outfit

 
 
 
 
 
Coatee - H&M | bag - H&M | vest - H&M | jeans - Cubus | Shoes - H&M | watch - Thailand |

hade inte tackat nej

 

Fredag 31:a januari

Godmorgon allesammans! och kan redan nu säga att jag tog en rejälv sovmorgon idag men det är var enbart för att jag ska orka med kvällen bravader. så nu ska jag iväg och simma med Hanna sedan ska Sanna tatuera sig så jag ska stå hålla henne i handen medans, heh! ikväll bilder det förmodligen festligheter men vi får se vad resten vad resten av tjejerna säger.
 
 
gårdagens mysfaktor..

Black'n White

 
 
 
 
 
 
 
 
Blazer - H&M | top - Cubus | pants - BikBok | Purse - BikBok | Shoes - Skopunkten |
 

New years eve

På nyår firade vi både att det nya året skulle vi tackla med storm och såklart firade vi också våran fina vän Kerstin som fyllde år på julafton, vi åt riktigt god mat sedan körde vi massa ölspel med gott sällskap som senare under kvällen rullade in. När vi väl kom till stan där vi skulle titta på massa fyverkerier och fortsätta skåla så tappar såklart alla bort varandra, så istället för att de skulle bli en 10a puss så fick min snygging juila den äran att få den för sig själv, heh! nämen det var väl en ganska lyckad kväll till en början men när det vart hel måne satte det fart på mina pinglor ;)
 
 
 
 
alltid vid eran sida vad som än händer ♥
 
 
 
 
sen kommer ju blider man aldrig kommer ihåg.. nää skämt åsido!
 
fina födelsedagsbarnet!
 
 
 
 

WHATEVER

 
 
 
 
top - H&M | Jeans - Cubus | shoes - Skopunkten | shirt - H&M |
 

I'M BACK

Hejsan allesammans! nu har jag bestämt mig för att fortsätta blogga på heltid. varför jag tog en liten break var enbart för att jag skulle lista ut om jag vill och orkar att blogga dagligen och jag kom fram till att utan att blogga känner jag mig riktigt tom. det är verkligen en sak som får mig att känna vem jag är och hur självsäker jag faktiskt är i mig själv. så nu kör vi på heltid och ingen annat, så peppad! anyway så går min simning riktigt bra, jag kör 5:2 med Hanna och nu med min storasyster som ska börja följa med oss regelbundet. så playan 2014 utan tveckan. kommer verkligen inte sluta simma/träna förens jag är nöjd. är verkligen så taggad till att klara detta :D 
 
 

HankyDory

har fallit pladaskt för handydory´s vårkollektion. hade varkligen inte tackat nej till dessa godingar. asså åhh nu vart jag typ ledsen för att jag är så pank och inte har råd med nånting.. får gå i trasor hela sommarn :)
 

It's like I've seen the light but you have never known

är helt fast i denna fantastiska låt, tror aldrig att jag kommer tröttna på den. inte i nuläget iaf!

GOOD MORNING SUNSHINE

Godmorgon allesammans! jag har just ätit frukost vilket dock inte smakade så bra.. jag åt nämligen nudlar och hårdbrödmacka, orkade inte göra nånting annat. annars då? jo jag mår super bra och livet rullar på. imorgon är det måndag vilket innebär skola med nya möjligheter. ska bli skönt att få in alla rutiner igen med tanke på att jullovet har gjort om mitt dygnsrytme som bara den. anyway, nu ska jag se gossip girl i min säng och sedan får vi se vart dagen leder mig.
 
Thailand 2013..
 
 
 
 

-

 

JUST NU

har just rört ihop en fruktsallad och ska nu mumsa i mig den till lite paradise hotel tittande.

måndag 6:e januari

Hejsan allesammans! denna måndag har innehållit en rejäl sovmorgon, pizza och tjejsnack. just nu är jag hemma men ska snart till hanna och se paradise hotel med henne och matilda. annars mår jag väl helt okej, det finns alltid saker att bättra på osv men men kan inte få allt här i världen.. imorgon är det tisdag och då blir det stan med tjejerna för att betala in resan åde, berättar mer om den senare!
 
hitta denna söta bild på mig&Thea, åh saknar dig min sötkorv ♥
 
 

outfit

 
 
 
Jeans - Cubus | Shoes - Skopunkten | bag - ? | Jacket - H&M | Scarf - H&M |

VOGUE

 

nattbloggning

Hejsan allesammans! idag är det torsdag eller fredag kanske man ska säga med tanke på att klockan är 4:50 så, och nu undrar säkert ni varför jag är vaken denna tid på dygnet och tyvärr har jag inget svar på det utan det bara blev så. jag sitter och läser massa bloggar, mode magazine och kollar på inrednings sidor. blir så himla insirerad av allt och jag känner verkligen att jag bara vill att det ska bli morgon så jag får klä mig nå snyggt och sedan ut och fota outfit. ska jag vara helt ärlig med er så är det faktiskt det bästa jag vet. linslus i know, but i love it! Imorgon är det fredag eller okejdå jag ger mig, IDAG är det fredag vilket innebär fest för hela slanten. Ska nämligen fira att världens finaste Matilda fyller hela 19år, så först blir de middag med girlsen sedan olles. så med andra ord är min helg räddad!
 
Jag minns så väl att den första bilden var min absoluta favoritbild på dig jätte länge, jag älskade den men du hatade den haha och den andra bilden tror jag du kommer ihåg riktigt väl. det var innan vi skulle på en fest på bv och du var helt uppe i varv, kvällen vart iaf lyckad tyckte vi båda, fina minnen med andra ord! shit vad jag saknar dessa minnen och alla galenskaper vi har gjort. imrogon kommer bli grymt! love you finaste matilda ♥

2013

 
 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

old times

hahah hittade dessa gamla headers bland arkivet. och det är nu man tänker så här. HAR JAG GÅTT UT SÅDÄR?! ja förmodligen har jag ju det och såklart skäms jag skallen av mig, aja det som räknas är vä ändå att jag tyckte att jag så brutalt snygg då och jag minns själv att jag var jätte nöjd med den sista bilden på header nr, 2. oj så tiden springer iväg och jag hinner knappt själv förstå hur mycket jag har utvecklats och förändrats sedan år tillbaka!
 

YES PLEASE!

 

christmas dress

 
 
 
 
 
 

helt underbar

ni bara MÅSTE lyssna på denna riktigt mysiga låt från the hobbit, är så himla kär i den så ni anar inte. man blir typ lycklig när man hör den töntig som jag är, haha

nya möjligheter

Hejsan allesammans! onsdag idag och herre min gud så denna helg/vecka har spungit iväg. har hunnit baka cheesecake med världens finaste stina och sedan knoppat där, firar att kerstin äntligen har fyllt hela 18år. Grattis igen gumman ♥ sedan har jag varit på stan och hockey med kära hanna. och det känns som att luleå kanske har insett man inte kan spela som kratter och sedan komma till slutspelet på den fronten, nä icke sa nicke det går inte så nu har dem faktiskt vunnit några viktiga matcher och kanske börjar turen komma tillbaka igen, hoppas de iaf! jag själv mår riktigt bra. allting rullar på som de ska, med nicklas, med vännerna och familjen så har ingenting att klaga över! Imorgon är jag helt planlös förutom på morgonen ska jag ta en promenad sedan får vi se. är lite sugen på att hitta nå roliga byxor eller topp. men vi får helt enkelt ta de som de kommer!
 
 

min jul

jag och min familj var och firade jul hemma hos faster Mona, vi åt godnatt och tomten hälsade också på.
 
 
och Anya skulle visa alla att hon har lärt sig att gå ner i brygga ?!?!? haha 
 
 
 
Anya får sig en julklapp av tomten!
 
även jag hade varit en snäll flicka detta år (y)
 
efter att ha firat hemma hos Mona for jag hem till min Mamma, där ännu ett julbord och julklappsutdelningen väntade. senare vid tio tiden kom nicklas och hämtade mig så for vi till råneå där hans moder bor. där väntade också julbord och julklappsutdelning. hahaha tror ni jag rullade fram sedan? eh jo..  finaste nicklas och jag ♥
 
 
 
 
 
 

sedan på juldagen var det galej som väntade hemma i luleå. och gick tydligen lös med kameran inne på bonsai vilket ja dock inte har så bra minne av men kul och se i efterhand ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
finisar! diggar hanna i bakgrunden, haha söt!
 
och så här kunde det också se ut, visst julia? hah