drömmer mig bort

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alltså det går inte en endaste dag utan att jag drömmer mig bort till paradiset Thailand. jag vill verkligen bo där för jag är så himla less på allt grått&blask här hemma i luleå. jag vill kunna gå klädd i vad jag vill utan att behöva frysa för det gör jag banne mig jämt.. får bara ont i huvudet och i alla leder i kroppen av denna kyla och framför allt är jag så sjukt olycklig på vintern så det inte är sant!

GOLD DIGGER

 
 
 
 
 
 
 

bedroom and table

 
 
Dagens inspiration, åh vill bara flytta hemifrån och inreda en hel lägenhet för mig själv. vill ha det på mitt sätt och känna "här bor bara jag" haha låter fett ego men jag vill att saker ska vara mitt, hatar att känna att jag delar saker med folk osv. blir typ obekväm av en underlig anledning.. 

eye of the tiger

 
 
 

torsdag 13:onde februari

Hejsan allesammans! torsdag idag (haha varför börjar jag alltid mina inlägg såhär?!) vilket känns riktigt bra för imorgon är det FREDAG!! hur skönt som helst ju, hur som helst har min dag gått riktigt fort. varit i skolan sedan for jag hem och powernapade, vaknade vid tre sedan gjorde jag mig middag som jag nu har ätit upp. korv, mackisar&ägg fick det bli. nu ska jag snart fara och simma med hanna så vi hörs lite senare.
 
 

natti från norr

nu ska jag och mitt troll sova så vi hörs och ses imorgon bloggen, hoppas alla får sova gott inatt och inte drömma om förintelserläger som jag och matilda har en tendens att göra rätt ofta och det är helt obeskrivligt hur rädd man är haha.. natti! ♥

TODAYS

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

onsdag 12:e februari

Hejsan allesammans! onsdag idag vilket känns riktigt härligt av den anledningen att det är fredag snart vilket innebär alla hjärtansdag, ska pussa ihjäl min nicklas tihi. nej men det ska bli riktigt mysigt. senare under kvällen ska jag mest troligt ut med mina babes men vi får se vart vinden tar än som jag alltid säger. nu ska jag fara och simma sedan hem och laga köttfärssås&spagetti (VÄRLDENS GODASTE MATRÄTT) bara om jag har lagat den dock. är kung på dolmio!
 
detta är min underbara syster som inte alls som alla andra (som ni kan se) men jag älskar henne mest av allt annat ändå :D
 
 såhär känner jag mig just nu, riktigt loco jag vet. koffeintabletterna får mig att känna mig som en duracellkanin! haha hoppas ingen pudding läser detta inlägg, ja menar va sysslar jag med egentligen?!

minusgrader

 
 
 
 
 
 
blazer - H&M | top - H&M | pants - BikBok | necklace - BikBok | shoes - Skopunkten |
 

Gråsjälören

I tisdag (om jag inte minns fel) var jag och Sanna ute på isvägen och vandrade, pratade om allt mellan himmel&jord och bara kände hur underbar vintern ändå kan vara, bara det är max -5 och sol då kan man vistas ute annars brukar det oftast sluta med sängläge för att de är så kallt ute. vi hade iaf med oss korv och bröd som vi sedan grillade på gråsjälören. hur som helst var det så brutalt mysigt. älskar verkligen naturen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lördag 8:onde februari

hejsan allesammans! lördag idag vilket känns hur bra som helst fast egentligen inte med tanke på att jag inte har gjort ett piss varken igår eller idag. har aldrig haft såhär tråkig under hela min livstid men antar att det ingår det med. hur som helst så är det hockey idag vilket verkligen räddad min dag. hoppas det blir en bra och händelserik match så man inte bara står och dum strirrar tillslut. hatar tråkiga matcher, fast vem gör inte det iof`? ikväll blir det kanske utgång med mina girls men vi får se. är dock riktigt utvilad så lär dansa till imorgon vid middagstid.
 
min partypingla ♥
 

Todays

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tisdag 6:e februari

Hej på er! idag är det torsdag vilket innebär simning och Hockey, kan inte sluta längta!! nu ska jag snart ner till bussen för att sedan simma och efter de hämtar sanna mig så far vi till hockeyn tillsammans. dagen har varit helt okej, lite seg kanske men imorgon är det fredag så man får längta tills dess och härda sista träningsdagen och skoldagen för veckan. skriver senare!
 
en liten bild på en av de små igelkottarna som är stadsparken, Gud så söt!!

outfit

 
 
 
 
 
 
 
 

THE ART OF PACKING

 
 
 
 
 
 
 
 
 

sim

 
Hej! jo jag har faktiskt en men har glömt bort lösenordet till den.. hah! ja asså jag simmar på pontushallen men börjar faktiskt tröttna på att det är så mycket folk där så man får aldrig simma i sin egna takt.. men jag tror att man bara behöver säga sitt personnummer, vart man bor osv när man köper kortet. kan inte minnas att man var tvungen att visa leg. ja ingenfara jag svarar mer än gärna! :)