nu drar jag till stina . sen vidare !

nu ska jag snart åka till stina och sen ska vi dra vidare till stan förhoppings vis ! ;D jag vill ha riktigt kul ikväll vetint varför men känner bara för det ! men nu kommer dagens facelock and outfit ! 


dagens outfit&facelock !
t-shirt gina ;99
linne H&M ;79.50
stumpbyxor 2pack H&M ;149
sockar thailand ; 7kr !



såg typ as fet ut ! ;o men orka ta en ny


mohahahah


hahahha visst är ja snygg ?



        
                           ska dra ut nu puss !  PitBull-hotel room ;)

nu kommer alla andra bilder

nu kommer alla andra bilder . jag vissade bara en i förra inlägget :)



                           take a look !


                         kellys pumpa !


                                  
           dock var varken joel eller daniel.b med på nån bild :(


sådär !

hejsan alla prutt barn det är doktor bajskorv som talar ;)


nu har jag nyss badat och tvättat håret ink kroppen dårå ! ikväll så har jag varit med daniel stina joel och daniel.b  vi gick omkring och busade och hade det svin kul ! men det var så fruktansvärt kalt seriöst och tänk i vinter då det kommer bli typ -20 :s ååh nej fy va kalt isåfall :( men vi hade det bra och sen drog jag daniel.h  och stina till henne för vi frös så himla mycke ! bilder kommer också så klart :)



badet väntar ..

hejsan ska hoppa i badet nu är sjukt trött och fryser hela tiden .... ;(

halloween

tja allihopa ! med mig är allt bra ! bara att jag är så jävla trött på HALLOWEEN ;o men får försöka piggna upp ! för ikväll ska vi göra bus så bara den !  igår var jag med matilda'r stina danile och abbe ! vi hade mysigt och bara chillade (y) matilda har skadat mjälten så hon kunde inte gå så fort men hon tog sig fram iaf . men nu ska jag snart till stina . fast jag är hungirg som fan och jaaaaaaaa det finns inge mat hemma  , dööööö aja puss

skriver allt imorgon !

godkväll allihopa . jag ska inte skriva så mycke för jag ska se film nu . måste sova i vardagrummet . detta kommer inte mamma tycka om imorgon då hon vaknar .... whatever vi ses imorgon . och godnatt mina skönheter !♥  

moderkakan måste ringa lulebo !

jag är sjuk less på min och rebeccas garderob (stavning) för sen pajjjarrrjajaja  hela tiden ! hyllerna är inte ens jämna ! så man han inte skuta in "lådan" utan att de rasssar ! de skulle ha satt dem tajtare då hade vi aldrig behöft ringa dumma luleboooo ! åhhh håppas dom kastar ut skatboet !!!!!!



      ni ser ju själva . dom där måste ligga på varandra
 annars faller allt ihop !
och så fort man ska sätta upp dom på domdär sakerna 
ja då ska dom själv klart lossna ! uscu fy&blää!


  
här ser ni ju också att hyllerna som man ska ha kläder på har lossnat
hahah bara så ni vet så har vi verkligen inte sådär lite kläder har mer i mammas
rum och i hallen . där har vi en byro ! som inte har med lulebo att göra !




usch är så irriterad nu ska lugna ner mig med en film och cola . fan det låter nice ! ;D


GODNATT !♥


nattbloggning

tja allihopa . jag orkadinte blogga idag när jag vakande . vet inte varför men idag har jag inte alls känt mig pigg ! usch tror jag måste köpa hem ett packet piggelin ! alltid när jag ska säga piggelin .  då blir det pigg elin ;D hahaa fulmmigt ! whatever har inte speciellt mycke att berätta men lite mer kommer jag alltid säga ! idag skulle jag till stan för att möta sara och joel men jag var tvungen att vända om för jag skulle till pappa och äta den tiden han ringde och var lite smått irriterad ! så jag åkte dit och åt sen kom daniel'h abbe och robin'e anya blir alltid glad när hon ser daniel . haha jag tror det är för att han har lekt med henne så hon har garvat ihjäl sig . hahah småbarn <3 men sen så drog vi hem till d.h och jag spelade mario medans dom andra bara glodde :D elin king of kidz . men sen så spelade jag hockey mot robin och då nördade abbe och d.h youtube (som vanligt då)sen gled vi omkring bara sen gick vi till stina för hon har ju feber . eller ja nu hade ;D så det blir stan nästa imorgon ! tummen upp då de !





ska se andra avenyn med storasyster nu !

hej hopp slicke pott ! nu ska jag se på andra avenyn med rebecca så vi ses imorgon . sov så sött alla gullungar ! ha de bra !



puss på er !


huvud orgasm !

hejsan allihopa . just nu sitter min kära syster och och masserar min hår botten men en huvud orgasmen sak . asså vet ni hur skönt det är !!! jag älskar det som fan hahah . men huvud orgasm saken får tummeupp (Y)
med mig är allting bra ! och vi har ju lov så att det är extra bra med mig . men min dag har sett ut såhär ! ja vaknade kvart i ett ungefär sen fixade jag mig och allt sånt . jag åkte till stan med mamma hon skjutsade och sara kom in med buss ! sen så var vi med matilda'p och amanda'm efter en stund åkte matilda för hon skulle äta middag hos sin syster anna-karin ! men då stannade jag sara och amanda i stan . sen så åkte vi till donken och där var amandas kompisar så vi satt med dom och åt ! sen åkte amanda iväg med dom så då åkte jag och sara också hem . sen for jag till pappa ett tag och läste lite böcker med annski (anya) sen kom abbe och daniel och då drog vi . sen var vi med matilda ett tag . och bara chillade . nu är jag hemma !



             haha . "ooh va skönt " ;)


               elin&rebecca . syster ♥


     jaaa ruffsigt hår får du fan räkna med !(A)




daniel har blivit bög . på riktigt !

tja allihopa , det blev lite konstig uppdatering imorse ,  men det gick inte att uppdatera nå bilder , myskooo! whatever ni får se sen då jag kommer . men nu är jag som sagt hos daniel.h med abbe , ville skulle igentligen vara med elchin också men han skulle göra något annat ! men en annan dag ska vi vara med han , han bor ju i sthlm så jag har saknat han ! menmen nu ska jag inte skriva nå mer . men vi ses ikväll eller ja senare  iaf ! kiss&huggs !♥


videoinlägg , igår men blogg funkade ju inte efeter klockan 12;s


stina gästbloggar !;D

hej elins blogg och hennes söta läsare ! stina här ! idag har jag vart med elin och daniel.h . vi tjillade hemma hos mig , vi bara tog det lungt ! sen gick vi till ålderdomshemmet ! elin moderkaka jobbar där ! elin följde med hennes mamma ner till källaren dom skulle göra nå där nere ! P.S elins mamma heter åsa . jag och daniel satt på en bänk där inne och väntade på dom . jag blev lite hög då kom en kvinna från personalen och frågade vem vi väntade på . elin hade tidigare läs på en skylt där det står vilka våningar de äldre bor på , då läste hon GOTA HARILA (hennes mormor heter götaharila) när elin och hennes mamma var nere i källaren kom en tant då som ssgt och frågade vem vi väntade på och då sa jag . vi väntar på gota , gota harila eller nej jag menar göta harila då sa tanten ; men hon ligger ju och sover där uppe ! ;s och jag bah; nej hon är nere och byter om med hennes dotter vi ska vänta på dom , vi ska ju gå till coop ! då sa hon; jaa ..... jaaa..... och sen gick hon ! sen efter ungefär 5min kom hon till baka och sa ; har inte åsa kommit än ? hahahahha så hon fattade det var fan tur för jag gjorde ju bort mig ! ;o det var allt jag hade att berätta om den här gången , så bli förfan inte hög då går det snett kan jag ju tala om ! 




                  btw jag ska sova hos elin . yihpie !         


                                  elin tar tempen !

christina hagerman !

jag ville bara säga hur mycke jag älskar dig , vad fan vore jag utan dig . du är allt jag har och allt jag ber om ! hoppas tro och vill att du ska hålla fast vid mig . för du är här för mig som jag är här för dig ! jag älskar dig gumman . du är värld mer än mest ! <3

                       du är bara för söt !♥

i fredags !

ja i fredags som sagt så orkade jag inte skriva något , men efter att jag hade slutat skolan åkte jag till pappa och ju drog till jula jysk &rusta ! och sen for vi hem och käkade middag och sen skulle jag vara med sara men så blev det inte . jag var med matilda och vi gjorde inte speciellt mycke vi var hos **** och myste också sen vid 10 tiden var vi med pierre (stavning) haha . men sen så drog vi till coop för min bror skulle ha dipp :) sen efter det skulle vi hem till han . men då smsade min mamma att jag skulle hem och blalalalal ! sen satt jag vid datan och såg på riverside ! i löve it ! whatever det var min fredag !


och sen i lördags då (idag) så vaknade jag av att sara ringde vid två tiden så då gick jag upp och duschade lyssna på musik osv ! sen fixade jag mig för jag skulle ut med sara ! sen hoppade jag på 9ans buss sara satt på den (17.05) då drog vi till storheden och käkade på max och gick på ica maxi och massa mer ! men drog vi till stan för sara skulle ha cigg så då ja ! sen åke vi och mötte matilda vid shell eller ja nu i dagens läge (7eleven) då kom olivia också så träffade vi lilltobbe davve &niklas och sen drog dom och då träffade jag olivia sara &matilda matteo och gustav . efter ett tag for jag matilda&sara hem till mig och bara hade det bäst ! sen for sara då var det bara jag &matilda kvar sen åkte vi båda hem ! och nu sitter jag här !




    i fredags anya ser/tar i snö för första gången ! sötnos♥


                    idag . min och sara middag !


       på storheden !(y) erkänn sara var svin gullig ! ;o<3


                                     <3


               olivia sara&matilda . älskar er ladies !

video lalala :)

tja allihopa nu kommer lite videos och bilder . skriver allt snart ;b


           emelie sjunger fredags mys ;) haha sötnos !♥


                                    video skit ;)

home sweet home .

tjatja! är nu med sara&matilda vi sitter här hemma  hos mig och myser ! men jag berättar allt då dem har åkt ! men lite cam bilder kommer . puss&kram allihopa så länge ♥



                    me love !





hejdå

måste springa nu hejdå !


                           facelock!





sängen väntar !

är för trött för att skriva nå nu . men vi hörs imorgon nattinatti darlings !

(y)

tja allihopa . sitter nu i skolan och äter läkerol :) fast dock bara en (y) men jag har pratat med sara om en grej vill så gärna , men tänker inte svika henne ! eller ja vad man nu ska säga . tycker verkligen att hon ska börja lyssna mycke bättre ! och inte sätta ut sig för sånna saker ! det är presic det ända jag kan säga . men mig är det sjukt bra och ikväll ska jag myssa med mamma framför idol (a) älskar hon mer än mest ! men nu ska jag gå på engelskan , vi hörs ikväll !


btw ; min syster åker till lillpiteå idag yihhiiee ! då får jag rummet för mig själv ååhh va skönt !!<3<3

torsdag .

hejsan allihopa ! nu sitter jag här vid datan och lyssnar på lite musik och bara tar det lungt . jag ska uppdatera bättre till helgen . jag lovar ! men har inte så mycke att säga . tänkte berätta om min dag , jag gick till skolan hade utveklingssamtal , det gick bra också efter att jag hade slutat så åkte jag till storheden men anya&poo efter det åkte jag till stan och mötte upp stina&hanne ek ! love them ! vi käkade och sen drog vi till örnäset sen drog jag hanna hem ! sen ringde sara och ville att jag skulle komma till coop för att möta henne och sanna ! så jag gick dit . sen kom matilda'a och hennes kille tim ! och sedan kom kickan som bor i min trapp (y) och ungefär halv 10 drog alla hem ;) och imorgon ska jag till stan med matilda och kanske emelie också ! det kommer också vara slaggis . men säger inte imellan vilka ;) fell the pain ! mohaha . ska sova nu puss !


                                           så jävla fin låt ! <3<3

videoinlägg !

hejsan , nu sitter jag och äter taco och nu kommer videos :)

jaha ja  nu går det tydligen inte att ladda upp videos på youtube . asså åhhhh fan va less jävla anal kloda !;O

trött .......

tjja allihopa . med mig är allt bra är bara lite trött , har ingen lust att blogga men bara för att ! men jag kommer uppdatera mycke i helgen  i promies ! orkar fan inte skriva mer ;o videos kommer iaf och bilder !:)
livet suger just nu !



                                  igår!


                               me love.



   idrott ! marcus mikaela ebbe jacob stina&cissie . me love


        stina verkar verkligen ha tråkigt när hon väntar på mig
                      när jag duschar/fönar håret ;)



     skorna jag köpta idag på stan ! stadium ;299(rea)


konfa !

hejsan . nu sitter jag här hemma hos pappa , och ska snart äta varma mackor ! me love . sen så gick konfa möttet svin bra ! de vissade hur det kommer se ut på seliglings båten som vi kommer vara på i tio dagar ! längtar verkligen tills augusit för då drar vi iväg . hela gänget ! men nu ska jag äta . vi hörs ikväll puss !

konfrimation!

godmorgon allesammans ! idag är jag uppe tidigt för jag ska på nån sak i kyrckan för konfirmationen (stavning) fast jag ska först möta upp cecilia , hon går i min klass!:) men blider från igår dagen kommer nu också ! hörs när jag är hemma . ha de níce!



           hahah det ser ut som om jag har mustars !;o



                ursäkta håret !

    
                                godmorgon!

riverside !

hejsan alla ! nu sitter jag här och äter lite godis&dricker coola :) i like it ! men jag orkar inte ladda upp nå bilder ikväll . känner míg ganska lat ! men min syster kommer snart så jag ska se riverside nu ! de är en svin bra serie som går på svt.se kolla in om ni känner för det , whatever ska se det nu . puss&kram så länge :)♥


bajs

hello ! nu drar jag till amanda ! yiho . detta är en seg dag känner jag ! usch sånt gillar vi inte !




 


tjolla hopp !

tja allihopa . nu har jag vaknat för cirkus 2timmar sen ! igår uppdaterade jag inget ! det var för att jag hade så jävla ont i huve . så jag gick och la mig klockan 21.45 det var så skönt att sova och allt . men nu ska jag fara med mamma på affären ;) coop forum . idag har hon också köpt en ny bil den så jätte fin ;)
sen så är allt bra med mig , just nu iaf . ska sanrt göra en ny design eller ja håller på att göra en men den är inte färdig ännu ;) och jag håller på att spara pengar till en dator (bärbar) så då kan jag blogga i skolan ;) kul va? sen så ikväll ska jag vara med amanda och några andra ! bloggar ikväll för hoppning viss !





hahaha godmorgon (a)


matte; det gillar vi (y)

hejsan allihopa . jag är i skolan just nu och har bara en lektion till , skönt för jag vill hem, vill leka med anya . mihgihi saknar henne ! men jag hinner inte skriva speciellt mycke för jag måste gå till engelskan , matte har vi just nu . gillar det men det är tråkigt som fan när man inte fattar någonting ! aja sitter och lyssnar på lite musik ;) bloggar mer sen då jag kommer hem . kyss&smek !♥

dagis fest ;)

hejsan allihopa idag har jag vart på dagis fest det var kul och sådär . men fan va ungar kan vara vilda ;o helt otroligt  aja ung&dum . btw så tänkte jag ta och berätta om min dag ;)


jag åkte till pappa och möte upp han och anya och sen följde jag dom till dagis för vi har idrott bara i närheten så det passade prefekt . sen så cyklade jag iväg till idrotten och där hade vi konditions test men jag kunde inte vara me för jag är ju fortfarande lite sjuk ! gillar men ändå hatar jag det ! jag behövde bara gå runt ett varv och kolla ifall någon fuskade heheh  . ganska kul ändå sen så hade vi spv(språkval) det var rätt chill för diana läste bara ;) det gillar vi (y) sen så hade vi so . tror ja hmm .... jo det tror jag kommer int ihåg va hade vikarie så det var chill och 8a hade också det så vi alla flummade omkring ! efter två dryga timmar så slutade vi (14.00) då cyklade jag till stan för att möta sara och vi träffade lite folk sen så for sara hem då träffade jag sara-marie en vän som jag har känt i kanske två år nu . en väldigt gullig vän ;* sen snackde vi lite och sen for hon&jag åt skilda vägar . då for jag till pappa för att åka till festen på dagis . jag klädde på anya och poo lagade mat för alla mammor/pappaor skulle ha med sig mat . så det fanns mycke gott&blandat . sen traskade vi iväg till dagiset . efter det så gick vi till coop för jag skulle köpa mulltivitamin dryck *mums* i love it . och nu är jag här !



haha det sjöng massa barn visor , i den sången skulle man krypa på golvet ! ;)


                 hahhahah . typ förvånad anya !♥


              anya leker med sin lilla häst svans :)

Anya gumman !

hahaha anya är så himla gullig när man är ute och leker med henne ;)


måndagens outfit och händelse ;)

hejsan allihopa nu kommer lite bilder från måndagen outfit . jag var hos stina och chillade och pluggade lite ;) det gick inge vidare för jag fatttararar ingentin hahahah ;)




                             egooopic :)






imorse!

tja allihopa ! imorse tänkte jag blogga men datan stängde av ;o och då orkade jag inte börja om all skrivning! men ni kommer att få se bilderna från imorse ;D


                  knullruffffs ;D


shalalalalalal




                  videoinlägg ;)


okq8

drar iväg men pappa nu och tvättar bilden . hör sen ! <3

fan va knas på texten ;o

hejsan såg ni texten den blev svin stor och lila ;o fan va knas !

home sweet home .

hejsan allihopa är hemma nu . jag och stina for aldig och solade för det var svin kalt ute ! asså NU ÄR DET VINTER ! längtar ändå för då kan jag åka slalom . fyfan va det är kul älskar det som inni fan ;) hihi just nu är det -4.2grader . kommer inte ihåg hur symbolen ser ut hahah  , aja ska snart se riversid med min syster ;D älskar den serien ! ;o ska duscha också och raka mig osv. hör imorgon . kyss !♥


videoinlägg !


älskade systrar !

hejsan . tänkte bara berätta att jag älskar mina systar mer än allt , det är det bästa som har hänt mig ! rebcecca min storasyster hon har verkligen ställt upp för mig mer som en mamma nästan . visst jag får inte göra allt för henne men det är tacksam över att hon har satt gränser över mig annars hade nog jag vart en sönder supen fjortis ! nä men nästan för tidigare umgicks jag men helt fel folk . eller nja nästan , men om det inte våre för henne så hade nog inte jag vart den jag är idag ! hon ringer mig alltid på kvällarna om jag ute sent och undra vart jag är och vill att jag ska komma hem ! hon är förbannat jobbig vissa gånger som jag är jobbig mot henne men jag kan ändå prata med henne om allt ! tack rebecca , tack för att du finns ! i love you no matter what !


anya är en liten skit unge som är så förbannat söt  ! jobbig och busig ! min lilla syster vissa gånger ger hon med en viss kärlek som jag älskar även fast hon är så liten så blir hon överlycklig när hon ser mig ! hon älskar att leka med mig och prata bäbi språk . skit mycig unge helt enkelt ! finns inte specillet mycke att säga . för hon är ju så liten så då har hon inte hunnit upptäcka så mycke ! jag älskar henne  ! can not live whitout you !


                 rebecca&anya , love u!♥

´
                          anya lilla prinsessa  !♥


                              älskar dig !♥


God morgon !

godmorgon allihopa sitter just nu och läser aftonbladet . jag blir så jävla förbannad varje gång jag klickar upp sidan asså folk har ju seriöst inte vett i huvudet . varför finns dumma människor . eller asså typ pedofiler mördare osv . asså varför man blir pedofil det är ju för att man inte får någon egen fru/man men det är ju för det mästa män som är peddo ! men seriöst kan dom inte bara låta oss  ungdomar vara ifred eller ja alla kvinnor ur huvetaget ! dom måste ju ha något fel i hjärnan ! jaa eller rättare sagt så har dom ju det . fan asså så jävla förbannad jag blir . tex det här . man attackerade fyra tonåringar . vådas just nu på sjuckhus . och jag menar såfort en morsa eller farsa läser sånt här . blir det ju bara mer oroliga om vart barnen håller hus om kvällarna . ja menar inte fan bärättar varenda kotte sanning om vart dom är om kvällarna !


jag har ljugit för min mamma om vart jag har varit . men det är ingen ideé för jag sa att jag var på fritids gården här på örnäset . men jag var i stan . och blev jagad av en bil  ! jag ångrar verkligen den gången att jag ljög för mamma jag hon sa innan jag gick ut ! vad du än gör åk för guds skull inte in till stan du vet vad som kan hända elin . jag vill ha en hel dotter när hon kommer hem ! och det fick hon men jag var liv rädd den kvällen ! dom jagade mig&sara från statiol i stan till gammla godis huset ! och dom tuttade och skrek stanna och allt . jag var riktigt rädd den gången . efter den hendelsen så har jag aldig mer ljugit för mamma , om vart jag är på kvällarna . nu för tiden hatar jag att vara i stina sent om kvällarna ! men vet seriöst inte vad man kan råka ut för ! visseligen så hände ju inget med mig/oss men det kunde ha gjort om vi inte hade cyklar ! ;o





 
   sitter här nu och dricker coola ! i love it !   

oppppss !

hejsan allihopa . har inte gått och lagt mig ännu ! och klockan är ju fan 05:10 men jag blev svin kär i serien riverside ! ajja ska sova nu hörsenar ! <3

nattbloggning!

hejsan allihopa . nu har jag äntligen kommit på vad jag ska göra ! jag ska se på riverside . nästan som andra avenyn . fast helt enkelt en annan serie ! whatever ni får ha det så bra så hörs vi imorgon . godnatt !♥


                           puss&kram!


ringede nyss min bror ..

ringer robin harila ; går singnaler .........trycker upptaget , ringer upp robin !


robin: hallå !?
jag: hallå vart äru?
robin: ogge
jag: ok
robin: mhmmm
jag: kan du inte komma hem och hålla mig sälskap har svin tråkigt ? snälla ! *blink*
robin: men gå och lägg dig då ?
jag: sova äru dum jag är pigggg du vet burn ! ;)
robin : pucko
jag: näää
robin: joo men va vill du ?
jag: öhhm   ..... när kommer du hem ?
robin: om en timme kanske
jag: men åhhh , nu jag har tråkigt !
robin : jaa jag skyndar
jag: ok tack
robin: aa hejdå
jag: men nae !..... varför klickade du upptaget när jag ringde ?;o
robin: ville inte prata !
jag: määhh fan va drygt !
robin: förlåååååååååååått elin !
jag: nae förlåter dig inte !
robin: okejokej jag kommer nu nöjd ?!
jag: jaaaaaaaaaaaa jag älskar dig 


 *klick*


vem är bäst vem är bäst  vavava? ;)


JAG HAR TRÅKIGT ! DÖÖÖÖ

 hahah jag leker med min cam . för jag har svin tråkigt ! ;o

 
 
 
 

    visst är man snygg såhär på kvälls kvisten ? skojja ;b


lördagens handling!

hejsan allihopa . har ni haft en bra dag ? det har jag haft iaf . dagen började med att sara kom till mig vi drog till donken och och barnslade oss det var väldigt trevligt kan jag ju medge ! sen for hon hem och jag till stina hon kom ju hem från stugan idag ! så ja iaf vi gled omkring överallt och hade inte speciellt mycke att göra ! och nu är jag hemma ! har kollat på körslaget och myst med min mamma som hon hem för inte så länge sen ! älskar att snacka "skit" med henne . nej men bara prata allmänt ! och en normal familj gör ! nu ska jag snart titta på film och så ! vissar såklart bilder ! hörs sen !♥

 




                 båda var väldigt oseriösa ! sara , lady<3


                igår kväll ! ill röda läppar i hate it !


ser ut som om jag just har gråtit ! men hade just tvättat bort sminket !

                        den osminkade saningen !


körslaget ! det gillar vi

hejsan allihopa sitter och kollar på körslaget nu . ensammen hemma . i hate it ! aja videon säger allt !



nu drar vi !

tjaa , sara här! :) vi ska snart dra till donken åde, elin är snart klar så, tar bara några timmar till så är hon klar, nej men nästan ialafall, tjalalalala jag har tråkigt ni får ha det bra. massa pussar :)



            dagens outfit !
           linne H&M ;79
          t-shirt gina ;99
         jenas leggings bikbok ;199
         stjal indiska ; 79;50
           kofta bikbok;199


                  facelock!




god morgon världen !

hejsan alla . har ni sovit gott ? i have  sara kommer snart och jag har inte ens börjat fixa mig illa elin illa . aja måste skynda mig nu och sminka mig platta hår osv ! fan hur ska jag hinna . jo om jag skyndra mih juuu! ;b men vi hörs senare idag hoppas jag vet aldig vart utgången tar vägen ! hahah vi hör sen kysss !

 






                 salallalalla


idol !

hejsan allihopa . ska snart se idol vem som åker ut också så . men nu kommer bara en snabb video och bilder ! ;) nattinatti !     xoxo














                                  godnatt!<3

är hos pappa nu !

hejsan allaihopa . idag är det ju fredag men jag har bara en mysig hemma kväll . här hos pappa fast jag snart till mamma . innan det måste jag åka på coop och köpa cool (y) har lekt väldigt mycke med anya . hon har saknat mig , just nu sitter jag och kollar på färjan 3 . och snart börjar ju idol så måste gå på coop . är sugen på godis och coola , kan livet bli bättre åhh coooollaa ,i love it can not be whitout ! aja får blogga mer sen !




 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥love u.♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥





                          hahah anya busar!



i skoan (y)

hejsan alla sönheter ! vad har ni för er just nu ? jag är iaf i skolkan nu . jag råkade för sova mig till halv 10 ;o iaf så har vi matte nu eller jag har gjort klar diagnosen så nu är det fritt ;b men jag kommer göra ett video inlägg under dagen . kanske på stinas dator . om den inte laggar i hop . för det vissade sig att hon hade 253 virus på sin data och helften av det var porr illa stina illa ! nej men det var nån som hade hackat sig in på hennes dator så då börja den dampa . musen, tanjent bordet slutade funka , och till slut hela datan ;o så kan det gå om manh trycker på länkar som är full med virus men det kunde ju inte hon veta . men det var en kille som heter say som skickade typ såhär ; it is that you ? och en länk . så klickade stina på den så då fick hon massa virus . och då betyder det ju att han också har det . HAHAHAHAHAHAHA . fan va bra , aja måste gå nu . men vi hörs sen , kyss ;)<3

lite bilder !

hejsan ska snart ta ett skönt bad . och raka mig ;b FREDAG IMORGON JU ! ajja imorgon ska jag vara fräsch! så vi hörs imorgon . nattinatti allihopa :)♥





            fråga inte vad jag håller på med ;b



                     GODNATT !<3

videoinlägg !


                           blev lite sur . hahahah ;s



                                    lagamat(y)

hemma nu !

hejsan allihopa nu är jag hemma från att ha ätit middag hos stina ;b och nu är jag hemma tidigt för jag MÅSTE plugga om martin luther . det ska vara inlämat imorgon så måste plugga . är det någon som kan mycke om honom får den järna hjälpa till för jag fattar typ ingenting ( som vanligt dårå) dagen har vart rätt chill ändå om man tänker efter ;b snart kommer lite matvideos ;b kul va ? klart ni tycke (a) har inte så mycke mer att s´kriva men vi hörs snart ;b ♥

God morgon !

hejsan allihopa nu har jag vaknat eller kanske för 20min sen :) JAG SKA TILL SKOLAN ;b först imorrse så ville jag inte men nu känner jag mig mycke bättre . så jag skla gå dit har redan missat gympan ;o men hur som helst kunde jag inte vara med för jag lite halft sjuk fortfarande så det var ju lika bra att vara hemma ;b fast det kommer inte hans och kristn tycka ! (mina mentorer) ajja just nu så lyssnar jag på lte musik och bara tar det lungt jag väntar på att min bror ska komma hem med min cykel :) han är på coop och köper nudlar . fast dom på coop smakar ollon :)  aja  ska borsta tänderna nu . hörs senare !kyss♥






               visst är jag tuff ;b 



                  låten gör mig pigg som fan nu på morgonen ;b
 

GOD NATT !

ska sova nu ! eller ska duscha nu vi hörs imorgon /sjuka elin ! <3

videoinlägg !




sjuk !

hejsan allihopa . kan börja med att berätta om min dag . idag började jag 8.15 med slöjd jag ska göra en namn skylt var det ska stå harila på har redan planerat att den kommer bli shitsnygg :) just nu sitter jag kollar på lite fjortisa bloggar . när lite är som sämst som sagt ! är ju sjuk . jag gick hem från skolan efter halva engelskan det vill säga kring 10 tiden . for hem och sov till halv 4 men är ändå svin trött just nu ;o kanske brist på sömn för jag sover ju bara 6 timmar när det är skola så kanske inte ås konstigt ! men nu ska ni få se på en video från imorrse låter väl kul . och jag dricker fortfarande svart vinbärs som är värmt i micron ;b mums



                      sjunger ;)




                      anti ;b

GOD NATT !

hejsan allihopa ska sova nu pusshejs hörs imorgon ! <3<3



                                    älskling !



     trosor som jag köpte i fredags :) +fonda+en smink sak :b


                                   hahaa sötnos !


videoinlägg !


hejsan

ska till pappa nu och äta så vi får höras sen helt enkelt då kan jag vissa vad jag har köpt i stan i fredags ;D men vi hör sen . juste jag ska ge min present till pappa idag jag har köpt en skjorta till han för han fyllde ju år i lördags . 47årig gubbe nu ;d miihihih ajja hörs sen ! kyss

EN SJUK ELIN !

Hejsan allihopa . JAG ÄR SJUK !  fan asså kan livet bli mer sämre ! har just drickigt upp min kopp med varm svarta vinbärs saft . det var jätte skönt för min hals . jag är fökyld ! och just nu orkar jag precis ingenting . bara datan och skön musik ! tänkte göra ett videoínlägg men min hals pallar inte det det gör ont när jag pratar,sväljer&hostar ! hatar verkligen att vara sjuk !! ska försöka blogga idag men det kommer inte gå så bra för jag är så trött ! vad ska man göra helt enkelt ! lite bilder får ni iaf alltid ! hörs sen kyss !




            älskar verkligen låten ! Akon-beautiful




               visst är jag cool ?!


godkväll!

hejsan allihopa . nu är jag hemma eller har vart det i  kanske 1 timme . iaf så ska jag snart se mannen under trappan med min syster om hon inte tjurar ihop ! idag har jag shoppat lite . fan jag glömde att ta kort ajja får vissa er imorgon då iställer :) nu kommer lite bilder från det jag leker med camen :) kul liv man har ! hörs imorgon . kyss&smek ♥







godnatt allihopa !

hos stina !

hejsan allihopa sitte hos stina nu och va har vart i stan och shoppat vissar allt jag köpte sen ! skriver mer sen hörs ! <3

förlåt..

jag ber om ursäkt för det jag gjort ska inte göra om det . jag älskar dig !

hos stina !

hejsan allihopa sitter hos stina nu . hon är typ purken ! vetint varför menmen . snart kommer en video den laddar bara på youtube . i 5min till ! vad ska man skriva då när man inte har något att göra ! pepsi max är det äckligaste som finns , nu vet alla det bra va ? ;) haahah , ska iaf hem snart och försöka plugga historia ! det suger snopp så det är inte precis det roligaste ämnet att plugga till ! men om man ligger lite efter så måsta man ju göra det som krävs . och 8an var mycke värre än vad jag trodde den skulle vara . dessutom är det här bara BÖRJAN !;o




MOT STINA !

hejsan allihopa asså jag vet jag skulle ha en anya hel dag men hon sover ju förfan hela tiden hon har sovit i typ 2 timmar nu , så nu sticker jag till stina för vi ska sola :) hörs sen tror jag ! :)

höst bilder !

nu kommer lite höst bilder på mig och stina ;)








                       ursäkta min min;)

                             svamp mössa(y)


                               darling . i love u


                                   fina fan !


                         mössan åkte upp;@


värst vad jag bloggar mycke idag ;o

hejsan  . idag känner jag att jag bloggar svin mycke . haha räcker ju för hela veckan . never !!
ajja  nu sitter jag och äter min "middag" , mihihiihhi life of elin ju :) hörs snart ;)



multivitamin , yoghurt jordgubb & salta pinnar . mummmms !


fredagens shopping !

           hejsan . jag glömde helt bort att vissa er vad jag shoppade i fredags med stina ;)

                                
                                      STOR tröja till vintern . att ha under vinter jackan !;)
                                                                    bikbok ;199 
                                 
                                                    ett par mjuckis byxor från cubus ;149
                                                    dock köpte jag en svamp mössa också ;)


regn usch !

hejsan . det regnar nu ute och anya ville inte gå ut och leka så då leker vi inne istället men hon sover nu . iaf så sitter jag vädigt nära ballkongen och jag anskyr när trägen gungar så´mycke för jag tror allid att dom ska falla på mig hahhah . jaaa asså jag tror jag har livlig fantasi ;o sånt är livet men jag ska iaf snart till stina för vi ska dra och sola ;) i love it . matildap ska kanske också följa om hon har pengar och ids . sen så iaf imorgon börjar jag klockan 10 ähh fan nu orkar jag inte skriva nå mer nu kommer en video :)



                                   
                                        fan va mörkt det var !;o ajja hahhahh elins dag!        

lite sena godmorgonbilder :)

             hejsan . haha först nu kommer lite godmorgon bilder :) aja whatever !;)

                             
                             

hos pappa nu !

hejsan allihopa nu är jag hos pappa . och leker med anya var ett tag sen jag var med henne "hel dag" . men just nu är hon mäst grinig , men jag ska bara blogga lite och sen ska jag ut och leka med henne :))

                                               nu kommer lite bilder iaf kul va? ;)



                        
                                                       en dag i skolan ;)

                        
                        
                                                     välkommen hösten ! 
                        
                                                    stina har ritat ;)

                        
                                     och detta ska föreställa långa och goda bacon .
                           men när det är min bror som skötermat lagningen så blir som
                                                    såhär småa och äckliga ! 
 
                       
                       
                                      tack stina och hanna för en svin äcklig tårta
                                              ( det ska föreställa en snopp ) ;)
                       
                       fast det gjorde inge att den var äcklig för då lekte vi istället ;)

                       
                        
                                                  svamp mössa ;)
                       
                       
                       
                                       galllllet . men du är så älskad så !
                       

lala

kommer snart ska till amanda och hålla henne sällskap ett tag :d<3<3

videoinlägg !

hejsan allihopa . nu kommer lite videos också ! kul va . aa jag vet att ni tycker det :) 

                    

                    
                                             ibland har man allmänt tråkigt fast aa .
                                           kanske inte på en lördag men vi hade det ! :o

videoinlägg!


random! vi har svin tråkigt ! ;)

@stina

hejssan alla solstrålar !

nu sitter jag här hos stina jag har sovit här också . det går inte att ladda upp bilder från min mobil till hennes data ! fuck säger jag bara . för jag vill ju lixom ladda upp bilder så ni har någonting att titta på ja menar en blogg utan bilder/videos . det går bara inte iaf inte i min värld ! hehe . vi ska snart dra ut vi har nyss fixat klart oss också . jag har vart vaken sen klockan .10.00 och inte har kunnat somna om *suck* aja nu ska vi dra ut och hitta på något finuligt att göra ;b ha de bäst . vi hörs ikväll :)<3

videoinlägg !

                            

                     

                     


                     


                                                             lite random !

ELIN FJORTON ÅR ! :)

hejsan allihopa nu har jag duschat och rakat mig överallt förutom armarna ;b man vill ju inte presic vara ofräsch på sin EGNA födelsedag ;) eller hur . iaf så nu har jag duschat och ska fixa mig sen ska jag till pappa och äta tårta och få presenter ! yihhiieee i love it . min syster ringde nyss och frågade vad jag vill ha , men jag har fan ingen anning . aja hoppas hon hittar någon :) whatever nu ska jag fixa mig :)

                                      
                                                      ny duschad elin ;)



                                     
                                            min första födelsedags present av sara . 
                                                             tack gumman !<3

duschen here i come !

hejsan ska springa in i duschen nu , hörs strax ;)