ÄNTLIGEN FREDAG <3

idag började jag 8.25 fyfan va trött jag var !  , iaf så på vägen till skolan rammlade jag två gånger , gjorde ont som f*n  , halva klassen hade NO , och halva klassen var hemma och sov , typiskt att det alltid ska vara jag som måste upp tidigt ! ajja skolan är viktig och det vet säkert redan alla ! ämnena vi hade    No halv klass , matte (film istället) mentorstid , språkval , 12.10 LUNCH ! sen hade vi gympa vi åkte längd skidor , riktigt kul var det , efter det Eng ;HATA!
sen slutade vi 15.00 (äntligen sportlov!) iaf så kom pappa och hämtade upp mig , vi drog till storheden , och nu ska vi äta middag sen blir det piteå , och träffa receccas kille (alle) , ikväll kanske det bli NLV disco , riktigt  kul! . bloggar mer ikv , puss!                                                lill anya <3


LÄKAREN!

hejj , nu har jag kommit hem från träningen , emelie och hennes pappa hämtade upp mig , och roliga hanna var i bilen .. iaf så for vi då till hälsnas-hus . när vi hade gått ut från bilen, jaa va lyckas man inte med då , joo rammla , fick skiit ont  i arm-bågen och ryggen . för alltid när jag rammlar så ska jag lyckas ta emot mig med armbågarna , skiit samma , träningen började 20.00-21.00 jag kan inte tränna för jag har ont i huve VARJE DAG  så mamma beställde tid till läkaren , nån som vill säga lite vad de kan bero på ? ajja , ska hoppa i duschen nu , puss :)

SKOL TRÖTT!

redan skol trött , ojoj hur ska det gå , men snart ska jag till thailand 24 mars ,  skööönt ! men , jag måste vara en pluggis om jag ska få ledigt , men det ska nog inte vara nå problem , tror ja , men iaf så ska jag äta ,sen blir det träning , kul kul ;b vi hörs senare ! 


                    Anya min underbara lillasyster <3


SAKNAR ER !

gammla klassen fyfan ni var bäst , saknar och älskar er allihopa !


                                                abbe <3


                    jag , haha skridskor med klassen , roligt roligt!

                                                        saknar er !

förlåt emma , men jag vill bara att du ska veta att jag världe sätter dig högst !<3