shopping #1


Skopunkten ta 3 betala för två 736:-

ny halsduk!


Gina Tricot 99:-

gårdagens !
ryck upp dig elin!

Hejsan allesammans! :)

tänkte börja med att skälla ut mig själv hur kan jag vara så j*vla kass åhh blir så less nä nu SKA jag börja blogga igen PÅRIKTIGT! jag vill verkligen de men de känns så meningslöst ibland , men ska verkligen ge allt nu . Men de finns ett men i de hela . när jag går skola så vet jag inte hur jag ska hinna men ska verkligen försöka, jaja nog om de . Nu ska jag snart möta Hanna för att sedan traska till Matilda hon ska färga mitt hår (äntligen) sen blir de donken tror jag! ska ta duscha nu sen klä på mig och ringa Stina .


jävla PUDDING alltså! min ♥

hos Hanna.

Hejsan allesammans!
jag har idag varit på skolan och de var ganska lugnt så de var skönt . men var så himla trött idag usch tycker inte om att vara fööör trött men var tyvär de idag , men efter skolan gick jag på stan med emma shoppade lite på bokhandeln och Gina Tricot(visar sen) och tog en fika med fina emma , och om jag säger såhär jag har inte skrattat så mycke och så länge på ja vet inte hur länge . men fyfan va roligt och trevligt vi hade åh tycker verkligen om dig emma you make my friday hihi! men sen var emma tvungen att skynda sig iväg hem med bussen så jag vänta tills min buss kom så dyker hanna upp åh vad glad var att träffa henne så jobbigt när vi inte går på samma skola osv men vi får se till att träffas mycke på fritiden! och Matilda är sjuk idag stackars liten..krya gumman♥
haha hur fan vågar jag? ;) finis hanna!

awesome!

kommer nog aldrig sluta lyssna på maddi jane! så sjukt grym tjej ojoj säger jag bara!jag ger mig aldrig.


Godmorgon !

Hejsan allesammans! :)

jag har sovit toppen bra i mammas säng inatt för emil sov hos oss så då fick jag ligga där för en natt. iaf jag vaknade runt 11tiden var sjukt hungrig men hade så ont i halsen så fick inte i mig nånting , gjorde nudlar med efter två skedar sprang jag och spydde för de gick inte och svälja . idag har jag bara varit hemma för jag vill bli frisk men tycker att de blir aldrig något resultat . Men om de blir som planerat så kommer stina över ikväll och sover här så imorgon blir de stan och käka lunch på waldorf sen shoppa lite gran skulle jag tippa . Just nu sitter jag och kollar på andra avenyn vilket jag har gjort hela förmiddagen åh de är så bra älskar den serien verkligen!


roligtroligt!

drar mig till pappsen nu!

Hejsan allesammans! :D

Åh vad jag har saknat att skriva de . Iaf så idag har jag inte gjort nånting alls bara varit för jag har så himla ont i halsen usch så ont de gör speciellt när jag sväljer.. huvva jaja jag ska nu börja röra mig mot pappa för en god middag som väntar men jag bloggar mer senare ikväll om inte rebecca sover hemma för då lär hon ha datan heeela kvällen åh hoppas hon sover hos emil .


dags att börja blogga igen!