lördag 29:onde december

hej på er! jag vet jag vet, jag suger på att blogga men har ingen alls inspiration just nu vilket jag inte haft under hela vintern men det kommer väl tillbaka så smårning om. idag har jag varit ute pch ätit med mina fina, sedan for vi till emma och myste till en film och pratade om allt mellan himmel och jord. vilket var hur mysigt som helst! ska nog gå och lägga mig snart så jag också orkar med en jobbig söndag..
Jag saknar hans humor, som var hans sigill

så himla fin låt!
 

fredag 21:a december

hejsan allesammasn! idag är det äntligen lov och fredag, kan de bli bättre? eh ne. hur som helst sitter jag just nu med stina och myser är hemma hos mig, vi dricker lite redbull och hallon medans vi slår in julklappar och jag håller på att göra klart ett skolarbete sedan kan jag ta lov på riktigt. senare blir de att gå en sväng till Théa för att umgås med henne och philippa sen får vi se vad som händer eftersom att stina vill ut på galej så ja.. jaja vi hörs och ses puss på er!
 
hihihii

dagens

 

onsdag 19:onde december

Godmorgon allesammans! jag tror jag aldrig har varit så här trött i hela mitt liv som jag varit imorse.. philippa kom hit för att väcka mig med de slutade med att jag somna och när jag vaknade var hon helt bort..? fattar ingenting om ja så säger. hur som helst så ska jag snart göra middag hade jag tänkt, får se om nicklas kommer eller inte men tror att han nämligen ska till råneå idag så jag kommer inte få träffa han förens på julafton, kul ens?
I love you, at least I think I do


-


måndag 18:onde december

Hejsan allesammans! måndag idag vilket känns ganska skönt ändå med tanke på att vi får jullov på fredag, ska bli så himla skönt att ha hela två veckor lov från skolan. hur som helst så har jag bestämt mig för att skaffa mig ett gymkort direkt efter jul. ska bara skrapa ihop de sista kronorna så har jag ett i handen. känns dock ganska tungt att jag måste betala det själv och en fattig student som mig svider de odentligt i plånboken... men vad gör man inte för att må bra? nu ska självförtroendet upp på topp och sedan kan jag slappna av som aldrig förr!
 
Thailand 20121

dagens


the most important

is love.. ♥

lördag 15:onde december

Hejsan allesammans! idag är det lördag vilket både känns bra och dåligt på alla olika sätt. har varit en sväng på stan med matilda, théa och nicklas hitta lite julklappar så de var ett stort plus. just nu ligger nicklas och sover och jag sitter vid datan och mumsar choklad. ikväll ska jag mest troligt vara med mina brudar så vi får se vad vi hittar på för bus :)
 

under en vecka

jag har som ni säkert har märkt inte bloggat mycket alls, men jag har ingen alls inspiration och känner ingen kraft till att blogga som jag i vanliga fall brukar, men jag antar att de är för att de är vinter jag menar det är ju så mörkt ute och allt är så grått och trist. vill verkligen till ett soligt ställe och bara koppla bort allt och bara njuta, är så himla less på att frysa, spänna kroppen hela tiden för att man ska kolla värmen uppe så man inte blir till en istapp.. men  så fort solen kommer fram kommer jag säkert bli på bättre humör! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don't mind if you treat me bad again, I don't care anymore

 

Måndag 10:e december

Hej på er! idag är det måndag vilket innebär - ny vecka, nya möjligheter. idag har jag tänkt att städa så jag antar att jag får och sätta igång med en gång med tanke på att de är en heldel att röjja undan. sedan måste jag också rensa min garderob för precis allting är huller-om-buller vilket känns en aning jobbigt..
 

just nu!


I see the sun coming down, then I know its all better now

 

torsdag 6:e december

hejsan allesammans! allt bra med er? själv är jag fortfarande förkyld som ett ägg och det bara rinner snor från näsan stup i kvarten.. det var grymt jobbigt att kliva upp till skolan idag men jag krigade mig upp och kom till och med i tid, vi skulle egentligen sluta sent idag men vi var och bowlade på O'learys från klockan två till klockan tre vilket var skojsigt. matilda vann över mig med ynka 7poäng den jäveln.. Just nu är jag hemma och ska precis äta middag sedan fixa mig lite smått inför hockeyn, DERBYT som är ikväll, är så galet taggad så nu anar inte.
 
 
 
 
 
haha den bjuder vi på ;)
 

Instagram pictures

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

winter wonderland

 
 
 
 
 
 
 
 

I don't like walking around this old and empty house.

 

onsdag 5:e december

hejsan allesammans! idag kom mamma och hämtade mig från skolan eftersom att ja inte mådde nå bra alls, hur som helst har jag sovit typ hela dagen vilket var riktigt behövligt. nicklas kör ju slut på mig så jag får aldrig vila. nämen skämt å sido. imorgon är det tordag vilket innebär O'learys med klassen och sedan på kvällen blir det hockey med hanna och kanske matilda. låter som en bra tordag tycker jag :)
 

I will always belong to you


-


Tisdag 4:e december

Hejsan allesammans! Idag har jag inte varit i skolan eftersom Nicklas typ har spytt hela natten och antingen börja jag må illa för att han gjorde de eller så har han smittat mig med andra ord har vi spytt i kors heheh fräscht va? Men nu mår ja bättre och känner mig som en ny människa igen, så imorgon blir de nog att fara till skolan eftersom jag inte kan ha mer frånvaro... Idag möter Luleå Frölunda på hemmaplan så vi får hålla tummar&tår att dem tar hem detta!


mp här

tjenafan! elin ville att jag skulle gå in och ändra nå saker på bloggen så jag gjorde de, snäll som jag är :D haha hejdå
 
jag älskar dig min sockertopp<3

Lillefjun

Tror jag aldrig har sett en så gullig unge förr...


Måndag 3:e december

Hej på er! Idag har jag som sagt inte haft nån skola vilket var väldigt skönt, har varit förbi Matilda en sväng och pratat om allt mellan himmel och jord. Skönt att få lätta på hjärtat lite grann ibland. Hur som helst är jag just nu i Råne hos Nicklas, dricker för övrigt powerking vilket är riktigt uppfriskande. Förkyld har jag också gått och blitt så vet inte hur jag ska klara av denna vecka men de är väl bara att kriga som aldrig förr i guess?


Nattliga tankar

Jag brukar ofta drunkna i mina djupa tankar om hur jävligt livet kan vara, varför kan man inte bara vara helt kall? Inte känna nånting alls, utan bara vara. Ja menar alla människor vill så olika vilket är ruskigt bra men de finns såklart också nackdelar med det. Man blir blind och kär, ser inte det man egentligen vill se men de är värt det. För att vara så djupt kär som jag är, är de finaste jag har upplevt och de vill ja verkligen inte förlora. Jag har alltid haft svårt att vara mig själv med killar speciellt, men nu är det annorlunda, jag känner mig så trygg och säker så ni anar inte


Min favorit <3


-


Söndag 2december

Hej på er! Idag har jag varit med anya hela kvällen, vi har busat lite smått och kollat på julkalendern. Det är så roligt att se att anya tycker om Nicklas mer och mer med tiden :) hur som helst så har ja ingen skola imorgon vilket är otroligt skönt. Vi hörs senare, Kram!