HEJDÅ HUA HIN!


var nyss nere och badade!

hejsan allesammans! ja var nyss nere på stranden och badade här i Hua Hin, ja måste bara säga att ja ääälskar att vara här, de är så jäkla härligt och skönt att bara få koppla av. haha oj nu lät ja precis som mamma ;) men nu ska vi dra vidare till Ranong men våran mini buss som vi hyrt, två nätter blir vi där sen far vi till Phuket är där i fyra nätter. tar flyget till Bangkok och är där i fyra nätter tror ja de blir. Fyfan va ja mår bra just nu saknar dock mina tjejer så grymt mycke, hade vela visa dem precis allt ja har varit med om här i Thailand!'
 
puss på min fina!
 
grabbar ja klagar ju inte! mer bilder kommer sen när ja är hemma i sverige igen 

Grattis anya 4år!

idag fyller min pingla hela 4år! stort grattis till dig men finaste sessa, älskar dig så mycke ♥

en partybild!


en outfit

 

@Hua Hin, Thailand

hejsan allesammans! jag har äntligen fått upp internet så nu tänkte ja ta och skriva några inlägg, just nu är klockan här 23:20 här så ja ska snart sova för att orka med morgondagen men först tänkte ja berätta lite om hur de ja har det här! flygresan gick jätte bra, anya var på topp hela tiden och fick mig att garva hela tiden så alla glodde hehe, vi anlände i Bangkok och stannade där i en natt, just nu är vi i Hua Hin och detta blir min tredje natt. ja har shoppat så jävla mycke haha! rebecca om du ser detta så har ja presenter till dig som väntar ;) har som inte så mycket merå berätta utan att ja återkomnmer snaart! puss&kram så länge min fina. Alla mina bitches hemma i sverige, fyfan va ja saknar er. vill bara hem och pussa på er pch ni vet vilka ni är ♥
 
 
 
 
 
 
lite snabba bilder, de här var bara från bangkok alltså inga strand bilder men de kommer!

MOT THAILAND!

 
 
nu står taxin nedan för så jag måste rusa! men ha de så bra allihopa och jag älskar hela min familj&mina vänner ni är de finaste som finns och ni vet vilka ni är ♥

Dagens


i lose my mind

Hejsan allesammans!
idag har ja hunnit med lite shopping, och varit med stina ett tag. pratat en hel del med matilda och har kommit fram till att jag kommer sakna henne och mina tjejer så sjukt mycket. för utan dem vet jag inte vad jag skulle göra. ni ska veta att ni är de allra finaste jag har och jag är så himla lycklig med er vid min sida ♥ fast för all del så ska de bli skönt och komma bort ett tag från luleå, få rensa huvudet på onödiga tankar osv de är ju bara två veckor trotts allt!
Thea har sattit i hårförlängning och måste verkligen säga att de blev satans snyggt alltså!


fan så fin du är hjärtat!








gårdagens


jeansen såg väldigt ur tvättade ut men de dem inte!


dehär var en mer rättvis bild!

resfeber..

hejsan alla fina!
Jag har inte sovit på 33timmar så jag är galet trött just nu men känner en tygnd på mina axlar eftersom jag åker på onsdag morgon och ska försöka kolla in den sista packingen nu. men nu har jag iaf varit med Thea nästan en hel dag vilket var mycke trevligt! kul att se henne igen! ♥


ska försöka slänga in några fler inlägg innan jag far! som sagt Thailand om mindre än två dagar och ja jag erkänner de jag har resfeber som fan..

ut på äventyr med perdahl

hehe het osv! jaja nu far ja iaf ut på äventyr med matilda, ska snart möta henne på statiol sen drar vi vidare till stan. blir nog en lugn men sen kväll i guess!

lördag 16juni

hejsan allesammans!
Jag har precis kommit ut ur duschen, har varit på svö och badat med några fina och innan de var jag till graven med mamma föra att vattna sätta blommor och bara säga hej! igår var jag på gûltza med med några fina bönder, ja så mycke mer var det inte med det så tack&hej!

♥♥♥

inspiration



call me maybe

Hejsan flickor&pojkar, gummor&bubbar!
allt väl? själv mår jag faktiskt ovanligt bra, allt känns så fritt och enkelt men antar att de bara är för stunden för jag vet ju hur verkligenheten egentligen ser ut... hur som helst så tänkte jag bara berätta lite om gårdagen. jag och Matilda började cykla till karlsvik utan emme för hon var i sin pappas bil och latade sig, nämen hon skulle åka bil. iaf så for vi först till ica maxi och köpte vanilj hjärtan och miniplättar&en tup hallon sylt. måste bara tillägga att de satt som en smäck i magen, de tyckte nog alla som fick äran att smaka dem! iaf så fick vi besök av nicke arre och erik, dock fick jag vara vedflickan så sprang hela tiden fram&tillbaka, haha voivoi! ♥


Dagens


mot hertsön!

har varit och tältat med Emma&matilda på karlsviks camping igår till idag och de var hur mysigt som helst dock lite kallt, blev dessutom vettskrämd ett antal gånger men jag överlevde! ska nu börja cykla till hertsön för att fira min storebror som nygligen fyllt 22år. så hörs vi senare! bild från igår..

new in

149:- gina tricot
99:- Gina Tricot
och så hör ser den ut i ryggen. tänkte en sista shopping innan Thailand!

Dagens


haha ja som ni ser skulle daniel så klart trolla i bakgrunden, äh sen snygging skadar ju aldrig? ;)

några outfits under veckan..


en hel del..

jag och matilda såg två igelkottar ha samlag..
nyvaken tjej hade spenderat en natt hos matilda ♥
ätit på baan thai med några från klassen. trevligt trevligt!
busade lite med nedlund i statsparken. hihi nu anar inte hur gott de luktade där efter en yes flaska ;)
hade inte hunnit bli så mycke skum på bara två timmar typ..
fixade mig inför fest..
glad jocke! haha stabil bild..
erik&hampus, ännu sämre bild..
fixa mig en till kväll..
träffa några fina på gûltza!
och min kära daniel!
min nutte
haha voivoi ♥
har hängt i hamnen men go nedlund!

back on track!

Hejsan allesammans!
jag måste bara börja detta inlägg med att be så hemskt mycke om ursäkt för att bloggen har legat så lågt den senare veckan, men jag har så mycke som händer i mitt liv just nu så jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. och nästa onsdag åker jag till Thailand vilket jag egentligen har insett att jag inte har tid med men jag vill ju verkligen åka så de ska ändå bli fruktansvärt kul!

Under denna tid som bloggen iprincip har legat nere så har jag hunnit festa, köpa en ny kamera,härjat en hel del med nedlund, gjort dumheter. fast en sak har jag lärt mig och de är att man ska inte ångra nånting man gör här i livet så är det bara.


Instagram pictures

följ mig: elinharila

@karin

hejsan allesamman!
jag sitter just nu hos min granne (eken) och har för inte så länge sedan kommit hem från stan. har inhandlat mig ett super snyggt linne och är öppen i ryggen som jag tänkte visa lite senare. nu har äntligen fått SOMMARLOV(!!!) vilket känns så otroligt jäkla skönt speciellt när jag känner mig en aning lyckad för en gångskull för jag har betat av 7ämnen på två veckor och lyckats få betyg iaf i 6av dem 7! och med tanke på att jag ska till Thailand om mindre än två veckor så är jag just nu helt galet överlycklig. i övrigt mår jag helt okej, livet leker och nu är de sommar så nu jäklar ska jag festa som aldrig förr! ♥

så brutalt jävla het!

Dagens


godmorgon!

godmorgon allesammans!
jag har sovit skit gott inatt men jag gick dock och la mig typ fyra så jag är fortfarande ganska trött haha. men nu är de så att de är akut i skolan så jag måste skynda mig dit nu fixa allt till rätta. ni vet Elin kirrar biffeN ;)
heii

new in

79:- och 99:- Gina Tricot


49:- per del, de var rea på BikBok

städar för fulla muggar

håller just nu på städa mitt rum och blev precis klar med skurandet,
skurade golet med shampoo för de fanns inge skurmedel,
haha fan va de är halkigt&glansigt just nu ;)
har nyligen bytt ut mina vinter skor till sommar skor i min skohylla!
bålig bild men där var iaf mina vinterskor. intressant va?!

GRATTIS ROBIN ♥

Igår fyllde min storebror robin 22år så jag säger GRATTIS TILL DIG MIN FINASTE BROR lite så här i efterhand!
jag älskar dig bobin! skulle inte klara en dag utan dig ♥

söndag 3juni

hejsan allesammns!
idag är det söndag vilket känns väldigt skönt för en gångsskull. i helgen har jag bara varit hemma hos emma och ätit massa onyttigheter och kollar massa film, kände att jag behövde vara hemifrån ett tag så jag sov där både fredagen och lördagen och gud så mysigt vi har haft det! igår regnade de väldigt mycke här i luleå så vi for till kvantum med stina&daniel bara för att fördröja tid och vi hade inget paraply så jag&emma sprang runt med en plast påse på huvudet, gissa om folk tittade lite extra? haha. iaf så mår jag väl ganska bra men de är bara att bita ihop.
haha, stina förstöde ett x antal outfit bilder med att gå framför kameran, jävla skitunge ;)
lite bilder från i fredags!

Todays



du är bäst!


JUST NU: GODMORGON!






Godmorgon allesammans! jag sitter just nu på skolan med stina i studion och jobbar med lite NK om palmolja. är galet trött och vill gå till statiol för att köpa en Zero men de får bli lite senare. för tillfället sitter vi och kollar på resor för antingen till sportlovet eller nästa sommar ska jag till ett partyställe med min allra finaste! är så galet taggad fyfan va vi ska ******!!!!


då vs nu!



exakt ett år sen, någon skillnad..?

if i was a flower growing wild and free