fråga!

Postat av: Beaa

vad använder du för foundation? c:

svar : jag använder inte foundation jag använder bara ett mineral puder från isadora compact powder färgen heter . 22 warm alabaster och ser ut såhär ! 

 
jätte kul med frågar ! :D


outfit!




hos matilda!

hejsan allesammans!

jag är nu hos matilda med emma och matilda har just ätit och jag vi ska bara fort in till stan för att köpa en klänning som jag har lagt undan senare ikv jag inga planer alls blir nog bara att ta de lungt hemma fixa en god middag med rebecca skulle jag tippa . men nu ska vi kila ner till bussen !


en bild från överkalix :)

just nu!

hejsan allesammans! :)

jag sitter just nu och äter en sen middag ! och dug så hungrig jag var . men nu blir magen glad igen! idag var de skola som vanligt var en jätte seg dag men ändå helt okej . men jag har haft så himla mycke tjej värk så har inte varit speciellt konsentrerad idag tyvär .. men hoppas de blir bättre imorgon så jag kan vara mer fokuserad! iaf vi slutade klockan fem över två idag . vilket var jätte skönt skulle igentligen till stan med sara för att äta en sallad och prata riktigt mycke om allting! för hon åker iväg på fredag och dug så tomt de kommer kännas när jag inte har nån att prata med i telefon när jag är påväg hem eller när jag väntar på att en lektion ska börja . eller när hon är påväg hem och har nånting nytt skvaller att berätta ! kommer sakna dig hjärtat mitt!♥ jag antar att alla just nu sitter och väntar på att bigbrother börjar , men de gör inte elin för tv11 är helt spårlöst borta från tvn hm skumt . Jag har bokat tid på vårdcentralen den 6e maj för lite att kolla lite saker har ganska mycke problem med min mage och sånt . Jag spyr jätte lätt och mår illa nästan såfort jag äter . har typ förstört min mage helt och hållet vill också kolla vad jag är allergisk mot .






två bilder.


ful outfit !



pizza bakning!


just nu!


mer bilder från idag!

nu tänkte jag bara visa er mer bilder från idag när vi gick ner till bränna "stan" alltså ;)

syskonen ek !
inne på konsum!
sen gick vi till korvmojjen och köpte korv!

Fredag!

hejsan!
vi sitter just nu och ser på wallander mastermind . och vi sitter här i soffan och myser på med godis och dricka . vi ska snart börja baka . och jag kommer troligen göra ett videoinlägg lite senare men vi får se hur jag gör med de . men nu ska jag stänga av datan tänkte jag och vara lite social med mina homies! hörs senare kära ni !
fina matilda och hanna ♥
mer bilder kommer senare!

lite bilder från dagen !

matilda fixar sig lite !
ojdå denna var visst lite suddig ...
från våran balkong på övervåningen !



överkalix outfit!

linnet såg ut som att vara nere vid naveln ..

Godmorgon!

Godmorgon allesammans!
har ni sovit gott? jag själv har inte sovit så gott har fått trängas med hanna och matilda haha de var inte kul kan jag ju lova er , haha nej men de var svin varmt och trångt.. imorse kom hannas pappa och väckte oss med en vissel pipa och fyfan va arg man blev haha . iaf vi åt en jätte god frukost och är nästan fortfarande mätt . nu är de iaf strålande sol och jätte fint väder ! men vi ska snart gå ner till centrum så att säga ! vi hörs senare :)
ssöt hampus som låg och sov igår kväll! haha
igår kväll . haha satans vad jag var trött . såklart skrattade jag åt allt nån sa ;)

Godnatt!

med detta inlägg vill jag bara säga godnatt alla er ensamma därute för jag är ensamen med en super stor snopp


i överkalix!

Nu är jag, hanna och matilda hos hannas pappa i överkalix. Jag och matilda tog bussen vid 5 från luleå idag . och nu är vi i överkalix som sagt . och vi har varit inne i stan och ingen kommentar säger jag bara ! ronny&ragge haha hela bunten :D iaf jag uppdaterar mer imorgon eller ikv . men vi höra . ta hand om er !




















lite bilder från idag!


Det jag shoppade igår!


Från H&M


köpte denna till rebecca men den var tyvär för stor så ska byta den till en small tror jag.


från H&M


bara ett svart enkelt linne . också från H&M


och ett vitt . också från H&M :)

gårdagens!


jag såg dock ut som en mega fjortis . men de är jag inte!!


och så här såg daneil&stina ut .

två nya!




en ny pudding! ;)


de här var alltså  Lukas Kilström!




och Daniel Gunnarsson

- Det känns glädjande att två så talangfulla unga backar väljer Luleå som sin fortsatta utvecklingsmiljö säger Luleå Hockeys sportchef Lars ”Osten” Bergström om sina tvåårskontrakt med Lukas Kilström och Daniel Gunnarsson.

- Vi ser det som ett erkännande för både föreningen och till dom tidigare spelare som haft en fin utveckling i Luleå Hockey - att nu dessa båda spelare, trots andra alternativ, valde att komma till Norrbotten för sin fortsatta hockeyutveckling, fortsätter sportchefen.

Lukas Kilström, född 1990, har 89 Elitseriematcher på sin meritförteckning och kommer från Södertälje SK. Det är en tuff och allround back med offensiv potential som förstärker Luleå Hockey de kommande två säsongerna.

- Lukas är en ung och intressant backtyp som kan spela både offensivt och defensivt. Han är rejäl i sitt spel – en riktig vinnartyp, säger Luleå Hockeys tränare Jonas Rönnqvist om sitt 21-åriga backtillskott.

- Kilström är en karaktärsstark och tuff tvåvägsback med stora framtidsmöjligheter. Och som trots sin relativt unga ålder har samlat på sig bra erfarenhet och kommer till oss i Luleå Hockey med väldigt fina vitsord.

Daniel Gunnarsson, född 1992, har meriter från ungdoms- och juniorlandslag och är en kandidat till en plats i vinterns JVM-lag. Spelade kvalserie med Leksand under våren och har kämpat sig tillbaka från ett benbrott som ställde till det säsongen 2009 / 2010. Daniel har tecknat ett tvåårskontrakt med Luleå Hockey.

- Daniel är för sin storlek (193 cm) en rörlig högerfattad back som har ett bra spelsinne och ett bra skott. Det är en kreativ spelare som vi ser stor framtidspotential i och det skall bli otroligt spännande att jobba med honom, säger Luleå Hockeys sportchef Lars ”Osten” Bergström om sin nya spelare.

- Det skall bli jättekul att få spela för Luleå Hockey - en klubb som är på uppgång - att få vara med på den resan lockar oerhört mycket, säger Daniel Gunnarsson om sin nya klubb.

- Daniel är en lovande spelare som spåddes en lysande framtid innan han hade ett oturligt år. Det finns stor potential och revanschlust i killen och vi hoppas kunna utveckla honom till att bli en ännu bättre hockeyspelare, säger Luleå Hockeys tränare Jonas Rönnqvist om Gunnarsson.

från luleå hockeys hemsida !


LF förlorade..

ja som rubriken lyder så förlorade lf basket idag tyvär . men de var verkligen en spännande match så vi får se de från den positiva sidan . men imorgon ska jag iaf till överkalix vilket ska bli riktigt roligt. ska till hannas pappa men matilda , får se hur länge vi blir där men jag tror tills på söndag . fast andå vill jag bara vara till på lördag för vill hinna hem och plugga lite grann åde . har shoppat lite idag så jag tänkte visa er lite bilder på de efter jag har duschat , hittade super snygga byxor idag på stan tror nog jag ska köpa dom men vi får se :)






tråkiga cam bilder just nu ...

en liten fråga!

vilken stad bor du i ? :)

jag bor i Luleå ! väldigt ful och tråkig stad men men ! va kul med frågor jag älskar de ! :D


en bild jag inte lagt upp (tror jag)..

Dag 9: En bild på något du gillar att göra









kolla hockey . vara i coop arena . och framför allt se när världens bästa hockey lag vinner! 

Pippi långstrump . Ett äventyr på is

I söndags var de på coop arena pippi långstrump ett äventyr på is , och rebecca fixade så jag och anya kunde komma dit och titta på showen utan att betala så de var rart gjort , för hon skulle jobba men att dela ut chokladpengar . iaf jag må säga att de var ganska kul att titta på och hur glad anya var ! och dom hade verkligen lyckats med de hela . Väldigt bra gjort och se värt!


innan vi tog bussen så ville anya såklart leka!


jätte söta Elisa&Rebecca!


Madde&Jinet tror jag hon hette !






Rebecca&Anya.








Dag 8: En person som du saknar




grandmother♥

hon dog den 7:e april förra året alltså för 1år och 13dagar sen . tiden har gått så fort ojojoj . Hon har verkligen ställt upp för mig och varit en bra förebild . saknar dig ofattbart mycke mormor . i love you

your song.


Älskar denna underbart fina låt !

19 april 2011 !

har redan skrivit i inlägget nedan vad jag har gjort idag ! så har nog inte så mycke mer att skriva om . men imorgon så ska jag troligen vara med daniel och stina på dagen , jag vill gå in till stan och kolla på kläder och köpa de jag tänkt men de vill typ inte stina för hon har inga pengar så vet inte vad ví ska göra . en sak är säker är att jag vill vara ute och inte inne . Nog om de , jag ska nu hoppa ner i sängen och lyssna på ljudbok och somna till de . ska bli riktigt mysigt! sköt om er!






lite små tråkiga bilder från idag innan jag gick in till stan med hanna&matilda

dagens!




en dag på stan!

hejsan kära ni!

allt bra ? jag mår toppen och är jätte pigg och har varit med hanna och matilda på stan , hittade några skönheter men ingenting fick följa med mig hem , imorgon kommer mina pengar . men har laddat med lite grejer som jag planerar att köpa så småning om . men just nu är jag hos pappa och sitter och läser lite bloggar osv , huvva vad vissa har fin klädstil och utseénde . jaja . jag ska snart ringa matilda för att höra vad kvällens planer blir . senare ikväll kommer jag uppdatera mer , med mycke bilder . och de lovar jag den här gången :) kram på er!








haha oj vad hände här då? ..

JUST NU!

Dag 7 : En bild som du aldrig lagt upp


life is life..

Hej kära ni! 


Jag ber så hemskt mycket om ursäkt att jag inte har bloggat sen i fredags, men jag har varit med mina undebara vänner och haft mycket trevligt. Har dock inte några nya bilder från i helgen och mps cam är trasig så jag kan tyvärr inte lägga upp facelook eller dresscode bilder.. Jag hatar att blogga utan bilder, vilket ni vet sen förut men vad kan man göra.. Dagens planer är att gå ut och gå med Hanna och Matilda, eller om nån fler ska följa vet jag inte..(?) Senare ska vi vara med sneaky och nudde och det ska bli trevligt ;) Men ikväll ska jag sova hemma så då blir det fler inlägg med bilder. take care!






A
lla bilder från matildas dator, det är därför det är egobilder:P:P:P

Dag 6. En bild på du och en vän du inte varit med på länge


som jag saknar fett mycke också!..

Dag 5 : en gammal bild på dig själv


IT'S FRIDAY!


awesome!





Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv


kortfattat..

från igår då . de var skola på morgonen och dagens som sagt sen så skulle jag till stan för att möta upp sara och joel och sillen skulle okcså in till stan då vi gick dit istället för att ta buss . jag var med sara och joel ganska länge sen gick jag och sara hem från stan till örnäset igen och jag gick till stina och vi gick blodomloppet mycke prommenad gillar vi :D nej men de var så himla härligt väder osv .... och idag har de inte hänt nånting alls bara att färjestad vann SM guld :D hurra för dom .


söt cecilia :)





med de här så säger jag Godnatt kära ni!

Dag 3: En bild på någon i din familj


storebror! nu kom dock rebecca med också men de gör inget ♥

gårdagens !





en ny uppfinning!

igår så städa min syster hela vårat rum jag kom sen på slutet och hjälpte till men iaf så visste hon inte vart hon skulle sätta alla mina smycken (inte för att de är mycke men) iaf så såhär blev resultatet av hennes lilla uppfinning :)









kulkul !

de ska bli både spännande och kul att de redan har kommit 3nya spelar till luleå hockey , men jag måste verkligen säga att de är jätte tråkigt atr Pär Albrandt har lämnat luleå .. lilla fars gubben får ju inte åkaaa . åh kommer faktiskt sakna han jätte mycke . tycker att han verkar vara en jätte go kille , jaja vi får önska honom lycka till! :D juste glömde säga att älskade färjestad vann!!


här har vi den första nya . Mattias Persson


Sami Sandell


Ville Viitaluoma ,  Joonas Vihkos  barndomsvän :D till er som ville veta !


Dag 2: En bild som påminner dig om gamla tider




















haha just denna bild kommer jag ihåg hur nervös jag var för jag tyckte han var jätte söt HAHAHA :D



alla bilder är från 2006&2008 :P

välkommen till Luleå...

jaa.. alltså vafan ska man säga detta är ju helt sinnes sjukt får inte en 18åring något bättre än 6-12 åringar .. helt seiöst vart är världen påväg? blir så JÄVLA förbannad på sånna människor , hur kan man ha mage till att försöka sig på småbarn .. huvvvvva





sen har vi detta också men finns inte så mycke och säga mer än att jag är glad att jag inte bor på haschön ;)
nej men alla är ju inte idioter men ganska konstigt att allt sånt här händer på just hertsön ...?

1 - 1

ja nu står de alltså 1 - 1 så vi får hoppas på vinst för färjestad . jaja nu är de ca 8min kvart av tredje perioden . höres


tyvär spelar denna snygging i skellefteå ..

0-0

de står fortfarande 0-0 så vi får se vad som händer nu i tredje perioden hoppas hoppas färjestad vinner :D


NU börjar tredje perioden . hörs

några bilder ..

från i måndags . teckningen är inte förens 10över så jag hinner slänga in lite bilder före , Skellefteå Aik - Färjestad Bk just nu som spelar iaf om ni ville veta de .






dålig..

uppdatering jag vet men de är lite privata problem som har kommit imellan tyvär men ska göra de bästa ut av de !

men nu ska jag se ishockey så jag bloggar mer senare !


gårdagens!

Maddi Jane!


här är hennes första cover !





och här är den senaste !! ojoj vad hon kommer komma långt alltås , flickan har så jävla mycke talang! :)

videoinlägg!


godmorgon!

hejsan allesammans! :D

jag är jätte pigg och på jätte bra humör . jag har sovit hos emma inatt med hanna och matilda . de var super mysigt :) men snart kommer en video upp som jag säger allting i :) take care!




JUST NU!


Dag 1: En bild på en person du umgås med ofta


all i do is win

godmorgon !

jag har igentligen inte speciellt mycke att skriva , idag försov jag mig till klockan 1 på dagen . hur man lyckas vette fan . iaf så jag har inte varit i skolan idag , ikväll är de LF som gäller hoppas dom vinner också . var länge sen jag var på basket så ska bli väldigt roligt . men just nu är jag full i dåliga tankar så tänkte ställa mig på rullbandet och gå bort allt oro . men tyvär kommer de inte funka för denna tanke har slagit mig så hårt .. jaja höres




miss it..

3-0 färjestad!

färjestad leder med 3-0 mot skellefteå haha fyfan va skellefteå ska skämmas alltså ! usch va dom blir utklassade . men de är bara bra GOO färjestad :D pratar just nu med ina i telefon och vi har bestämt oss för att gå till kvantum så nu ska jag ta på mig dödar kängerna och vinter jackan vi hörs sen ! :D






pratar med ina i telefon :)

detta kallar jag skönhet!


MUMMS!

helt vanlig dag..

hejsan allesammans! :D

hoppas ni mår bra för de gör jag ! idag var de inte så lång skol dag . vi var också på kh och kollade på ung utan pung och fyfan va jag garvade ibland haha ! sen efter de for vi tillbaka till örnäset men lika snabbt som jag kom vände jag om till stan igen . skulle möta sara för att käka och kolla runt på stan lite grann vi såg också Niklas olausson Mats lavander&Karl fabricius ojoj vilka puddingar säger jag bara haha ! men nu måste jag springa iväg till pappsen bloggar därifrån senare . ska föresten kolla på skellefteå-färjestad matchen ikv också . HÅLL TUMMARNA FÖR ATT FÄRJESTAD VINNER!




just nu !

JUST NU!

hejsan kära ni !

just nu sitter jag och gör ingenting , jag ska kanske vara med hanna emma och matilda men jag vet inte . på emmas röst lät de ju som att jag verkligen inte skulle de . men ja  . idag har jag verkligen inte gjort nånting haft de jävligt tråkigt kan jag ju lova er , ibland hatar jag verkligen lule men vad kan man göra åt saken . nä ingenting men jag vill ut för jag har de skit tråkigt men vi får ju se . vi hörs senare




right now ...

Day 07 – Your best friend

de här är faktiskt en väldigt svår fråga eftersom jag har som min 4stjärnor som är mina bästavänner . men sen så vill jag också skriva att stina är min bästavän . men nä vet ni vad! jag har 4a bästavänner som jag älskar otroligt mycke . sen har jag ju andra vänner som är väldigt nära mig och som betyder riktigt mycke också!

Stina hagerman ♥
stina är en riktigt snäll och omtänksam flicka men kan vara jävligt jobbig ibland haha . men hon är jätte fin som hon är! vi har bara umgåts i 3år typ även fast vi gått i samma klass sen 1an . men stina var med frida och dom andra lilla barnen i 7an tills jag en dag frågade om nån kunde följa på stan för jag skulle hämta mina glasögon ingen av matilda emma hanna emelie eller cissi kunden så jag fråga stina och de ville hon jätte gärna . så vi gick på stan ett bra tag sen åt vi på bann thai och de var super gottt!



Hanna ek ♥
hanna är en jätte glad tjej som aldrig är sur vilket ger en väldigt posetiv stämning i hela gruppen ! och hon är snäll men kan bli lite smått irriterad ibland men så är ju alla tjejer haha . men hanna är jätte snäll och tänker på andra än bara sig själv . vilket är super bra . jag har också kännt hanna sen jag gick i 1an vi har umgåts i kanske 3år vi med hanna var bästis med en annan tjej i min klass så då var de bara dom och íngen annan . men nu är vi jätte tajta och trivs bra med varandra !



Matilda perdahl ♥
matilda matilda . min lilla pärla . hon är en jävligt go och snäll tjej som är RIKTIGT omtänksam . hon kan verkligen få än att skratta även fast man är jätte sur eller less så får hon alltid än på bra humör och hennes skratt älskar jag mer än någonsin ! :D haha de är så jävla kul om hon ogillar någon , för hennes kommentarer är så himla sanna och roliga .  de jag vill säga att matilda är helt awesome! fantastik go tjej ! man kan bara inte gör annat än att älska henne!



Emma nedlund ♥ 
igentligen orkar jag verkligen skriva mer men jag ska försöka ! ojoj blondare människa får man nog leta efter haha ! min lilla blondiiee . emma är jätte snäll och trevlig skit glad också för den delen ! jag tycker att vi passar jätte bra ihop och vi klickar verkligen med varandra , tankar om andra osv . emma är en jätte go tjej och betyder super mycke !




som sagt är de ju inte mina ända vänner som betyder jätte mycke ! men de är dom jag är med hela tiden osv ! dom finaste helt enkelt . men sen har vi ju jätte fina människor kvar ! sara cissi moa daniel emelie beda emmao&lina dom betyder också skit mycke för mig !

















älskar er alla super mycke . puss ;*

fredagens klädval!





stickad tröja - Cubus | linne - Bikbok | "luddleggings" - Gina Tricot |

Trudes!

igår var jag och klippte mig på trudes som ligger i Strand  och jag blev riktigt nöjd bara att jag tycker att jag passar i längre hår än kortare men de behövdes verkligen för jag hade jävligt slitet hår så nu är de slitna borta och jag har frächare hår vilket känns kanon . idag har jag verkligen inga planer . bli väll att sitta hemma haha nej men vi får se vart vinden tar än! annars så leker livet på och de går bara bättre och bättre för mig i skolan så de känns bra . just nu är allting lite upp&ner men de ordnar sig säkert :D 


här var de jag klippte mig .


resultatet på håret :)




säg gärna vad ni tycker . om de blev fult eller fint
passar jag i halv kort eller längre hår ?


de man brann för slocknade..

hejsan allesammans!

hoppas ni mår bra och tar hand om dem ni verkligen älskar . om inte så ta och börja med de nu på engång ! förövrigt är jag i skolan och har matte just nu sen har vi engelska tror jag de var . senare idag vet jag inte vad som händer men får hoppas på en lyckad kväll . har dock INEGNTING planerat vilket känns lite små surt men men ,får ta de med en nypa salt . igår var de den sista matchen denna säsong för luleå hockey vilket känns piss surt för jag älskar verkligen hockey de är nånting som passar mig att titta på . jag trivs verkligen att jobba och sen se matchen huvva så kul de är ! igår gjorde jag dock nånting som jag verkligen skäms för ... jag ångrar att jag ens gick dit . jag ångrar att allt var så jävla pinsamt . varför skulle jag ens gå dit?



....