jag säger de bara om jag verkligen menar de, Ja
Dricker du? Det händer
Vilka kläder sover du i? trollor och pappas t-sha
Vad hatar du verkligen? att bli riktigt sårad
Varit kär? Ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? HAHA ja
Är du ensam nu? ne de bor ett spöke i mitt rum så antar att den är med mig här nånstans :P
Vill du gifta dig? maybe baby
Vill du ha barn? jo MAX två!

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Matilda tror jag?
Såg dig gråta? rebecca (min storasyster)
Fick dig att gråta? pappa
Du gick på bio med? ska jag vara helt ärlig kommer jag absolut inte ihåg...?
Skällde på dig? Mammsen

SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? jo, när jag såg en video med justin bieber
Kramat någon? Ja.
Pussat någon? vet icke
Köpt någonting? Ja
Sjungit? jag sjunger hela tiden
Saknat någon? om jag har


nelly shoes!

juste! jag har ju klickat hem tre par skor från nelly för kanske två dagar sedan, här är dom




snygga va?!?!? åh dör, asså grabbar jag hittar inte de sista paret som jag har beställt jag har letat och letat hela dagen på deras hemsida men hittar dom inte (?) de kanske är slut.. blir seriös lite rädd


Godmorgon!

Godmorgon allesammans!

jag har verkligen sovit super gott inatt. jag vaknade vid två tiden, lite sent jag vet men de är ju trotts allt tråkig söndag. Nu har jag käkat frulle/lunch eller middag eller vad i hela friden man ska kalla de så nu är jag taggad för att åka till storheden men cecilia&stina.


ja jag har munsår..


chacha!


one time



 
NI MÅSTE SE BÅDA TVÅ! åh jag börjar alltid le när jag ser dessa videos! fan va go justin är..

jag sluter mina ögon och ber



i just can't sleep tonight
Knowing that things ain't right
It's in the papers, it's on the TV, it's everywhere that I go
Children are crying, soldiers are dying, some people don't have a home

But I know there's sunshine behind that rain
I know there's good times behind that pain
Hey, can you tell me how I can make a change?

I close my eyes and I can see a brighter day
I close my eyes and pray
I close my eyes and I can see a better day
I close my eyes and pray

I lose my appetite knowing kids starve tonight
Am I a sinner, 'cause my dinner is still on my plate?
Ooh I got a vision to make a difference
And it's starting today

'Cause I know there's sunshine behind that rain
I know there's good times behind that pain
Can you tell me how I can make a change?

I close my eyes and I can see a brighter day
I close my eyes and pray
I close my eyes and I can see a better day

I close my eyes and pray for the brokenhearted
I pray for the life not started
I pray for all the ones not breathing
I pray for all the souls in need
I pray, can you give 'em one today?

I just can't sleep tonight
Can someone tell me how to make a change?

I close my eyes and I can see a brighter day
I close my eyes and pray
I close my eyes and I can see a better day
I close my eyes and I pray, I pray, I pray
I close my eyes and pray, pray

helt seriöst jag har nog aldrig hört en sådan fin låt som denna. får alltid en liten tår i ögat när jag för den, åh är så himla kär i den!


dagens klädval!


tänkte först ha på mig detta men jag böt bara några detaljer..



sneak peak

just nu sitter jag och fixar&trixar med lite bilder så de blir finare. Daniel och Moa skulle egentligen ha kommit hit vid fem tiden för att säga hej men de orkade dem inte.. Så jag ska snart till Matilda tror jag och senare hitta på någet bus, sitter föresten och lyssnar på mange bjuder haha dom är så himla härliga!


gårdagens outfit!

 


fortfarande hos hanna!

hejsan allesammans!
jag är fortfarande henna hos hanna. vi vaknade lite sent idag så vi har inte hunnit göra nånting egentligen men de var så himla skönt att sova ut må jag lova er. hanna ska snart fara till hennes kusin i g-stan och jag ska hem och ta de lilla lugna. ikväll får vi se vad som händer jag vet inte riktigt ännu säkert men nånting lär de väl bli hoppas jag.
två bilder från igår :)

jag är i himlen

så jävla snygga, hade inte bangat för ett öre!!

hemma hos hanna.

hejsan allesammans!
jag är just nu hos hanna och chillar, stina&daniel kom nyss de är en massa jävla tjafs som jag fan inte orkar med. omogna jävlar hela högen, idag har jag varit hela dagen med pappa poo anya och sen kom rebecca vi for först till storheden på jakt efter ett par skor till poo vi gick på stadium outlet media markt, sen blev de skokanonen och candy corner och där var linneá från klassen trevlans. sen åkte vi till stan för att köpa en rakapparat till farsan, sist men inte minst gick vi och fikade på börje olssons och då kom rebecca&emil. nej jag ljög vi var också på coop och träffade tomten som anya fick en julklapp av gulligt!
två bilder jag hittade på hannas kära dator :)

Godnatt!

nu tänkte jag gå och lägga mig i sängen för att sedan försöka blunda och somna, de vore väldigt skönt nä först ska jag borsta tänderna efter alla mandariner som jag har tyckt i mig. Godnatt!






åh lilla tomtenisse va fin du är!


bilderna är från i tisdags på gympan..

Lucia.

Som alla vet var de ju lucia i tisdags, Så jag sket i skolan i en timme och for och kollade på anya lucia och hon var så himla duktig!








mm cheka dilfen i bakgrunden, han var dock mycke snyggare irl plus att de är en dålig bild. fast ingen slår ju dressmans modellerna! Becca nu vet jag vad jag önskar mig i julklapp. den stora afichen som hänger baki kassan på dessman när hela högen står i bara kallingar JAPP den vill jag ha :D




åh min lilla ängel!



that should be me




dessa två helt underbara låtar med justin bieber är mina absolut favoriter! jag tycker om jätte många låtar med han men dem här är verkligen helt fantastiska, har ungefär 15favorit låtar med dom här är bäst. Tycker de är så fina. När jag hörde den andra låten för fösta gången börja jag faktiskt gråta som bara den, haha jaja töntig som jag är ♥

jävligt arg

hejsan på er.

sitter just nu och äter varma mackor som jag har gjort i våffelgärnet mumma! är också förbannat arg och less så tänker tame fan inte skriva nå mer, puss på er finisar!

 
mat grabbar

Starting from zero got nothing to lose


när jag går ner, ber du alltid om mer

hej min fina!

jag vet jag vet.. jag har inte bloggat på 4dagar och du blir några slag på mina fingrar som straff. kan ta och berätta kortfattat om vad som har hänt under veckan, i måndags var jag helt slut och gjorde ingenting, i tisdags var jag och tränade, igår var jag&hanna och tränade sen simmade vi SKÖNT! och idag har jag varit hemma från känner min inte alls kry.. vill iaf åkå och träna men icke, stina&daniel tvingar iväg i mig till storheden suck.. bloggar senare puss!




här var mitt hår super blött dock..


vad tycker ni jag passar bäst i? skulle bli super glad för svar..


2-3

luleå vann men frölunda gjorde två mål innan matchen var slut. nu är de öppehåll till den 26:e då dom möter MODO hockey på hemma plan och de får vi så klart inte missa, men de är ju också european trophy så dom är inte helt fria från matcher. Luleå ligger just nu 4:a i tabellen med två poäng ifrån att ligga 1:a så vi fortsätter hålla tummarna för luleå så dom vinner SM-guld. tänkte ta och städa nu lite innan rebecca kommer hem och stökar ner allt igen..


bild från förra året.

de värsta som någonsin har hänt mig!




gamla bilder.. de är mormor på bilderna har inga digitalbilder här på datan på farmor.. Jag saknar min mormor så himla mycket, när hon dog för ett år sen lite mer än de så trodde jag verkligen att jag inte skulle klara mig en sekund utan henne men klara sig de gör man alltid om man bara har mat&vatten men inombords är man helt förkrossad. Jag har inte kvar nån av mina mor&far föräldrar och de är så himla svårt med ett liv utan dem. Så till er som har kvar dem vid eran sida, ta verkligen vara på den tiden ni får vara med dem. Jag vet att man lätt kan säga "men jag ska ut med kompisarna jag hinner inte" men jag LOVAR er man kan inte förlåta sig själv när de väl är försent. De misstaget gjorde jag med min farmor och jag känner mig så jävla dum&världelös för jag saknar henne&mormor så förbannat mycke och jag kan aldrig mer få tillbaka dom till jorden..

lite bilder från igår.

igår var jag som sagt med anya&rebecca på stan och kollade runt lite och hade snöbollskrig mitt i stan utanför smedjan haha vad gör man inte för lillen? så tänkte visa er lite bilder från de.










haha gulle!


Frölunda - Luleå hockey

andra perioden avslutades just och de står 0-3 till älskade luleå! fan va dom är bra alltså, Iaf så vaknade jag klockan tre idag jag vet så jävla sent men de var då så himla skönt att sova ut må jag lova er, och just nu sitter jag och kollar på lite Glee medans de är paus i Scandinavium, och luleå har nog helt klart vunnit denna match tror verkligen inte att Frölunda kommer hinna göra 3mål under 20min aldrig i livet! så hejja hejja luleå


en bild från förra året.


JUST NU!

AIK vann med 3-2 men vi tar igen de imorgon då dem möter frölunda hejjahejja! iaf så jag ska snart åka till Candy Corner med emil&rebecca sen vidare till storheden med stina. ska föresten och framkalla bilder imorgon eller på måndag men nu ska jag fortsätta leka med anya HEIIPA.




AIK - LULEÅ HOCKEY

luleå hockey är just nu på hovet och spelar match mot AIK. Det står just nu 3-1 till aik tyvär, nu belv de nyss paus och tredje perioden börjar inom kort hejja hejja luleå vi håller ändå tummarna!


åh lilla johan harju .. stackare :/ blev precis as arg när jag såg denna bild men aa


hemma hos pappa!

hejan allesammans!

jag är just nu hos pappa, har varit på stan men Anya&Rebecca vi åt på max och shoppade lite åde. Vi köpte en gemensam julklapp till anya och jag köpte ett USB minne för att jag sen ska till tiimari och framkalla bilder, ska göra en mycket fin julklapp till Sara som är på behandlings. ja de var de det! nu ska jag ska leka mamma pappa barn med rebecca&anya hehe :p








Jag&anskipanski

min dag.

dagens började med att jag försov mig lite (ovanligt) eh ne, iaf hann jag iaf med bussen som tur var. Hade bara två lektioner idag och slutade 13:20 SKÖNT! efter de gick vi på stan litegrann köpte en cardigan och ett linne visar er de sen sen for jag hem och bara tog de lugnt vilket jag gör just nu med, men jag ska snart börja fixa mig jag ska till en fin klasskompis som fyller 13 hehe nä 16år GRATTIS SARA! :D så de ska firas stort.







bilder från tidigare idag.

var och gymmade igår!

hejsan allesammans ber om ursäkt för att jag inte bloggat på två dagar.. jag vet jag hatar de själv men ja skolan ställer mycke krav u know! iförr går var jag och gymmade&simmade med hanna sen for jag igår med matilda cissi&beda och jag har lite bilder från de som ni ska få se tänkte jag.






vi tog varsin macka innan på café lina.


trollunge♥

gårdagens&dagens

 

 

på skolan.

hej på er! jag sitter just nu på skolan och gör lite projekt arbete de går sisådär bra hade fan kunnat gå bättre iaf så efter lunchen gick jag&stina till NTI för att prata lite med daniel, träffade dessutom alla möjliga filurer dåliga&bra hehe, säger bara NTI är fan ett skämt jag fattar mig inte på folket som går där..dom är puckade hela högen!

2013!


bara så alla vet så hit ska vi tjejgänget. alltså jag cecilia emma matilda kerstin julia emelie hanna&stina
2013 DÅ KÖÖÖÖÖR VI!!

lita aldrig på någon för den du litar på litar också på nån annan!

jag tänkte berätta lite kortfattat om min lilla dag, inte för att de har hänt något speciellt men ändå. jag började morgonen med att försova mig lite men jag hann ändå med gymnasiebussen (tur) hade svenska hitoria gympa och information&komunikation sluatde med andra ord 16.05 sen efter skolan gick jag på åhléns med matilda&emma en snabbis sen åkte vi alla hem, höll dock på att bussa den bussen fick springa som en jävla gorilla på smedjegatan aja! sen efter de mötte jag rebecca&anya en snabbis sen hem och käka sen skulle jag och hanna och simma men de hade stängt så ja.. de var alltså min lilla dag de




emma matilda sanna&linnéa påväg tillbaka till skolan efter idrotten.


tre bilder från idag!

the devil inside.


vill så jävla gärna se denna film den verkar så sjukt läskig&bra! jag varnar er om är lite små rädda av sig för skräcklfilmer.

världens finaste!






världens finaste syskon. ni är bäst! bilder från tidigare idag efter skolan


mot gymmet!

hejsan allesammans!

nu drar jag till gymmet med hanna nej jag skoja bara till simhallen menade jag! ja fyfan ha de gött. bloggar efter de




två från tidigare idag!

dagens klädval!

 

luleå vann!

när de var 29 sekunder kvar av hela matchen gör Simon Hjalmarsson mål sen blev de ju så klart förlängning och så gör Mattias Persson mål fast dom troode först att de var en "sparkning" men de var de ju inte så dom dömde de som ett mål, alltså gjorde luleå TVÅ mål på prick en minut awesome eller hur?


en röd elin! haha jag råkade hålla för blixten opsi.


Ny kategori!

har skaffat en ny kategori här i bloggen "hockey" heter den, eftersom jag är väldigt intreserad av de så passar de jätte bra tycker jag. iaf så är andra perioden igång nu i läkerol arena i gävle de står fortfarande 0-0 kan inte lule bara mata in med mål åh håller tummarna&tårna nu




åh gud så jag saknar våran lilla Mats Lavander, lilla farsgubben seriöst de galet vad jag saknar honom han har ju bytt till Brynäs av olika skäl osv, efter 5år i luleå så väljer han att byta till brynäs. Han var varit super bra här i lule och alla saknar honom väldigt mycke!


kolla vilken pudding han var när han var yngre! åh så söt han är :D MUUMMS

Nedsläppp : Brynäs - Luleå Hockey

nä nu ska jag ta och kolla på lite hockey, håller verkligen tummarna nu för att luleå ska vinna! åh mitt absolut favorit lag.


liten elin. chris abbott♥

my day

hejsan allesammana!

jag började min dag med att försova mig och missa gymnasiebussen BRA ELIN men jag kom bara 5minuter försent så de var verkligen bra men slutade jag skolan 15.15 kolla lite på cubus bara snabbt med emma&matilda sen gick jag till busshålsplatsen och väntade på bussen så träffade jag joel,amanda,fanni&nån som jag inte känner jag stod och pratade med dom ett tag innan deras buss kom sen kom min. och nu på eftermiddagen har jag dammsugigt och skurat mitt rum och hjälp mamma med massa saker osv skulle igentligen åka till gymmet nu med emma&matilda med jag orkade verkligen idag jag känner mig jätte hänig,seg&trött hojja! men ska typ duscha nu ciao


My name is Elin and you can't fuck with me bitchseriös osv..

tre nya favoriter


Norlie & KKV - när jag går ner


ItaloBrothers feat carlprit -  Boom


Adele - someone like you

you smile i smile.


två från helgen!


fredagens


och lördagens, idag sitter jag bara i mjukiskläder ingenting att fota precis

solmberg# 3






3 zúta bilder på mig och min fina klasskompis sara! finis

today

Hejsan allesammans!

jag började dagen med att vakna klockan tre BRA JOBBAT ELIN sen duschade jag snabbt och fixa mig lite sen var de bara att springa till bussen jag for till storheden med cecilia&matilda vi gick på rusta&candy world köpte dock ingenting på en äppeldryck men for vi hem och nu sitter jag här..har kollat på två Glee avsnitt också för den delen men annars har ingenting hänt direkt.


bild från i fredags..


Glee time!

nä nu ska jag ta och slå på ett Glee avsnitt. byee


åh de är så himla bra! och känslig som jag är brukar jag börja gråta ibland..


då&nu

vet vi vad? nä jag ska ta och berätta de nu hade jag tänkt, jag satt just och bläddrade tillbaka på gamla inlägg från förra året och förr förra året FYFAN VA FUL JAG VAR! asså jag fattar verkligen inte hur jag kunde gå ut med en stor del av de kläderna jag hade på mig asså jag blir besviken på mig själv för nää va ful jag var. hojja vad man ska få skämmas för sig själv ibland..









DÅÅÅ! asså seriöst ser ni hur jag såg ut, FAN VA FUL OCH FULA KLÄDER!!








 





 


NUU! tur iaf att man ha blitt snyggare och MYCKE finare kläder.

just nu.

hejsan allesammans!

jag var som sagt barnvakt till anya idag och hon har typ fått magsjuka hon spydde jätte mycke hojja, sen vid kvart över tio kom pappa&poo hem så jag for till mamma och hämtade lite saker sen mötte jag hanna och hennes lillebror för att sedan möta stina på coop. Efter de gick vi till emma och hade allmänt tråkigt de hände typ ingenting sen gick vi hem haha rolig fredag!




h3h3

min lilla pingla

idag ska jag vara barnvakt till denna lilla sötnos! åh va fin hon är

massi power!

haha vilka små fjortisar vi var!

Godmorgon!

hej mina finaste!
ber så hemskt mycket om ursäkt för ur kass uppdatering men jag ska bättra mig lovar! men de är för att jag har haft så mycke i historia&matte ågöra så de satte som stopp på min fritid hehe, igår var jag på Gymmet med Hanna sen gick vi ner till badet och simmade tjugo längder efter de drog vi till kvantum vi köpte mandariner och juice
seriöst ser ni?! innan jag klippte mig hade jag tyå rasta hår, kul ens..

when all the baggage just ain't as heavy.

"know you've been hurt by someone else
i can tell by the way you carry yourself
if you let me, here's what i'll do