strax till gården (y)

hejsan , har inte bloggat på ett tag men min blogg och jag skriver då jag vill ;) mihihih . iaf har varit på stan ett tag , och iförrgår så shoppade jag lite grejer ;) har varit på stan 3dagar i rad nu , haha , iaf ska snart till gården med stina och amanda och folk är typ där åde . men nu ska jag giittaa :)     bilder från dagen kommer också !



      ny t-shirt ; gina 99kr nya solglasögon ; cubus 75kr


    hahah typ så såg dom ut ;)


stina NEJ denna är INTE ful på dig , svin gullig jööh !




                      OUTFIT OF TODAY! 
                      solglasögon cubus ; 75kr
                  adidas kofta ; thailand
                     t-shirt gina ; 99kr
                     linne under H&M 50kr
  shorts (fast de syns inte för de är svarta ) gina ;199kr
                 strumpbyxos H&M ; vetint ;)




♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


visst ....?

visst har ni stält om klockan det har iaf jag gjort så glöm inte de nu !..  nu äre ju sommar tid yhippeie ;d


så där ja !

nu har jag varit och solat med matilda'p och de var phett skönt kan jag ju med ge ! vi ides inte gå så vi tog bussen , men iaf i helgen eller ja igår så var ju jag och kompisarna på disco och kan ju säga på en gång att det SÖG det var typ bara 97or och 96or där så vi drog nästan med en gång ! vi for till tasty och åt sen kom hannas mamma och hämtade oss och då for vi till statiol och köpte cola sen så sov jag hos moa och vi hade de mycke trevligt vi pratade mycke och spelade kort ;) de var super mysigt ! iaf idag på dagen så skulle jag hjälpa pappa med massa saker men han orkade inte för han mådde dåligt typ så då följde jag med moa och hennes mamma på pris utdelning det tog typ 20min sen så skjutade de hem mig , ja sen har de inte hänt så mycke ;D



      på discot ! love u ladies!♥


hahah , hanna moa stina&elin ! ♥big love♥


                 elin&moa !<3333333333333


                     du är speciell !♥


   stina elin&moa , mina skönheter !


       du är underbar gumman ! <3


 på tasty ! haha älskling ! <3


   idag på pris utdelningen ;D älskar er !<3


nu blire 20min i värmen ;)

Godkväll mina solstrålar !♥



jag berättar allt om igår kväll åde senare då jag kommer hem för nu ska jag fara och sola med ÄLSKADE matilda vi tänkte gå in till stan för då får vi också röra oss lite ;) men nu är det sol time . låter väll bra . skulle igentligen hjälp pappa med lite saker i mitt rum hos han men han mådde typ lite dåligt fortfarande så då orkade han inte , sen har jag bara varit hemma nästan hela dan ;) aja vi hörs sen



        mihi gjorde nå sött med tungan (y)


     hejsan


         "är jag fin nu ?!??!"


               ?!??!!?


                 rawr ;)))


CIAO !♥



videoblogg


fjortis video...

hahahaha LOL . japp då var man med på en ny fjortis video . så jävla typiskt ! aja tycker det iaf är värdelöst att bedöma folk som man inte ens känner bara för deras utseénde jag menar , de vissa kanske har sagt att jag ser ut som en fjotis . t.e.x ; asså elinharila ser ut som en fjortis och beter sig som en! andra dan kanske de träffar mig på men nån av våra gemensamma kompisar så "lär" de känna mig och sen bah säger de ; men hon var ju inte alls fjortis hon var ju hur snäll som helst . sånt är så jävla PATETISKT ! fattar mig inte på människo livet ibland ! . wellwell bryr mig inte speciellt mycke för jag vet att mer än hälften av de som var med på videon VERKLIGEN inte är fjortisar som t.e.x sophie jennie emmo'o stina jag olivia emma'n moa och rabin ! dom är verkligen inte fjortisar !




det snöar i luleå !

Godmorgon solstrålar !♥



är allt bra med er ? med mig är allt på topp . jag vaknade ungefär halv 1 rätt så sent men det var overhört skönt att få sova ut . för ikv så ska jag hanna&stina röjjjaaa på uh . vi ska också dit med moa johanna och ewe min skönheter !♥ men just nu har jag inge speciellt för mig har just duschat och rakat mig över allt ! mycket underbart ! men nu ska jag bara ta de lungt för senare ikväll ska jag och hanna mötas upp sen så ska vi till stina och fixa oss , vi ska se ut som riktiga horor och fjortisar ;) kidding haha ;)
har inte så mycke mer att säga . kan kanske göra ett videoinlägg lite senare . det var många som ville ha de ! men det är ju förstås det var ju ett tag sen . well vi hörs sen !

ha en forsatt trevlig kväll !♥



 igår kväll ! man har ju fått sig lite längre hår trots allt ! ;D


     älskar verkligen mina hål i öronen !<3


fråga inte vad jag pysslar med .
för det vet jag inte ens själv!?!?



     innan utgång!




         (?!?!?!?!?)


måste börja röra mig mot stan !

ska snart till coop och möta upp älskade amanda och sen ska vi till stan . mycket trevligt ! , ikväll blir det väll gården åde ;) kanske andra planer vetint ;) men nu ska jag börja fixa mig de sista :) vi ses ikväll göllisar !♥




                      outfit !
 
t-shirt ; gina
linne ; H&M
strumpbyxor ; H&M






                smile ;b











KOM HEM! saknar er jätte mycke ♥ love u

det visste ni inte !

....att jag har gjort hål i öronen . haha ja det är sant jag tror knappt att det är snat själv . ni anar inte hur harig jag var . när jag skulle göra hålen så var jag typ skit rätt och svettades och allt . jag höll iaf olivia i handen så då gick de super !♥ men när han hade gjort första hålet så jag bah ; men vaaaa? det gjorde ju inte ens ont . haha fjollig man är ;) det är skit snyggt och jag är über nöjd . detta gjorde jag hos boströms ur och guld ! och jag valde titan MYCKE snyggare än plast ! han som gjorde hålen var verkligen super duktig och han var lugn och fin !♥





          snyggt va ? ;)


 skit gulligt blev det ! :)



Tack så himla mycke pappa !♥

kan börja blogga som vanligt nu !

hejsan alla solstrålar!♥

har verkligen saknat er , men som ni vet så var ju min dator trasig för när min syster var inne på Gaybloggen så bara stängde datorn av sakta . och sen gick den inte att slå på well problemen är lösta och nu börjar min bloggning som valigt igen , skönt va ?! idag är det fredag och allt är som vanligt nästan . berättar sen ! iaf idag har skolan varit på frilufsdag (stavning) och vi var på ormberget och hade det rätt så bra . lite långtråkigt blev det ju men annars var de helt ok ! . har ätit lunch och så , så nu kommer bara lite bilder från dagen ! , sen kommer en HEL DEL bilder från tiden då jag inte har kunnat ladda upp några ;) kul va  ?



innan ormberget , haha lite galen men man
måste ju bjuda på sig själv ;)


           mihhihi;)


                   OSMINKADE SANNINGEN !♥


här var det typ halv vägs utt i backen ! , vi åkte
högst upp till lägnst ner i backen haha , de var skit kul ;)


       stina min fina gillunge , love u !


   Alen haha ;)


fattar ingenting ......

... vad ska jag ta mig till nu när du har blivit ett jävla as . har ingen ork att försöka nåmer . du är suddad ur min värld .

vill aldrig mer se dig det gör bara ont


i datasalen..

hejsan förlåt för att jag inte kunde blogga igår men asså jag kunde inte he in nå bilder på datan och sen så glömde jag helt bort de ! jag tänkte mobilblogga men det stod att det kostade 10 kr min så då sket jag i det , men poo och anya är nu iaf i thailand det har nu börjat åka bil från bankok till ranong och det kommer ta 10 timmar , precis som det gör från luleå till stockholm med bil ;) men saknar dom redan åde speciellt anya , men hoppas att det kommer gå bra (y)


                    typ jag just nu (!?!)


kom just från flygplatsen ..

hejsan , förlåt för att jag inte har bloggat på länge men idag har jag varit och lämna anya&poo de ska ju till thailand i 3veckor . berättar allt sen om hur deras resa ska se ut . men nu är jag i skolan och sitter i datasalen ;) men jag ska snart gå på lunch så jag mobilbloggar sen och de lovar jag den här gången :) ha de bäst .

ett snabbt inlägg

nu är jag hemma från en urtråkad/kul kväll ! jag for till pappa åt och fixade färdigt mig . lekte med anya , mötte stina vi gick till gården och hade det skit tråkigt inga var typ där så vi for till emma men vi kom bara halv vägs nästan innan vi vände om och gick tillbaka till gården för det var så jävla kallt och vi ides inte gå ;) så när vi kom tillbaka fick jag för mig att jag ville ha en macka så det slutade med att jag stina ewe&ebba gjorde varsin macka . sen så "jobbade" jag och stina i så kallade fiket i typ två timmar för vi hade inge att göra , sen så vare det typ en melodifestival tävling så om man gissade rätt på vilden melodi som vann kunde man vinna en stor skål med godis eller en BenAndJerry och det var 4st som hade gissat rätt på den som vann så de var tvungen att lotta ! och stina var en av de 4 ! men otur i oturen ! det blev KåGe och olov som vann ;/ det var min kväll haha ;)



    stina snor godis haha ;)


 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


     sen lirade vi i musik rummet ;)


         oseriöst !


        stina gör sin grej ;)


     haha , kaxar du eller ?!


     och jag gör min grej ?!



visste ni att .....

jag ALDRIG går ut utan att snyta mig / tömma näsan för jag tycker det svin äckligt om det sticker ut snor eller att man ser det ur huve taget ! har spytt flera gånger för att jag har sett folk ha de ;o kan inte alla bara vara fina och frächa ;o ? håller ni inte med mig ?


men nu inge mer om det . jag måste rusa till pappa nu . mobilbloggar sen pöss !<3

   haha en passande bild ;)


duschen nästa ;)

nu ska jag hoppa in i duschen och ta en snabb dusch sen skynda mig att fixa mig sen pappa och leka med anya göll !♥


blödde näsblod nyss ;s

som ni inte vet så är jag förkyld och skit täppt i näsan och ont i halsen . inte kul alls , så när jag vaknade och skulle snyta mig så börja de komma en massa blod och de var inte kul . så jag satte en tampong i näsan så slutade det blöda efter ett tag ;p



       haha godmorgon ?!? ;)


      innan jag börja ta kort så låg de en massa blod i handfatet
    som jag tvätta bort så därför äre inge mycke på tampongen
            för de mesta hade redan kommit ut :O


            hahahahahahahahaha , fint ;)


Rock away bitches


     härlig solig dag ♥





orkar verkligen inte skriva nå mycke , men igår var en underbar kväll , det var as kul och jag stina&hanna träffade massa trevligt folk , livet suger och äger ibland ;) men nu kommer en hel del bilder så sätt dig skönt i stolen och njut , det gör jag iaf , ska snart kolla på Glamorama (stavning) mysigt va ? . blog you later ♥



cool bild va (?!) oskari vännen !<3


                     haha aw !


kolla in mina söta örhängen som jag fick från älskade poo!


 igårdagens outfit , aw min söta t-shirt . ska kanske ha de idag med ? va tycker ni ? ;)


       hahah (!?!?) ben


      härlig bild va ? ;)

 


Stina gästbloggar!

Hejsan!Stina här. Elin dator har blivit kapputerad,så därför skulle jag bara skriva att hon INTE har dött :) Igår spydde elin,för hon hade ätit nått dåligt :) HHAAH ;D Ajjjaaaaaa får se vad som händer ikv.Annars blir det väl gårn :)
 PEACEOUT/Stina♥


Elin med stort E steker :)


Vi gör våran grej ;)


Tja jag heter stina och jag är bäst i världen :)


CHACHA!

HEJSAN ! snyggingar :)

nu är jag hos ina , och vi är med hanna men jag hinner inte skriva så mycke för jag nåste rusa till papa och äta ;) kyckling med rispis . men vi ska på plannja ikv sen blire jag vet inte va ;) men nu måste jag rusa . bloggar på plannja ;)



             ;)


      gissa vilka vi härmar ;)

hos pappi ;D

cha cha bitches ;D


nu ska jag snart börja rör mig mot coop och köpa svarta vinbärs saft till min onda hals ;/ mobilbloggar senare ;D


                elin&emma babe♥


           fint (y)


Mobilbloggar

Nu sitter jag i bilen med mamma och diggar Haha ;) vi ska till willys vi är där om ca 3min vi har just släppt av robin (min bror) på banken så nu ska vi handla mat sen ska jag till pappa :) ha det bäst <3

Mobilbloggar

Hejsan det var ju ett tag sen nu . Men nu tänkte jag vara snäll mot er och mobilblogga lite . Min dator har gått sönder och mammas dator är inte alls nå rolig att blogga från så nu får jag passa på . Men det måste gå fort . Nu ligger jag i sängen min och är skit förkyld och måste snart gå och snyta mig . Men jag kan försöka blogga mer under dagen , men nu ska jag ta mig något att äta sen ringa sara och stina <3

B-vän gästbloggar.

Chachaa! Stina med stort S här :) Nu sitter jag och Elin här vi ska börja dra oss mot gårN snart och innan det skall vi möta Hanna Ek.Hon har varit i Överkalix och hon höll på att dö där så hon fick psykbryt och for hem ;) Menmen vi ska snart till gårN och chilla phett ;) men vi hörs sen köss&smek / stina !


MIHIHIHI ;D


I'll spank your ass ;)


mer bilder och inlägg kommer

imorgon ;D nej men ska typ se film åde nu men nu får ha de så bra !<3



         en stor puss till mina fina läsare ♥


     GODNATT ;D

20minuters !

hejsan . idag började jag min dag med stina . vi for och åt bufeé på banthai sen så typ gick vi på stan åde . vi had det as mys . sen solade vi och jag brände mig . vetint varför men jag gjorde de har aldrig gjort de förr i solarium när jag har solat 20min ... konstigt ! men sen solade vi och hade de bra ;D

har också fixat mina naglar as snyggt blev det. men har tappat en för jag tvättade kläder;D



    man kanske inte ser men är röd över brösten !


  peace


   naglarna !


      rawr


 :)


cam lek ;D

tjena! nu kommer lite eg0 bilder , och bilder från de jag har köpt in ;D



            tjaa


         t-shirt från gina ; 99kr


ett nytt halsband och örhängen men har ju inte hål i öronen så jag ska vänta med att använda dom , men ska göra till våren ;D ur&pen ; 30kr


          smile ;D


      ojjjdå :)




      ett till halsband från ur&pen 30kr !



dåvet ni ;)


sitting on tha toilet !


              peace !


      hahhaha (?!?!)   dagens outfit ;) ?

 


        SITTING ON THA TOILET ! ;D

fullrulle !

hejsan allesammans ! , hur äre med er då? vet inte varför men jag blev på helt bus humör ! haha har en plan för en sak . mohhahhahah STINA DÅ DU SER DETTA call me ! ska berätta planen , iaf så har jag och stina varit på kvantum och typ chillat , nej men vi shoppade loss . och vi träffade fanni gull på bussen . rätt länge sen vi sågs ! sen har jag nu suttit och pratat allvar med min syster ! hon förstår allt oavsett vad♥ men idag har jag varit på stan med sara en sväng medan stina låg och sussa ! hihi . men nu ska jag diskutera med min mamma om hon har tid ;)

 


          på prommenixen med sara
                 ute på isen <3



          hon blev less . HAHAH just kidding ;)
       nej men hon fick snö i skorna ! haha norrland <3



     upp&ner  ner&upp grisen gal i kranens topp ! 
       &en mus i vårt hus svär och tuggar snus ! ;)


                 flummmmmmmm


                peace <3



               haha gullunge !<3


                favorit syster !<3


ingen kommentar

pallar inte skriva om ....


skrev just ett inlägg men så råkade jag klicka bakåt ! skriver kanske sen allt  . det var lite allvarliga saker ! men en vet det redan så de får duga . tjadå











ingen kommentar

döööööööööööööööööö

jävla äckell , subbbbbbbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa                                                



åhhhhhhhhhhhhh






åhhhhhhhh dö