I don't know better but as far as I came it felt like forever

 
förra veckan färgade jag håret och efter många om och men så vart jag riktigt nöjd tillslut, här är resultatet! dock är mina ögonbryn alldeles för mörka nu så det ser onaturligt ut så jag ska invenstera mig en ny ögonbryns penna så ska ni se att det blir bra!
 

allt går bara man vill.

eftersom att det var ett tag sedan jag gjorde ett inlägg om hur det går för min träning och viktnedgång så tänkte jag nu passa på att skriva lite hur mina vardagar ser ut och mina bästa tips som har funkat för mig. Det som har gett bäst resultat för mig är smining och att bara äta tre måltider om dagen vill säga frukost lunch och middag men på kvällarna brukar jag bli stört hungrig så en hårdbrödmacka med en skinka eller kalkon bit på, inte ost då det är en så fet fetthalt i den gör så att man kan sova gott och inte hungra ihjäl sig under natten. har du ett sockersug? ja det har jag ständigt så jag känner verkligen igen mig men konkurera ut godiset mot en apelsin istället. jag har blivit helt beroende av apelsin nu eftersom att jag inte får äta godis och det är ju så himla gott så man nöjer sig verkligen! 
 
  • Ha ett mål med din träning, se till att väga&mäta dig, för om inte jag skulle möta mig varje månad skulle jag ha tappat motivationen för länge sedan då man ser så mycket resultat på måttbandet istället för vågen. 
  • Ha ett mål med ditt godis/chips ätande. jag brukar börja i slutet av ett lov och ha som mål att hålla till nästa lov. som nu ska jag få äta onyttigheter till påsk men jag känner att jag kommer klara minst en månad till så jag ska hålla i ett tag till. 
  • välj ALLTID zero dricker om du ska dricka läsk, som jag tillexempel jag är beroende av läsk vilket jag inte alls tycker om men så är det så pepzi max & powerking light har blivit min nya kärlek. 
  • Sluta med allt småätande, ät dig istället mätt under dessa tre måltider och tugga tuggummi om du inte kan hålla fingrarna i styr.
  • men tänk på en sak, och det är att du ska göra detta för din egen skull. du ska må bra och känna dig stark med din egna kropp. Om du småäter men säger till dina vänner att du inte har gjort det på flera veckor så är det ändå bara DU som förlorar på det, för den där extra kakan eller något annat som läskar dig riktigt mycket gör så himla mycket skillnad i längden. Du måste helt enkelt ha nog med själv diciplin annars kommer du ingenstans med dina mål!
 
 
detta är alltså hur jag ser ut just nu så jag är långt ifrån färdig men en bit på vägen har jag ju kommit! 
 

Söndag 30:onde mars

Hejsan allesammans! Söndag idag vilket känns helt okej, har haft en riktigt bra och rolig helg men samtidigt en ganska jobbig. blandade känslor helt enkelt men antar att det ingår. fredagen spenderade jag med Emma sanna frida och veronica vi for ut en sväng till olles där det var extremt mycket folk och jag hade feber hela kvällen så kände att jag inte riktigt kunde ha så kul som jag velat men i lördags for vi också ut fast då följde emelie och beda med också vilket gjorde att kvällen vart dubbelt så rolig! skulle väl sumera denna helg med att man inte ska ta någon förgivet och att alltid hålla vännerna närmast för det vinner man alltid på i slutändan. 
 
 
Dessa bilder säger allt om hur mina helger ser ut inprincip.  Mat, tjejerna, Erik&philip alkohol (inte varje helg) och en massa toabesök, heh! 

mina fina

 
I lördags var jag till Ikea men min familj och påvägen dit såg det ut såhär. haha alltså gud vad jag älskar mina systrar, dem är så annorlunda och får mig alltid på så bra humör. trotts att jag var riktigt bakis och jävlig så kan man inte låta bli att le åt dem.. jag handlade inte så mycket, mest plastblommor och krukor. kan visa er senare! 

bathroom

 
 
 
Just nu känner jag bara att jag vill flytta hemifrån och få inreda allt som jag vill ha det, ingen som kan säga till om nånting utan nu är det jag som bestämmer. den känslan måste ju vara underbar när man ska inreda. tänk om ekonomin hade varit en aning bättre så man kunde göra allt man ville. hatar verkligen att behöva vända ut och in på varendra krona.. 

outfit

 
 
 
 
 
 
 
 
Top - H&M | Pants - Gina Tricot | Sweater - Gina Tricot | Cap - H&M | Shoes - H&M | Necklace - MQ | 

firande

Hejsan allesammans! helgen som varit tycker jag har gått riktigt fort. har varit en massa festande och födelsedagsfirande hur kul som helst ju! både Hanna&Nicklas har fyllt år så grattis till er igen mina fina älsklingar ♥ Tisdag idag vilket innebär hockey på hemmaplan men ingen vill gå med mig så jag vet inte hur jag ska lösa det, medgångs till vänner vettni :( vägrar ju se den hemma det är iaf ett som är säkert.. dessutom så om vi inte vinner idag är det KÖRT för våran del. men ska jag vara helt ärlig så känns det inte som att vi kommer få ett SM-guld förens 2020 tidigast.. allt är annars bra med mig men just nu är hockeyvärlden åt helvete vilket innebär att mitt liv inte heller är på toppen för tillfället. 
 
 
 
 
Hanna fyller 19år imorgon så vi firade henne i förskott och som ni ser så bjöd hon på jätte god pizza.
 
 
efter middagen vart det efterätt&film mys!

catch your dream

 

inspo

Jag älskar verkligen denna gamla stil, saker är lite mer slitna och så blandar man ihop det gamla med något nytt och får det till en riktigt fin blandning.

livet i råneå

Hejsan allesammans! måndag idag vilket innebär SPORTLOV!! så himla skönt att ta ett litet break från skolan och sova ut, hinna umgås med Anya och mina syskon! älskar verkligen att jag har så mycket syskon runt omkring mig som aldrig försvinner. att alltid veta att man har någon att vända sig till oavsett vad och det bästa med oss är att oavsett vart i världen vi är, hur långt ifrån varandra vi är eller hur lång distans det har varit sedan vi sågs så är det inte det här "ska vi ta en fika och ha en awkvard syskonträff" utan det är som det alltid varit. man springer fram och kramar varandra av lycka och sedan flyter snacket på precis som det ska. ni är guld ♥ nu var ju detta inte det jag skulle skriva om men nu blev det visst så. haha, hur som helst så är det riktigt skönt att få tänka på sig själv i en vecka och inte behöva tänka på skolan alls. 
 
Just nu är jag i Råneå hos nicklas mamma och hälsar på. vi har hunnit skruva i hans skoter, och tränat har vi gjort. jag körde rumpa/ben och ryggg sedan for vi till prästholm en sväng. ändå skönt att komma bort från luleå ett tag men saknar mina tjejer och imorgon är det hockey så det får jag absolut inte missa. så imorgon blir det att återvända till lilla luleå. 
 
dessa snyggingar har jag sprungit runt i hela dagen!
 
 
förstår verkligen inte hur killar kan tycka att detta är kuk!? haha ärligt talat finns det fan inge lång tråkigare än att hålla på skruva..
 
eftersom att det var så tråkigt att stå och titta på det nicklas föll på med så jag byggde mig en soffa och himla skön blev den!
 
så där satt jag och hade det riktigt bra helt plötsligt.
 
........
 
och efter en liiiiten tur med gamel herket så stannade ruttna skoterna så det var bara att dra hem dem igen.. haha nicklas och fordon är inte så bra vänner
 
 
 
 

-

I listen to our favorite song , Playing on the radio
Hear the DJ say love's a game of easy come and
Easy go
But I wonder does he know
Has he ever felt like this before?


alla hjärtansdag har ju också hunnit passera vilket inte gjorde så mycket för mig eftersom att jag anser det inte vara någon sådan där jätte speciell dag. visst är det hur mysigt som helst att vara med den man älskar men presenter och grejer på alla hjärtansdag tycker jag inte är så värst personligt. då sparar man heldre pengar och ger något fint på 1års dag eller liknande. rosor och gelehjärtan är dock ett måste oavsett om man är ensam eller har någon att spendera dagen med. Jag själv spenderade dagen med en shoppingrunda med Cecilia  sedan på kvällen åt jag middag med Nicklas och efter det var jag såklart med mina tjejer. love ♥
 
 

STRIPED PANTS

 
 
 
 
 
 
 
 | Jeans - H&M | Jacket - H&M | Shoes - Skopunkten | Clutch - H&M | Sweater - H&M | 

när det inte alltid går som det ska

 
alltså denna låt är så sjukt vacker, sorlig och samtidigt finns det lite lycka i det hela. denna har jag bestämt mig för att jag ska ha på min begravningen. nog för att det förhoppningsvis är riktigt länge dit så känns det som att denna är den rätta. då kan jag somna in och inombords höra denna låt med ett gott samvete för jag tycker att den är så bra på många sätt. från 0:19 till 0:33 är den som allra bäst. asså åh blir ledsen men samtidigt lycklig av den!

veckan som varit

hejsan allesammans! jag har varit ganska off denna vecka som varit men jag har haft rätt mycket i skolan och andra saker runt omkring mig har också gått alldeles för fort för att jag skulle hänga med så jag fick ta en vecka utan bloggande. men nu är jag här igen och de är väl det som räknas va? annars så är allt bra med mig, simningen rullar på som den ska vilket känns riktigt bra dock är jag lite less på att simma varje dag mån - fre, så sjukt störit att alltid bli blöt och behöva byta om och tjorva men jag och Hanna har kommit överens om att vi ska köra mars ut sedan kombinera gym med simning då jag har tatueringstid 1:a april vilket gör att jag har simförbud i minns två veckor så då får jag gymma istället! 
 
 
 
 
åså ludde, alltid lika glad!
 
synd att drunkie hanna blundade på denna bild haha.. ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
jag blandar bilder från förr förra helgen och förra eftersom att jag inte har några från i helgen vilket man kan tycka är lite tråkigt men hur som helst så tackar jag alla inblandade för en riktigt trevlig helg. ni gör min verkligen glad!