mot storheden!

hejsan allesammans! :D

jag har slutat skolan för ett bra tag sen och de var en jätte lugn och fin dag! jag ska nu gå ner till min lilla brum för att hämta stina sen dra oss med arbnor och daniel till storheden roligtroligt! men nu måste jag rusa ner ! ha depåväg hem från skolan .


finisar!

haha jag har en snopp ;)Dag 19: En bild när du var som lyckligast
när mormor och farmor fanns ♥


just the way you are
cp ♥


Rolling in the Deep


asså vilken stjärna!

Dag 18: En bild på din fritid


HAHAHA

Dag 17: En ovanlig bild


ZORRO!


gårdagens !
tubtopp - H&M | t-sha - Cubus | shorts - H&M |


söndagens..


Dag 16: En bild på dig själv


storheden!

hejsan allesammans!

idag var de som sagt skola och de gick riktigt bra idag . var verkligen jätte utvilad osv så de var bra . sen efter skolan åkte jag till anyas dagis och hämtade henne sen gick vi hem till min mamma och kollade på dinosaurietåg vilket anya älskar , sen när de var middag åkte jag robin rebecca och anya till pappa och åt efter de så var jag med stina daniel och arbnor och vi åkte till storheden och chillade . vi träffade också adam och jonas . trevlans trevlans :D


fina vänner ♥2års dag ♥

älskar dig honung !


Tacos!

hejsan !

jag är hos pappa just nu och ska snart gå över till mamma och lyssna på ljudbok och plugga , har tyvär en heldel att göra eller typ 3saker . iaf har vi ätit tacos och mumma va gott de var ! ska till coop snart för att köpa frukost till imorron , men jag bloggar mer imorgon ! :)


roligt man kan ha ibland...


Dag 15. En person som du vill vara med


saknar er fett mycke gullungar , ni ska veta att ni är underbara !♥

naglar!
hämta brum!

hejsan allesammans! :D

jag ska nu ner till garaget för att hämta min lilla brum och hämta stina för att sen åka till storheden! men idag har jag inte alls gjort mycke , jag vaknade vid tolv sen körde jag till stan för att säga hejdå till sara för hon ska tillbaka till skellefteå idag men hon  åkte aldrig , iaf så sen åkte jag till stina för att väcka henne men hon vaknade inte så jag satte mig på hennes altan och solade i en timme och en kvart för att vänta på att hon skulle vakna men likförbannat gjorde hon inte de så jag for hem och gjorde mig en godmiddag  . och nu ska jag iväg igen :)


någon bild från i fredags .

busig bild!


flowers
Dag 14: En bild på någon du älskar


godmorgon!

godmorgon allesammans ! :)

jag har nu vaknat och ska precis börja fixa mig , emma och hanna ligger fortfarande och sover för dom börjar 9.50 . och nu sitter jag och kollar på vakna med the voice där erik amaligo eller va han nu heter är ! men måste börja fixa mig sen bege mig mot skolan , puss!

rubrik

hejsan allesammans ! :)

jag är mu hos emma och ska sova här ikväll igen men dock kommer fina hanna också på besök , vilket kommer bli jätte mysigt . fyfan va vi ska snacka SKIT! finns alltid nånting att klaga på , nej men om killar såklart ! men nu måste jag hjälpa emma med maten så hon inte får göra allt själv .just nu


asså fyfan va äkta kärlek ! så himla fin och go kille.

en fika på stan

för typ en vecka sen var jag och fikade men mina systrar på stan . de var jätte mysigt och bilder tog jag så klart!HAHAHAHAHAHAHA

Postat av: Cornelia

Fel att det heter plättar!


svar : haha fyfan va jag bryr mig shit jag sa pannkakor HAHAHAHAHHA  


lite bilder från skolan !

tänkte bara slänga in lite bilder från skolan idag .


stina jobbar med teknik .


mli ♥

just nu !

hejsan kära ni !

jag ber hemskt mycke om ursäkt för super dålig uppdatering men de är pga personliga skäl men nu är de över iaf :) men jag är just nu hos emma och ska nästan precis sätta mig och äta , min lilla kock har lagat köttfärssås och spagetti . men jag åter kommer snart .
The Show Goes Onen grill kväll!

vet att jag inte har bloggat på länge . men har inte glömmt bort er totalt har tagit en MASSA bilder :)


ni är så himla underbara ska ni veta♥fina vänner ♥
alltid nån som failar ;)
Dag 13: Du och någon klasskompis


Dag 12: En bild på någon du har varit kär i

tänker jag verkligen INTE visa er

gårdagens !
Dag 11: En person du kan berätta allt för


this girl
kavaj
Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll


fin bild.


outfit!

jacka - H&M | väska - H&M | halsduk - Vettefan | kavaj som knappt syns - H&M | spetts t-sha - Cubus | linne - Bikbok | skor - Dinsko |

lååång dag...

hejsan allesammans! :D

idag har de varit en jätte lååång skol dag och usch så jag är trött . men jag ska strax in till stan för att kolla på lite skor tänkte jag . matilda kommer snart och hämtar mig med hennes moped he´blir nice! men jag måste nu kila ner till porten för hon är här på bara nån sekund . men vi hörs senare!
tråkigt cam bilder ..

satan i gatan


VARFÖR SER MIN LÄPP HANDIKAPPAD UT PÅ ALLA BILDER? :/

outfit från i lördags!

hemma från

hejsan allesammans! :D

jag är nu hemma från skolan och jag ska snart bli upp hämtad av matilda sen ska vi in till stan sen kanske storheden ska försöka övertala henne! men nu måste jag gå och klä på mig ytterkläder så vi hörs senare , jag vet min uppdatering är KASS men jag ska göra mitt bästa!
pannkakor med syskonen på ballkongen!