videoblogg !

skulle uppskatta om alla tittar !



typ 10min efter att jag gjort denna video stor lipade jag 
aa nu vet alla de hej hej hej!

Kommentarer
Moa säger:

Men du, när man är arg på någon så säger man ju saker man inte menar ibaland? Du är inte tjock, Tänk inte på det. Klart du är fin som du är:) Är det någon som säger annat är dom inget att ha!



Ha det bra!

2010-10-17 | 01:01:28
Cornelia säger:

Jag hade PRECIS en sån "kompis" som dej för nåra år sen, såfort vi bråka så sa hon hur tjock jag va, att fettet hängde över jeansen och att jag borde göra fettsugning.. De sluta med att jag fick stora problem med mat och träning och det har jag fortfarande. Din "kompis" är absolut ingenting att ha, jag lovar dej att de kommer kännas jättebra när du inte längre har kontakt med den, den kommer bara få dej att må dåligt. Iallafall NU har alla börjat kommentera mina höfter, min mage och min rumpa. Visst jag är fortfarande inte nöjd tycker själv jag är mullig men vet du hur kul det är när folk säger fan va fin rumpa du har, i dom där leggingsen syns de jättefint! :) För ett år sen gick jag runt med min PAPPAS stora mjukiströjor för att dölja rumpan och magen. Nu går jag runt med magtröja, du fattar? :) Jag har leggings som framhäver min rumpa och mina kurvor istället. Och killar har börjat kommentera och snacka mycket mycket mer nu när jag är självsäker. Förut la jag aldrig ut bilder på mej men nu gör jag det hela tiden och vågar verkligen bjuda på mej själv, och det är jättekul! Jag vet att du är stark nog att inte lyssna på dom som säger att du är tjock, det såg jag på dej :) Nu blev de skitlång text men hoppas att du fattar vad jag menar! :)

Kram på dej

2010-10-17 | 01:22:01
Bloggadress: http://corneliahs.blogg.se/
moaa säger:

Elin. Du vet att jag alltid kommer att finnas för dig. Du vet att din vän inte menar det. Jag vet vem du syftar på men ta inte åt dig åt något som inte är sant. Snälla du är verkligen inte tjock. Du är normal! Om du vill gå ner i vikt så gör det för din egen skull, ingen annan. Det är ju det jag håller på med nu. Jag kommer att stötta dig för vad du än vill göra. Älskar dig gumman :) <3

2010-10-17 | 14:31:36
Bloggadress: http://moaahlgren.blogg.se/
Matilda R säger:

Elin du är inte tjock! btw, saknar dig <3

2010-10-18 | 17:28:27
Annie säger:

Hej!

Har du varit i Miami eller New York? Har du några tips i så fall på vad som är värt att se och vart som är värt att gå?

Jag åker ditt i December och samlar nu in så många tips som möjligt.

2010-10-18 | 20:35:33
Bloggadress: http://anniel.blogg.se/
m säger:

Bra sagt.

Och du är absolut inte tjock, men är man inte sådär riktigt pinnsmal då är det enda folk kan säga, det är att man är tjock och borde börja träna osv. Men du att du ska inte ta åt dig, för jag menar, om man är tjock, sedan blir riktigt jävla smal, man ändras ju inte som person precis, utan man är ju fortfarande samma person, right?

Men iallafall, ta inte åt dig när folk säger att du är tjock, för det är du inte. Och det är väl säkert det enda dom har att komma med.

Förövrigt så blir man jävligt lack på folk som säger att man är tjock osv, haha vafan spelar det för roll egenltigen. Som att folk sku säga typ, du är så jävla kort! det är inte liksm att man sku ta åt sig eller så, alla är ju som olika, så man borde inte ta åt sig av att folk säger att man är tjock, men jaa. nu skriver jag bara massa skit, men du förstår vad jag menar :)

2010-10-20 | 00:09:58
ewe säger:

Jag tror att det är tvärtom, hon säger så för att hon vet att hon träffar en öm punkt bara för att kunna göra dig ledsen, och andra folk som skriver så överdriver så extremt mycket isf! jag vet hur det känns och det är fan inte lätt. Men de som säger så får fan ta sig och slänga sig i väggen!

finns här sötnos! <3

2010-10-20 | 18:15:19
Bloggadress: http://eweo.blogg.se/
Matilda karberg säger:

ÄLSKLIIIING! började till och med gråta när jag såg din videoblogg, du är jättevacker elin du är vacker som du är och den personen som backstabbar dig sådär vill jag bara ge en riktig box i ansiktet :@

glöm inte bort det elin du är vacker och jag älskar ditt utseende love u ;*

smsaa mig har inte kvar ditt nummer min mobil raderade allas ;(

2010-10-21 | 21:42:47
Bloggadress: http://mkarberg.blogg.se/
Matilda karberg säger:

ÄLSKLIIIING! började till och med gråta när jag såg din videoblogg, du är jättevacker elin du är vacker som du är och den personen som backstabbar dig sådär vill jag bara ge en riktig box i ansiktet :@

glöm inte bort det elin du är vacker och jag älskar ditt utseende love u ;*

smsaa mig har inte kvar ditt nummer min mobil raderade allas ;(

2010-10-21 | 21:42:57
Bloggadress: http://mkarberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback