mot pappasen !

hejsan har nu varit ute och cyklat ! det var chill men är fortfarande irriterad ! men kan nog inte göra så mycke åt saken ! men nu ska jag mot pappa och äta !


         aw cute !


       tja


               smile !

          mjaou


   
    foki pose ! hot or not ?!


far ut och cyklar !

måste ta ut min ilska på nån , men vi ser ju! far ut och cyklar är så jävla lessss! 



  så ser jag ut just nu , arg/sur

du tror det ?

har aldrig varit så jävla arg i mitt liv som just nu ! DU tror du kan försöka göra mig avundsjuk och arg ! du är en slampa som tror att du har vänner vilket du verkligen inte har ! hur jävla dum i huve får man vara ! omognare människa har jag för i helvetet aldrig träffat ! det skriker uppmärksamhet om dig ! hur fan står du ut med själv ! jävla ollon !


jag vill så gärna ha sex med dig

godmorgon ! nej godagens !


hur äre med er då? men mig äre sådär jag har ganska ont i huve och de är världens PISS väder ute och de är valborg ! TAAGGGGAA ! ;) haha nej men det ska blir ganska trevligt ikv ! ska ta en cider hit&dit ! men bara för att de är gott ! men jag ska snart till stan med mami ! bilder från igår kommer SÅKLART !


var ute och lekte med anya i 2timmar ungefär ;) hon hade jätte kul så de var bra !


 såklart skulle hon ha med sig sin bebis !


 haha mitt huve kominte med ;o men anya var ju så söt !;D


  facelook igår ! :)


 jag lyfte mina fötter eller ja så ni ser på bilden . så sa jag
rosa så började anya göra de hela tiden . hon ba ; rooosaa !
rosssaa ! ;D


   sunshine! ♥



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


  haha . syster !


   love you


    jävla gullunge !


                             <3


haha !


"Ursäkta mig, herr Seven-eleven-arbetare,
 men på vilket sätt är raketerna skumma?

ska ut och cykla nu med mamsen !

hejsan nu sticker jag ut för att cykla och gå med mami ! och sen skulle jag följa stina till hennes hem ! = coop . haha sötis ! men vi får höras sen då ! puss !



       JUST NU risig som f*n !;)


ELIT !

hejsan allesammans ! nu har jag vaknat och har fortfarande ont i huve ! aja har inte så mycke att skriva !                          

btw:

13:37 elit !

HJÄLP behöver jag här och nu !

nu måste ni hjälpa mig . snälla jag ber er kommentera vad ni tycker . för jag vet inte vad jag själv vill ! mina vänner säger , nej men du ska ha brunt .  och visssa nej du ska bli blond ! det är elin asså i blont !



                 BLONT !





    

                            ELLER ?!??!


                             BRUNT !



dissa snälla mitt asseee , men detta var typ mörkt brunt .
gämfört med vad jag har nu !


      lite ljusare brunt !


såhärär mitt hår just nu fast lite ljusare till och med !
det är som att det vill bli blont ;o aja ! snälla kommentera nu !


snälla behöver er hjälp♥ , vill bli blond men mitt hår växer så JÄVLA fort så då får jag en "jätte" fin utväxt på de blonda och så syns det som FAN och nu när jag har LJUS LJUS brun så syns de nästan inte alls ;o åh vill bli naturlig blond har velat de länge men är så osäker ! ;/

ranson

hejsan ! har inte spec mycke att säga eller vet igentligen inte alls vad jag ska skriva ! men idag har jag varit en snabbis på stan men cissi matilda och emelie , love u ladies ! ♥ och sen följe jag med emelie och massi till storheden ! köpte en klänning på **** ***** ;) haha it's a secret . men kan vissa den sen men orkar verkligen inte nu! är trött och har omprov imorgon och jag kan verkligen INGENTING ! asså åååhhh . gillar inte läget just nu ...... *suck* men får väll blogga mer då jag är pigg&glad och inte så less på allt !



       ransom !


    finare människa får man verkligen leta efter ...♥


       haha , bjuder bara på mig själv . vadårå ?


       love you honung !♥

ttandog!

har just sett på wildkids det ägde . men nu ka jag sova , eller inte ;)


juste ...

höll på glömma ! jag satt ju och såg på hockey ! och i sista inlägget som jag sa att jag skulle dra ut nu . men vet ni jag satte mig viden tv:n och såg klart på matchen ! den var riktigt spänande ! HV71 vann ju ! SM guld ;) inte illa


    bild från googel !

sjuka videos !

godkväll . haha hejsan !

ikväll har jag ju varit på gården och där var det tydligen disco ! det sög snopp . så vi drog efter typ 20min ! asså fyfan va tråkigt det var !!!! iaf det va som sagt folk som stod och torrjukade ! haha alltid lika trevligt ;) nej men vi for vidare åde ! har inte ätit middag så vi for och åt eller jag men stina köpte en bungare ocksp ! ;)



       video 1 ! fullt seriösa är vi ju så klart bara så ni vet ! ;)



   "satttmara " ;)  video 2 , haha älskar mitt liv IBLAND  ;)


outfit&facelook !




    skinjacka ! långthår ;)


   skinjacka , vetint ! strumpbyxor H&M ! skor , minns itn!
    väska H&M !


       faceloook !

drar nu .hejdå ;D

innehållet i min väska !

detta har alltså jag i min väska ! ;)



  plånbok! smink , busstidtabell, solglasögon , fonda, cyleknyklar
 läppglans läppsyl , parfym , hårspräjjj ! och hemma nyklar som inte
är med på bilden !


dagens !

hejsan ska snart börja rör mig mot stina eller daniel . vi får vem utav dom;D men här kommer lite bilder åde . sen så skriver jag mer ikväll , outfit kommer också !




  tagggaa !




     utanför mittt fönster , härligt va? :)


 höhö steker på ballen !


  @ballen


   faeclook !


    smileee :D


   dessa skor ska jag ha idag! ;)


djurgården-HV71 direkt .

sitter och kolar på djurgården mot HV71 direkt på kanal 5 ! mycket spänande ! vet faktiskit inte vilka jag håller på , men nån måste ju vinna så äre ju bara ! . well sitter på mammas dator så kan inte ladda upp mina fina vår bilder . men de får bli senare innan jag går ut ! daniel for hem och käkade sen blire utgång ! ♥



djurgården-HV71 har vi här ! ;)

daniel har kommit !

hejsan allesammans !♥
allt bra med er ?!

nu har daniel kommit till min han sitter i min säng och ugglar ! hehe . vi försöker få tag på på stina för vi vill till stan och röjjjja nej men vi vill bara ta det lungt . ikväll är de tydligen disco på gården haha fårse om man går . låter ju lite töntigt men kanske kul ändå ! vi ser ju ;) men nu ska ja bäda sängen och sen glider vi . ska också lägga på lite smink ?!?! ;D



  han chillar ;)


     yeeeeeeeeeeeeeeey♥


 nej men tjaa !


   morgon kvisten ! mormor morgonrock♥


This love .This hate

tänker bara på dig hela tiden . mormor jag vet inte vad jag ska ta mig till , alla är så jävla värdelösa och du finns inte mer eller jo men jag kan inte se dig eller höra dig . du ser mig men jag vill krama dig . vill kunna ha nån som fattar på riktigt . jag är rädd riktigt rädd allt är så hopplöst utan dig varför fattar ingen de . jag sa till mamma den dagen du ramlade och skadade armbågen och knät att ; den dagen mormor dör kommer jag antigen ta livet av mig eller gråta blod . vilket jag har gjort nu länge vill leva för din skull . men jag kan inte sova så djupt som jag vill för jag klarar inte av de . jag drömde om dig här om dagen . jag drömde att jag och mamma skulle till sjukhuset för att du hade blivit sämre och allt ! och sjukskötersorna sa att jag hade en chans att få dig till liv igen och att de bara fick vara du och jag där inne . om jag inte lyckades så skulle du inte vakna mer ! och jag lyckades du vaknade och frågade vart vi var ! jag förklarade och grät för jag var så glad . jag ville inte förlora dig . asså jag fattar inte att du är död . tårarna rinner som en flod som har fått översvänming . mamma har förlorat en väldigt viktig person Göta heter hon . hon är min mormor och mamma saknar henne overhört mycke lika mycke som jag saknar henne ! mamma har nu som ingen vuxen att prata med hon har förlorat sin förbannat fina mamma ! har varit och snytit mig nu 4 gånger för det bara rinner snor och tårar ! mormor nu orkar jag inge mer nästa allt är skit har ingen ingen verkligen ingen bra person att prata med . de var bara dig jag kunde göra sånt med . kommer inte kunna sova nu . eller jag kommer somna till slut för jag har ingen kraft kvar. du har gjort ett stort hål i oss alla nära och käras hjärtan . men man kan inte skälla på dig för det var din kropp som inte orkade mer . inte du . älskar dig mer än allt som du säker har förstått över hur piss jag mår .


i love you Grandmother !♥

världens lyckliga !

hejsan . idag kan man säga att jag försov mig och allat ähh orkar inte prata om de haha ! iaf igår så for jag ju till skolan och hade prov tror att jag inte kommer klara de well ! sen efter den lektionen så hade vi bad på hertsön men jag var fortfarnade lite förkyld så kunde inte vara med ! men iaf innan vi for till badet så gick jag och stina till coop för att köpa nå vet inte vad stina skulle ha ! iaf så har man själv bara en tia ! men vad gör man . jo hittar en 500hundrig háha gissa om jag blev chokad och glad så jag köpte ett par skor som jag länge viljat ha ! de skulle igentligen kosta 400hundra men de var halva priset så bara 200 för dom .loveit! sen hände inte så mycke mer ! ;)


jaha mina bilder vill inte in på datan så jag fick bara en bild :@






skanar sommaren 09 ...


  daniel&elin b-vän !♥


    i karlsvik !



du gör mig så glad . det är något speciellt med mig som gör min dag . tänker på dig hela tiden !♥

mot pappa !

hejsan nu ska jag fara till pappa och äta kyssssssssar !





outfit och facelook !


       okej.......?


   yeeeeeeeeeeeeey



      jacka stadium . stjal venne
    kofta ; thailand t-shirt ; gina linne; H&M
     mjuckis byxor ; cubus  solglasögon ; H&M


just nu..

haha har inte så mycke och säga men ska sova nu puss&hörs !


godnatt !♥



    just nu !  natttti kläder ;D sovgott

anya kan säga chilla !

hejsan idag har det inte hänt så mycke har bara tagit det lungt åde ! har dock varit på gården med stina . ganska så nice ! igår så lekte jag med anya då jon badade hon var ur gullig . men vet ni !? haha det är sjukt jobbigt att man ALDRIG hinner ta bilder då hon är ur GULLIG haha det stör mig in i fasen :o men hon är alltid söt så de spelar ju ingen roll ;) och imorgon då du stina haha . vi ska vara med  M.r hemliga haha nu tänker ni ! " hmm vilka? och vad ska dom nu hitta på" ;)

men imorgon har vi PROWW och jag kan typ ingenting , men haha vet ni !?!? haha de var mycke sånt idag " vet ni vad" iaf jag är i en spec grupp typ haha , och så när de är prov så får man inte gå för susann förens man har fått MINNST G och det suger samtidigt som de äger för då får ju jag godkänt ! detta är i svenska som vi har prow !  sen på torsdag har jag ytligare ett prov i Fysik , haha kan typ inte där heller ;/ well ska se HOLLYWOOD FRURAR nu med supersyster ♥







           hihi blöjbarn ;D sötiz !



  aw lilla bebis efter hon hade badat !


   anya idag haha hon ser ut som en kille , haha sötnosen juu !


     idag !


       okej.....?


  stina&elin today !


      höhö facelooooook


   en sista bild på mig&emma'o loveu !♥


misshandel ...

hittade just en grupp på facebook som hette !
SJÄTTE POLISANMÄLAN PÅ MINDRE EN VECKA ...VARFÖR?




Igår slogs min 14 årige son ner för andra gången på mindre än vecka inne på shopping.
Bägge gångerna på dagtid! För andra gången på mindre en vecka har han fått uppsöka akuten på Sunderbyns sjukhus. Nu är vi inne på sjätte polisanmälan på mindre en vecka. Varför?
I korta drag har följande hänt…
Den 25/3 fick min pojke en oprovocerad smäll på bröstkorgen av en kille som är 13 år. Det var inne på shopping. Killen bad senare om ursäkt för den smällen vilket han ska ha all heder för men, i lördags den 10/4 vid 13.30 tiden dök samma kille upp igen och gav sig på min son för andra gången inne på shopping. Den gången slutade det med att vi fick åka till Sunderby sjukhus för undersökning. En rejäl fläskläpp och en lindrig hjärnskakning och polisanmälan. På söndag den 11/4 fick min son ett telefonsamtal från sin gärningsman som uttalar direkta hot mot vår son om han polisanmäler det som hänt. Jag gjorde ny polisanmälan och ringde senare upp den pojkens förälder och redogjorde för vad som hänt. Ett Mycket bra samtal med en förälder som verkar göra allt som står i hennes makt att göra. Jag har senare också snackat med killen och jag har fått den uppfattningen att det är en reko kille som gjort en riktig dumhet han nu verkar ångra. Han skall Ej heller lastas för vad som hände igår…
Igår, fredag den 16/4 ca 16.30 får jag ett samtal från en ung pojke som ber mig komma till shopping för att min son har blivit misshandlad och ligger på golvet och blöder. In till stan och mycket riktigt ligger han på golvet med en hel hop med ungdomar runt sig. Han gråter och blöder från ett sår under vänster öga. Ambulans till Sunderbyns akutmottagning och ännu en polisanmälan. Sent på kvällen får han åka hem med sin mamma.
Väl hemma, på lägenhetsdörren har någon roat sig med att tejpa upp en remsa av polisens avspärrningstejp, ni vet det där blå och vita bandet som man kan se i olika polisfilmer, efterlyst och på nyheterna. Ny polisanmälan görs. Polisen kommer hem till dem för att titta och dokumentera. En stund senare får pojken ett mobilsamtal från någon okänd som hotar honom på nytt till livet.
Nu har detta tagit helt galna proportioner och Nu jävlar är jag less på det här. Mina faderskänslor säger att… men för fan spöa upp de där snorungarna (nu snackar vi 13, 14, 15-åriga barn)en gång för alla…
Men så kan man ju inte göra. Så vad återstår då? Att gömma sig? Fler polisanmälningar? Skriva insändare? Snacka vid fika bordet på jobbet? Psykologen?
Jag lyssnade på en intervju för länge sen av en som suttit fånge i tyskt koncentrationsläger på 40-talet. Hon, om någon, hade blivit utsatt för kränkningar och förnedring. Det vi har fått uppleva kan inte och ska inte jämföras med hennes upplevelser men hon svarade ungefär så här på frågan om vad man göra för att bekämpa ondska?
Protestera! Protestera så länge det bara går att protestera. Var inte tyst och låt inte de som gör fel få verka i det tysta. Så länge du har luft i lungorna kan du alltid protestera mot det som är fel!
Och det tänker jag nu göra och med alla till buds stående och fredliga medel. Jag tänker inte vänta tills något gått så galet att det samlats folk runt omkring någon brottsplats på stan där man lägger ned blommor och tänder ljus för att något barn har lyckats dräpa ett annat barn. Jag tänker protestera Nu och kommer från och med Nu lägga ner all min kraft och fritid på att protestera.
Jag kommer att stå på storgatan i Luleå utanför shopping med ett tänt ljus och tyst protestera. När de personer som gjort min son, alla hans vänner och anhöriga, så illa… När de personerna bett om ursäkt då ska jag sluta protestera.
// Mikael Elmegren


förstår ni hur sorligt detta är ;o asså försår verkligen hur den där killen ska känna sig ! det är ju hur hemsk som helst ! ;/


kåbdalis !

Hejsan alla solstrålar !♥

Idag har jag varit i kåbdalis med Rebecca och pappa!vi var tvungen att stiga upp 06.00 ungefär för bussen dit gick ju 07.30 och gissa om man var trött , hihi jag fick ett par nya pjäxor av pappa tack så himla mycke !♥ när vi kom fram var klockan 9.20 och bussen hem gick klockan 4a det var ganska så nice där eller ja de var svin kul förutom att jag börja gråta svin mycke i backen haha var svin rädd och de var as hemskt ! :p men de var brant som satan och jag har tydligen blivit höjd rädd och de var glas halt i backen ! så de var nog inte så konstigt att jag börja gråta . hehe i mitt fall var de inte konstigt ! och jag hade sjukt ont i fötterna för jag spände HELA kroppen speciellt fötterna för jag var rädd åde ! kunde inte slappna av en enda sekund för jag var så rädd ! och sen då vi kom ner åkte vi i typ sitt liftarna och de var de förfan värt ni förstår inte hur kul de var hahah ;) vi hade iaf de trvligt och vi åt mycke hehe . vi fikade första gången klockan 11.00 då hade vi åkt 2 gånger i backen ! vi at middag klockan 14.00 ungefär ! sen åkte vi mer sen så ville jag inte åka nå mer på hela dan för jag var rädd och spände mig så mycke ! så då gick jag till värme stugan och chillade sen efter ett tag kom pappa&rebecca ! då gick vi till resturangen och åt glass och vatten ;) DÅ började after skin ! och de sög för dåskulle vi fara men jag ville va kvar haha ;) det var en SVIN snygg kille där majjjooww ;) 

Sen ikv ska jag vara med Daniel och Stina. skriver mera sen, puussssss



      i still liften !



    syster . ily !



  dom uppträde på after ski !


    i sitt liften , typ hej !'




  rebeccas . mina och pappas ! ♥

ut på en prommenad nu !

hejsan ska ut på en prommenad eller cykel tur nu ! vet inte vilket av de ! :) eller så blir de gym med mami ! ;) tror de pratade nyss men henne så så blire nog ;) skönt att få bort fetttttttt :) laddar med apelsiner ;)









P.S hatar wb:s

sängen väntar !

här är en liten video på hugo ! paows boy ! iaf om de är han som sjunger vilket jag tror . så är han ju grym haha gillar verkligen hans röst ! as ball är han ju och snygg hehe ! iaf visst är han duktig ?=)


rawwrr snygging mihihi ! ska stula han från paooooww :)♥

har tagit ett varmt bad !

hejsan allesammans ! är allt bra med er .. ? okej bra de då är inte på så bra humör har så förbannat ont i ryggen ;( och tänker på mormor hela tiden </3



men iaf imorgon är de skola och de suger på samma sätt som de är kul . eller asså jag trivs rätt så bra i skolan , haha älskar att kaxa med lärare fast på skojj ibland men ibland är det med våld vilja och vasselin ;) har tagit de ganska så lungt idag ! har bara varit på gårdeN åde , helt ok :) har inte så mycke mer att säga men bilder kommer såklart . meningslöst att ha en blogg om man inte vissar bilder på dagen asså hur den har sett ut ! tycker de är synd när de finns folk som bara tar bilder från googel ! *suck*  men ska snart sova åde :)




  johan&herman idag på gården :)<3


     hahah yeeeeeeeeeey . mitt sköna bad juu ;)


 vet att jag kan vara lite små taskig ibland eller rätt så
ofta , och kritisk . men jag säger bara vad jag tycker är
det inte så man ska göra ? jag har blivit lärd att säga  
 vad man tycker och ibland tänker .
 men du kanske tar det på
ett annat sätt som jag säger de på .
det jag försöker säga
är att jag vet inte riktigt vad jag vill/tycker det är lite
si&så ! men en sak som jag vill att du ská ta vara på är
att du är min bästavän . och inte ta allt så seriöst och
spän av . relax ! jag är osäker på hur jag ska beteé mig
vet inte riktigt vad som gör att du tar de illa och inte illa
men vill iaf att du ska veta att jag aldrig vill förlora dig
spelar ingen roll vad . du är underbar ! christina min fina
du är speciell . på alla olika sätt . det är därför du är så
jävla underbar . you make my day honung!♥


   at school today !


    johan&elin! love you vennen !♥


mina vänner ! stina . aldrig utan dig du kanske inte tror/vet
hur mycke du betyder . forever and never whitout you♥


glider nu !

ska fara och handla nu med mamma . har bortom ! p.öössssssssss



i morse !



nu !


     uppsat !


   sara♥elin


   stina♥elin♥daniel , älskar er alla !


 outfit !
jeans cubus
linne H&M
kofta cubus !

idag !


kärringen kom och frågade om hon
kunde få ta en idolbild med mig
mihihi hon var en sneelhezt ;)






hejsan alla solstrålar !♥

idag har jag inte gjort spec mycke har varit med stina åde , vi for till gårdeN men där sög det så vi gled vidare till donken på mjölkudden ! och åt glass det var super mummsigt! . det är typ de som har hänt ! . men nu ska jag prata i tel och laga mat ! haha ciao ♥




               facelook ! (y)


och här cyklar kärring iväg i 110 km/h ;)



    yeeeeeeeeeeeeey ♥


feta lår me know ;) mihihi
outfit !

solglasögon ; cubus
jacka ; stadium
munktröja ; gina
linne under ; H&M
jeans ; gina
skor ; coop forum @storheden



                    peace ♥


      yeeeeeeeeeeeeeeeeey


            elin a lá donken ;)


nu ska jag göra pyttipanna , godnatt ♥

ska bli hämtad av MINA älsklingar nu ;)



hejsan , hinner knappt skriva nå men nu är jag ny fixad och ska börja glida nu ;) vi hörs pööööööööööössss





  OUTFIT !






vi hörs sen ! pöss , totte och stina kommer nu . hahah nu rööjjjjeer vi ;)

in i duschen nu !

ska ta en snabb dusch nu innan man far till pappsen !♥


JUST NU !






COLA !<3<3<3<3<3<3



hörs snart !

är på lite bättre humör nu !


 syster and moi ♥

hejsan allesammans ! , nu försöker jag bara att inte tänka på de tråkigheterna som har hänt .men de är ju klart att man bara tänker på de nästan hela tiden allt påminner lixom om henne ! och samtidigt låter det ju sorligt att man inte VILL tänka på henne , ja ni kanske förstår hur man menar . mina nära vänner gör iaf de ! well, idag kommer stina min fina♥ hem hon har varit hos hennes faster så för mig och henne blire gården ikv tror jag iaf om de inte blir ändrade planer . de kan ju hända nu när de är påskloooov ;) haha . men igår kom somsagt poo&anya hem ! har längtat så jävla mycke efter dom ! så idag blir det att leka med anya ett tag innan middagen ! annars är nästan allt bra med mig ska försöka hålla min blogg så aktiv som möljigt just nu tills begravningen iaf ! sen efter den (asså nårga dagar efter åt) kommer jag börja blogga igen , men det fårstår väll ni med att man inte orkar blogga under sånna tråkigheter , närkoppen är som svagast orkar man inte sitta och skriva på ett tangentbord hela dagarna ! så när begravingen är så kommer jag INTE att blogga det blir nog 2-3 dagar efteråt som jag kommer börja igen !


               härligt väder i norrland ;)


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

det är över nu ;'(


       ;'(


        vi släpper dig ALDRIG !♥


    min älskade mojmoj !♥


   ;'(

klockan 02:18 den 5 april somnade mojmoj in sakta men säkert ♥

;'(

jag är helt tom i ord . min mormor är RIKTIGT sjuk och ligger på intensiv avdelingen på sunderbyn sjukhus ! hon ramlade i torsdags natt från sängen och slog i sig rikigt hårt ett ben hade tydligen gått sönder nån stans i typ höften som hade "fallit" ner i hennes urin blåsa . hela den gick sönder hon hade ont och gröt ! sen när dom hade opererat henne fick hon en propp i tunntarmen ! och idag var vi där och hälsade på . och jag rebecca grät som bara den ! en läkare kom ut till oss där vart vi satt och sa att hon nog inte kommer klara av dehär att hennes kropp var för svag ! alltså att hon kommer att dö inom kort! då forsade tårarna ännu mer och de slutade aldrig att komma . idag när vi kom hem därifrån pratade jag med pappa och han sa att man inte ska tro de värsta ! helt sant . men jag kan verkligen inte låta bli att gråta som en jävla forss ! när min älskade fina mormor gör illa sig eller gråter , då gråter jag med ! spelar ingen roll vad de handlar om . och att se henne ligga där och inte kunna göra nå ! det är så jävla hemskt man bara bryter ihop och gråter ! hon är kraft lös och har ingen ork ! 


mormor!<3
många tycker säker att bara att "oj hennes mormor har dött det är väl ingenting med de" men ni vet fan ingenting mormor har varit som en mamma för mig . jag kan prata med henne om precis ALLT seriöst ALLT från då jag gick i 2an till början av 6an . så gick jag ALLTID till mormor efter skolan spelade ingen roll om jag hade lovat kompisar jag skulle verkligen dit . isåfall fick de också följa med till mormor , jag gick dit så jag hade slutat skolan . då jag kom dit gick vi antingen till coop eller konsum som fanns då ! eller till aronsbadet och köpte glass och gotta ! men aronsbadet har bara öppet på sommaren ! iaf . sen när vi kom tillbaka så satte vi oss vid teven och kollade på lite allt möjligt ,sen åt jag ALLTID middag hos mormor ! tills klockan började närma sig 7 halv 8 då for jag hem , om det var sommar så kunde jag bara gå igenom en skog som tar kanske 2minuter så var jag hemma redan . men mormor och mamma gillade inte att jag gick där själv så då följde mormor mig eller så kom mamma och hämtde mig ! fast ibland så sa jag att jag kunde gå själv och att jag gick "stora vägen" för då fick jag gå själv , men jag gick ändå i skogen . mormor och mamma sa att de alltid var fylle gubbar där så de ville inte att jag skulle gå där . och alltid när jag hade kommit hem ville mormor att jag skulle ringa henne då jag var hemma så hon inte skulle bli så orolig ! och jag ringde henne alltid då jag kom hem ! och tänk att jag gjorde detta VARJE dag tills i 6an ! förstår ni nu hur mycke jag gillade mormor ! och de gör jag verkligen än idag . hon är min fina ängel som alltid lyser ! ♥ 


spelar ingen roll vad folk tycker och tänker jag älskar mormor mer än vad ni kan föreställa er ! du är underbar Göta Harila !<3

        julafton 09 ! jag älskar dig , no matter what !♥