instagram this week


just nu!


lovely tuseday

hej på er! idag är det en helt vanlig tisdag och solen skiner som aldrig förr. inatt jag har sovit hela 12timmar vilket var otroligt behövligt måste jag säga. idag hade jag velat fara och simma men vi får med tanke på att jag inte vill få mina öron infekterade men vi ser ju. imorgon ska jag klippa och färga mitt hår vilket jag verkligen ser fram emot, jaja vi hur senare!

dagens

 

abbey lee

 
 
 

winter wonderland

 Det ända fina med vintern måste ju vara när de kommer snö på träden så allt ser vitt ut, är dock gode less på att frysa dag ut dag in därför vill jag ha vår nununu fast helst sommar heh. hur som helst är det självklart jätte mysigt med vinter men nu tycker jag att den kan ta och försvinna.    
 
 
 
 
 
 
 

morning sunshine


december, månad

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ikea

tänkte bara visa några bilder från ikea där jag var en sväng med hanna stina och nicklas, fick med mig hem en hel del gobitar. blandannat en hylla, två speglar, blommor, ljus osvosv. tur bara att jag har en pöjk och min fina hanna som är duktiga på att skruva och borra upp allting, kan ju lova att jag aldrig klarat av det själv.. hur som helst tycker jag att allting rullar på som de ska och jag själv mår prima ballerina! life goes on..
   
 

sista tiden från instagram

följ mig: elinharila

buy my rice and curry

     

ny start

detta år är det mycket som kommer att hända, jag ska förändra mig själv så jag kan luta mig bak och kunna känna lugnet. detta kommer bli mitt år, året då allting kommer gå bra och förhoppningsvis ett problem fritt år. det är otoligt skönt att kunna känna att man kan klara sina mål om man bara vill vilket jag gör just nu! 2012 var ett väldigt händelserikt år, jag fick mig en riktigt fin karl och blev lyckligare än någonsin och jag antar att de är allt en tjej begär, att vara lycklig, för om man är lycklig klara man precis allt.

mot haparanda

 
 
  med ett gäng sköna

gårdagens

 

dear sunshine


middag med favoriterna


idag fyller matilda hela 18år så de ska vi fira rejält med go middag och pommac! grattis älskade du <3